Şimdi Ara

Windows 10 Mobil sürümünü ekran görüntüleri sızdırıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kaan0101

En azından bilgisayar tarihi ile aynı tarihe sahip ikon görünümünü kişiselleştirmek için tercih sunuyor. Neyse hocam cicili bicili ui ile mutluluklar

android sunuyorda ios da ne var. sadecearka plan değişiyor. ve7 senedir aynı değişenhiç bir şey yok.
  • Win 10 reklam güzel

• Metro arayüzü ile MS ilk defa özgün ve doğru bir UI tasarlamıştı ama bunun mobil cihazlarda tutması biraz zor çünkü tüm ekranı kaplayan kutucuklardan arkadaki duvar kağıdı görünmüyor. Telefon alan ortalama bir kullanıcı ilk iş olarak özelleştirmelere başlar. Duvar kağıdı ve iconlar, fontlar değiştirilir. Bunlar dikkate alınırsa WinMo bu kullanıclar için terkedilen bir OS oluyor. Metronun mobil cihazlardaki görsel avantajı transitionlarının çok güzel olması ve grafik kernelin çok iyi çalışması. Ara yüz takılmadan belli bir frame oranında çalışınca kullanıcıları etkileyebiliyor ilk bakışta ama Androidin açık mimarisinin sunduğu özgürlüğü bulamıyorlar kullanıcılar WinMo'da.

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    İos un ne gibi yenilikler getirdiğini bilmem ilgilenmiyorum sırf apple diye içerisinde ios var diye bir telefona milyarlar bayılmam
  • Görünüm güzel fakat WP güzel değil

• İnsanların olumsuz eleştiri yapma hakkı yok mu? Sen de olumsuz eleştiri yapmıyor musun onun eleştirilerine. Kalbiniz mi kırılıyor severek kullandığınız cihaza laf söyleniyor diye? Nasıl insanlarsınız böyle?
  • Arayüz yerine windows store yi zenginleştirmesi gerek çok eksikleri var. Android ve ios la yarışamaz hala tam oturmamış windows phone.

• Kutucuklar filan benim hoşuma gidiyor. Her işimide görüyorum. Şu an dandik l520 telefonum ile karnaval zeplin kanalını dinlerken foruma bu mesajı yazabiliyorum. Fayanslar filan wp çok dandik yhaaa demeye lütfen devam edin. Böylece talep az olunca 300-500 e bu güzel aletlere ulaşabiliyoruz:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Hatlar çok keskin artık göze hoş gelen tasarımlara geçmeli.
    -Geçen sene lumia 925 aldım. Hala Denim güncellemesi gelip kamera düzelecek ve bu cihaz kamera performansıyla ön plana çıkan cihaz.
    -Beta-kararlı sürüm ve üstüne Nokia'nın cihaza uyumunu bekliyorsun. Çok abartılı saçma bir güncelleme zinciri var.
    -Microsoft önce bu işin içerisinde ne kadar olmak istediğine karar vermeli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe
    quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng
    Zaten iğrençti. Kutucuklar falan.
    Yine aynı iğrençliğini sürdürüyor.
    Görsellik sıfır.

Sonra;
    - "Efendim, Windows Phone çok hızlı çalışıyor."

Tabi çalışır. Sen S3 Mini'ye bile DOS yükle bak nasıl hızlı.
    Onun gibi birşey...

Kutucuk tasarımını seven var sevmeyen var.Siz bu tasarımı sevmiyor olabilirsiniz, sevmek zorunda da değilsiniz.Lakin hemen hemen her wp konusunda sülük gibi damlayıp olumsuz eleştirinizi de eksik etmiyorsunuz.Microsoft size ne yaptı da bu kadar kuyruk acısı çekiyorsunuz??Şu yok bu yok falan filan..Android ilk çıktığı zamanlarda eksiksiz, kusursuz cicili bicili olarak piyasaya çıkmıştı zaten öyle değil mi?
    Hız konusunda ise;
    Evet haklısınız S3'e DOS yüklenirse hızdan uçar.Lakin android ile bu hızlara ulaşmak pek mümkün gibi görünmüyor.

Her yaptığım yoruma bir şeyler yazmak, Microsoft'u savunmak zorunda mısınız?
    Bana değil, gidin de sülük gibi Microsoft'a yapışın. Microsoft'un savunucu avukatı...

• insanların çoğu bu kutucuklardan nefret ettiği için windows phone kullanmıyor.. koskoca microsoft bunu nasıl göremiyor!! bir dönem sony de tüm dünya mp3 kullanırken atrac diye bir format dayattı.. sonra ne oldu walkman den çuvalla para götüren sony pazarı apple ın ipod una kaptırdı..

• quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

quote:

Görsellik sıfır.

Sonra;

Onun gibi birşey...

Kutucuk tasarımını seven var sevmeyen var.Siz bu tasarımı sevmiyor olabilirsiniz, sevmek zorunda da değilsiniz.Lakin hemen hemen her wp konusunda sülük gibi damlayıp olumsuz eleştirinizi de eksik etmiyorsunuz.Microsoft size ne yaptı da bu kadar kuyruk acısı çekiyorsunuz??Şu yok bu yok falan filan..Android ilk çıktığı zamanlarda eksiksiz, kusursuz cicili bicili olarak piyasaya çıkmıştı zaten öyle değil mi?
    Hız konusunda ise;
    Evet haklısınız S3'e DOS yüklenirse hızdan uçar.Lakin android ile bu hızlara ulaşmak pek mümkün gibi görünmüyor.

Hocam yılların işletim sistemi artık nereye oturacaksa otursun. 7-8 yıl oldu wp çıkalı hala aynı. BlackBerry 10 çıkalı 3 yıl oldu işletim sistemi wp u 8 e katlar...

• quote:

Görsellik sıfır.

Sonra;

Onun gibi birşey...

Beceremediğin her şeye iğrenç demekten bıkmayacaksın değil mi?

Şu forumdaki en saçma yorumlar sende ya.

Yaşına saygım var bir şey demiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Görsellik sıfır.

Sonra;

Onun gibi birşey...

Dememiş halin buysa...

Ben de mesleğine saygımdan dolayı bir şey demiyorum...

• Herkes kutucuklara laf atmış, haklılar, bende sevmiyorum ama işletim sistemi kutucuklar üzerine kurulu gibi bir şey zaten, siz bu adamların kaç senedir hiç değişim yaptığını gördünüz mü? Ben görmedim açıkçası, ama daha çekici tasarımlar bulabilseler (kutucuklu ama daha seksi bir şeyden bahsediyorum ) çok daha iyi olur

• quote:

quote:

Görsellik sıfır.

Sonra;

Onun gibi birşey...

Hocam bırak S3 Mini'ye DOS kursun

Windows Phone'un görselliğine sıfır diyecek kişi ya WP kullanmamıştır, yada kördür

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

quote:

Görsellik sıfır.

Sonra;

Onun gibi birşey...

Windows Phone'un görselliğine sıfır diyecek kişi ya WP kullanmamıştır, yada kördür

Katılıyorum hocam, bencede görsellik olarak en iyisi wp , bu tileart programıda güzel oldu değişik tasarımlar yapabiliyorum ,kutucuk büyült küçült ,yeni şeyler ekle çıkar derken valla sıkılmaya vaktim olmuyor cihazdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meisida -- 12 Şubat 2015; 2:09:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: meisida

quote:

quote:

quote:

Görsellik sıfır.

Sonra;

Onun gibi birşey...

Katılıyorum hocam, bencede görsellik olarak en iyisi wp , bu tileart programıda güzel oldu değişik tasarımlar yapabiliyorum ,kutucuk büyült küçült ,yeni şeyler ekle çıkar derken valla sıkılmaya vaktim olmuyor cihazdan

Şuan en iyisi değil ama aktif kutucuklar gelirse rahatlıkla en iyisi diyebilirim.

Uygulamayı bende çok beğendim, öyle bir şeyki sınır yok Ben mağazada #TileArt'a 1 yıldız verenleri anlamıyorum Millet illa beceremediği şeye olmuyor diye yorum yapacak

• quote:

quote:

quote:

Görsellik sıfır.

Sonra;

Onun gibi birşey...

Android'in hiç o kadar akıcı çalıştığını görememiş ki.

Nexus ta bile aynı hızda değil wp ile.

• görsellik göreceli. ben windowsun ara yüzünü seviyorum. ama akıcılık konusuna değineyim. akrabamda lg nin nexusu var. benim lumia 720 den daha akıcı ayrıca oyunlardada rahat üstünlüğü var. pek çok oyunu benim telden daha akıcı oynatıyor. zaten marketleri de iyi. kısacası windows pişmanlıktır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.