Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Teknik Önizleme Sürümü Yapı 10536.1004 Karşılaşılan Hatalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karşılaştığımız hataları burada paylaşalım. Bende 1. mesajı sürekli güncelleyeceğim hatalarla ilgili olarak. yalnız karşılaştığınız hataları telefon modeline göre belirtirseniz daha net anlaşılır bir hal alır. Herkesde net bir fikre kavuşmuş olur. Şuan kullanmaya başladım hataları tespit ettikçe burada belirteceğim.

Lumia 1520
    -Nokia Hesabi güncellenemiyor ve port edilen apk ler çalışmıyor.

Lumia 930
    -Ekran ve Ses uygulamaları güncellenmiyor. 0x803F8001 hata kodunu alıyorum güncellemede.
    -Açılışta Saatin geç geldiği (max 1 sn) veya kilidi açıncaya kadar hiç görünmediği oluyor.
    -Açık uygulamalar listesinden (Geri tuşuna uzun basarak açılan liste) birini seçip açınca, görüntüde sanki bir uygulamayı Ekrana oturtmaya çalışır gibi bi sağ-sol yapma animasyonu oluşuyor :) Bir garip görüntü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRiSe* -- 18 Eylül 2015; 19:02:54 >

• Nokia Hesabi güncellenemiyor ve port edilen apk ler çalışmıyor- Lumia 1520

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expiremeTR

Nokia Hesabi güncellenemiyor ve port edilen apk ler çalışmıyor- Lumia 1520

Onun sebebi Project Astoria'da bir şeyler değişiklik ve güncelleme yapılmış ondan şuan yeni apk yükleme aracı yayınlayacaklarmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz Lumia 930

Öncelikle bu sürümü çok beğendiğimi söyleyebilirim. Lumia 930 kullanıyorum ve ilk defa W10 Mobile kullanırken bu kadar keyif aldım. Evvelden Windows Central'de her build güncellemesinden sonra bir master reset atın diye bir yazı okumuştum. Onu yaptım, pek fark etmedi kısa kullanımımda ama sizde yapın. Sonra bir de soft reset attım bazı uygulamaların güncelleme sorunları yüzünden.

Ekran ve Ses uygulamaları güncellenmiyor. 0x803F8001 hata kodunu alıyorum güncellemede.
    Açılışta Saatin geç geldiği (max 1 sn) veya kilidi açıncaya kadar hiç görünmediği oluyor.
    Açık uygulamalar listesinden (Geri tuşuna uzun basarak açılan liste) birini seçip açınca, görüntüde sanki bir uygulamayı ekrana oturtmaya çalışır gibi bi sağ-sol yapma animasyonu oluşuyor :) Bir garip görüntü.

Şu uygulama port etme işini hiç denemedim. Bunun konusu vs nerededir, bir zahmet el atın da bakayım ben de.

• dün baya bi uğraştım. ben de yedekleme yapamadım maalesef, wifi şifreleri ve uygulama bilgiler yedeklenmedi. belki de server kaynaklı bi sorun vardı o an ama 5-6 defa denedim olmadı

onedriveda da dosya bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.