Şimdi Ara

Windows 10 Mobil sürümünü ekran görüntüleri sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Windows 10 Mobil sürümünü ekran görüntüleri sızdırıldı

Daha önce Microsoft'un Windows 10 etkinliğinde mobil sürümü kısıtlı da olsa görme imkanı bulmuştuk ancak şirket fazla detay vermekten kaçınmıştı. Mobil sürümün teknik ön izlemesi etkinlikte yayınlanmazken daha sonra yayınlanacağı açıklanmıştı.

Ancak daha teknik ön izleme sürümü yayınlanmadan Çin'li site ITHome Windows 10 mobil sürüme ait bazı görselleri sızdırdı. Sızdırılan görsellerde yeni bir ses kaydetme uygulaması dikkat çekiyor, kaydedilen sesleri OneNote uygulamasına eklemenin dışında OneDrive bulut sistemine kaydedilebiliyor veya e-posta ile gönderilebiliyor. 

Windows 10 mobile ile görsel anlamda çok fazla radikal değişiklik yapıldığı söylenemez. Ufak değişikliklerin dikkat çektiği sızıntılarda daha önce de gördüğümüz klavyedeki joystick butonu dikkat çekiyor. Buton büyük ekranlı cihazlarda klavyeyi sağa veya sola doğru kaydırmaya yarıyor. Microsoft etkinliğinde klavyenin ekranın istenilen bölgesine taşınabileceği de gösterilmişti..

Ayrıca fotoğraflarda yeniden düzenlenen Ayarlar bölümü, bildirim ekranına daha fazla kısa yol eklenebildiği, arama ekranında ufak değişiklikler yapıldığı görülebiliyor.

Tüm sızdırılan fotoğraflar ve detaylar için aşağıda bulunan galeriyi ziyaret edebilirsiniz.

Windows 10 mobil teknik ön izleme sürümünün bu ay içinde yayınlanması bekleniyor. Ayrıca Microsoft daha önce 512 MB RAM'e sahip cihazlarda da yeni sürümün çalışacağını duyurmuştu.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Windows 10 mobil sürüm ekran görüntüleri sızdırıldı

• Ekran görüntüsü sızmışta bişi değişmemişki. Yeniliklerden bahsetseydiniz daha iyi olurdu

• Aslında 1520 bana çok çekici geliyor. Büyük ekranı, pil süresi vesaire... Oldukça tatminkar. Ama dahili pil kullanan telefonlara hep bir soğuk bakmışımdır. Pil değişim muhabbeti Apple telefonlarda olduğu gibi basit te değil üstelik. Ben cesaret edemem şahsen öyle bir işlem uygulamaya.. :) O yüzden uzak durdum WP ortamından. Ama 1520 ayarında, üstelik değiştirilebilir bir pille gelen bir telefon olursa, koşa koşa gider alırım herhalde.

• Lumia 1520 kullanıyorum. Halihazırda kullandığım Windows Phone 8.1'den aman aman farklı bir şey göremedim bu resimlerde.

• Banyo fayansından esinlenerek tasarım yapmışlar, adam büyük abdestini yaparken tasarlamış sanırım..

• Hocam bu ınstagramda dırect message olayı cozulebılıyorsa bır şeklide. Yarın lumıa 830 alıcam yoksa HTC one e8 Donanım umrumda dııl snapdragon 801 yada 400 olması umrumda dııl en ıyı tablete sahıbım oyunları oradan oynuyorum tek gereklılık kamera muzık tasarım ve ınstagram bunu Çözen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, sızıntıyı yapan site Çin'li ve yeterince içerik bulunmuyor anladığım kadarıyla. İngilizce çeviri haberlerde de farklı şeylerden bahsedilmemiş. Toplayabildiğim bilgiler şimdilik bu kadar ancak Windows 10 mobile duyurulduğu gün bahsedilen yenilikleri henüz okumadıysanız aşağıdaki linkten Microsoft'un etkinliğinde bahsettiği yenilikleri görebilirsiniz.
    http://www.donanimhaber.com/cep-isletim-sistemleri/haberleri/Windows-10un-mobil-surumu-tanitildi-Windows-Phone-ismi-tarih-oluyor.htm
    ilginiz için teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 6 Şubat 2015; 17:49:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha fazlasını bekliyordum Microsoft'tan yine hayal kırıklığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

Banyo fayansından esinlenerek tasarım yapmışlar, adam büyük abdestini yaparken tasarlamış sanırım..

Öyle deme ama hocam en büyük ilham orada geliyor
  • hadi bakalım windows10 dan ümütlüyüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

daha fazlasını bekliyordum Microsoft'tan yine hayal kırıklığı

Daha bu başlangıç ağustos a kadar güncelleme alıcak ve final sürümde daha iyi bir sistemimiz olucak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaleturk

quote:

Daha bu başlangıç ağustos a kadar güncelleme alıcak ve final sürümde daha iyi bir sistemimiz olucak.

8.1de de öyle deniliyordu üzerinden 1 yıl geçti ben klasörleme ve hücresel veri dışında bir yenilik göremedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • W10 u deneyip ayrılıyorum bu topraklardan. İleride düzelir muhakkak. Ama şu an düzelmeyeceği kesin
    Tasarım olarak hoş olmuş önceki sürümlere göre

• quote:

Orijinalden alıntı: hayaleturk

quote:

Umarım öyle olur hocam bu gidişle zor gibi.

• Windows 10 Mobil sürümünü ekran görüntüleri sızdırıldı

Yakın zamanda windows phone 10.0.9925.0 sürümünün geleceği söyleniyor.

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Yakın zaman yakınlaşmak bilmiyor nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartanx

hadi bakalım windows10 dan ümütlüyüm

ümüt herşey değildir yoldaş

• Ekran görüntüsü sızmış.. haberin yaptığı yaygaraya bak.. sanki insanoğlu marsta koloni kurdu.. Bari görüntüde bir farklılık olsa..

Acaba adam gibi kaliteli içeriğin olduğu bir donanım sayfası açsak bu magazin haberlerine yine gelip bakan olurmuydu???

Donanımhaber değil donanım televolesi oldu site.. şöylede diyebiliriz donanımvole...

• Yine aynı iğrenç arayüz ile geliyor. WP almamak için yeterli bir sebep.

• quote:

Orijinalden alıntı: #Gakko_

Aslında 1520 bana çok çekici geliyor. Büyük ekranı, pil süresi vesaire... Oldukça tatminkar. Ama dahili pil kullanan telefonlara hep bir soğuk bakmışımdır. Pil değişim muhabbeti Apple telefonlarda olduğu gibi basit te değil üstelik. Ben cesaret edemem şahsen öyle bir işlem uygulamaya.. :) O yüzden uzak durdum WP ortamından. Ama 1520 ayarında, üstelik değiştirilebilir bir pille gelen bir telefon olursa, koşa koşa gider alırım herhalde.

1520nin pili değiştirilebilir pili olan modellere göre daha durable. Zaten o gün geldiğinde işin biter 1520 ile

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.