Şimdi Ara

Windows 10 mobile güncellemesi yakında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows 10 mobil işletim sistemli yeni Lumia modellerinin lansmanında, Aralık ayı için güncellemeye başlanacağı sözünü veren Microsoft, henüz herhangi bir girişimde bulunmadı. Firma artık güncelleme durumunu yakında olarak revize etmiş durumda ancak ne kadar yakın bilinmiyor. 

Windows 10 mobil işletim sistemi yeni Lumia modellerinin haricinde Insider programı içerisinden de tecrübe edilebiliyor. Ne varki mevcut Windows Phone 8.1 üzerinde çalışan Lumia sahipleri için henüz bir güncelleme takvimi açıklanmış değil. Lumia yardım hesapları, sorulan sorulara güncellemenin yakında olacağı cevabını veriyor. 

Bazı operatörler test için Windows 10 mobil güncellemesinin ay içerisinde geleceğini belirtiyor. Testler sonrasında abonelerine en erken bu ay sonunda dağıtabilecekler. Tabii bu en iyi ihtimal. Güncellemenin Şubat veya Mart ayına kalması da olası. Gecikmeler elbette kullanıcıları da hayal kırıklığına uğratmış durumda. 

Windows 10 mobil güncellemesi alabilmek için cihazların en az 8GB depolama kapasitesine sahip olması gerekiyor. Güncelleme, donanıma göre özelliklerinde kısıtlamalar yapabilecek. İlk etapta Lumia 630, 640, 640 XL, 730 ve Lumia 930 modellerine güncelleme verilecek. Daha sonra Windows 8.1 Denim sürümündeki cihazlara geçilecek. Bu durumda sürecin yaz ortalarına kadar uzaması ihtimali ortaya çıkıyor. 

• Windows 10'la harika oldu telefon (Lumia 925), her şey kullanıcının istediği gibi, istediği yerde, istediği şekilde.

Mağaza da yaz aylarıyla birlikte epey hareketlendi, nihayet indirmek-satın almak isteyeceğiniz uygulama-oyunlarla doldu mağaza.

• 12 ocak tarihi konusuluyor su aralar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vl.Murad

Windows 10'la harika oldu telefon (Lumia 925), her şey kullanıcının istediği gibi, istediği yerde, istediği şekilde.

Mağaza da yaz aylarıyla birlikte epey hareketlendi, nihayet indirmek-satın almak isteyeceğiniz uygulama-oyunlarla doldu mağaza.

Elimizde 925 olmasa kekliyecen bizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows Phone kullanıcıları için güzel bir avunma bahanesi olur.

Boşuna kimse kendini kandırmasın derim.

• Milyon yıl oldu daha gelecek , şu Microsoft kadar yavaş güncelleme veren ikinci bir firma yok

Not:Güncelleme beklemekten yılmış eski 920 kullanıcısı.

• yakında dediğine bakmayın en az 2 ayda gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoksulseytan22

quote:

Windows 10'la harika oldu telefon (Lumia 925), her şey kullanıcının istediği gibi, istediği yerde, istediği şekilde.

Elimde 925 olmasa inanırdım size de, dediğim gibi Windows 10 yüklü bir 925 kullanıyorum ve evet yorumum bu şekilde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yoksulseytan22
    quote:

Orijinalden alıntı: Vl.Murad Windows 10la harika oldu telefon (Lumia 925), her şey kullanıcının istediği gibi, istediği yerde, istediği şekilde. Mağaza da yaz aylarıyla birlikte epey hareketlendi, nihayet indirmek-satın almak isteyeceğiniz uygulama-oyunlarla doldu mağaza.
    Elimde 925 olmasa inanırdım size de, dediğim gibi Windows 10 yüklü bir 925 kullanıyorum ve evet yorumum bu şekilde.

Sen Teknik Önizlemeyi final sürümü sanmaya devam et.

• Eğri oturup doğru konuşalım. Windows 10 mobile, Windows Phone 8.1'den daha iyi ama o kadar. Evet, market de daha iyi ama ikisi de yeterli değil.

• snapchat yok, periscope yok clan of clash yok... Windows 10 mobile olsa ne olacak.

• Yazın bir A-101 marketinden almıştım L630'umu. 399 TL'ye... Şimdi Windows 10'lu mu olacak. Şahane bir şey bu.

• türkiyeye mayıstan önce gelmez. bu kadar uzun sürecekti niye erkenden haber verip kendini rezil ediyosun demeden duramıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.