Şimdi Ara

Windows 10 Mobil sürümünü ekran görüntüleri sızdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Batuist

Ekran görüntüsü sızmış.. haberin yaptığı yaygaraya bak.. sanki insanoğlu marsta koloni kurdu.. Bari görüntüde bir farklılık olsa..

Acaba adam gibi kaliteli içeriğin olduğu bir donanım sayfası açsak bu magazin haberlerine yine gelip bakan olurmuydu???

Donanımhaber değil donanım televolesi oldu site.. şöylede diyebiliriz donanımvole...

Merhaba, sanırım haberde kalın yazı ile belirttiğim noktayı işaret ediyor eleştirdiğiniz kısım.
    Açıkçası 11 görüntüyü haber içine sığdıramayacağım için kullanıcıların kaçırmasından korktum. Çünkü emin olun her tarzı ve teknolojiyi takip eden kullanıcılar var, bu konuyu da takip eden kullanıcılara tam içeriği oluşturmak istedim. Bu nedenle gözden kaçmasın diye kalın yazı ile yazma gereği duydum.
    Diğer kullanıcılar da bundan rahatsız olursa diğer haberlerde içeriklerin kaçırılmaması için farklı bir yol denenebilir.
    İlginiz için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

Hocam bu ınstagramda dırect message olayı cozulebılıyorsa bır şeklide. Yarın lumıa 830 alıcam yoksa HTC one e8 Donanım umrumda dııl snapdragon 801 yada 400 olması umrumda dııl en ıyı tablete sahıbım oyunları oradan oynuyorum tek gereklılık kamera muzık tasarım ve veınstagram bunu Çözen varmı

6tag isimli alternatif instagram istemcisi var. Bu uygulama ile dm alıp atabilirsiniz. Şuradan inceleyin isterseniz.

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/6tag/7d795cdf-fb1b-4bdf-8f5e-76eb19f7079e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 6 Şubat 2015; 23:17:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gholen kullanıcısına yanıt
    Hocam ben o konuda gidebildiğim yere kadar gitme taraftarıyım ya. Hâlâ S III kullanıyorum mesela. Yeni pil aldım, LiquidSmooth işletim sistemi kurdum (bir kaç kere açılmaz hale geldi, ama değdi neticede =D), bu hali ile daha hatırı sayılır bir süre idare eder beni. :) Zaten yaptığımız iş belli. Güzel bir telefon alıp, yıllarca kullanmak taraftarıyım ben. Yıllarca kullanmanın önünü açan en büyük etken de değiştirilebilir pil bence. En kaliteli pil de olsa, bir yerden sonra ölüyor neticede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Gakko_

Hocam ben o konuda gidebildiğim yere kadar gitme taraftarıyım ya. Hâlâ S III kullanıyorum mesela. Yeni pil aldım, LiquidSmooth işletim sistemi kurdum (bir kaç kere açılmaz hale geldi, ama değdi neticede =D), bu hali ile daha hatırı sayılır bir süre idare eder beni. :) Zaten yaptığımız iş belli. Güzel bir telefon alıp, yıllarca kullanmak taraftarıyım ben. Yıllarca kullanmanın önünü açan en büyük etken de değiştirilebilir pil bence. En kaliteli pil de olsa, bir yerden sonra ölüyor neticede.

Dostum sonuçta 1520nin bataryası da değiştirilemez değil ki 1tek vida ile arkası açılıyor. Pil çıkarılıp yenisi takılabiliyor. Yani o kadar da yekpare değil.

• WP kullanıcılarınin hoşuna gider inşallah o patlamayı yapması lazım Microsoft'un şimdiden hayırlı olmasi dilegiyle.

• gholen kullanıcısına yanıt
    İşte demek istediğim oydu. Apple telefonlara göre çok daha karmaşık bir yapısı var. Soğutucu bir katmanı var mesela. Ve de özel bir sökme aracı kullanıyorlardı. Bir kaç video izledim yani.. :) Ama -tek dolumla- ortalama iki günlük kullanım süresini düşünürsek, bilindik telefonlara göre çok daha uzun süre dayanır.

Bakalım artık. Benim ihtiyar pes ederse, almayı düşündüğüm aletlerden biri 1520 gerçekten. :)
  • Butun lumialar için çıkacak mı güncelleme? Benim L625'im var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında iki tane karonun rengi değişecek diye millet heyecan yapmış demiştim.Liseliler eksilemişti.Microsoft çizik attı ergenlere :)

• Zaten iğrençti. Kutucuklar falan.
    Yine aynı iğrençliğini sürdürüyor.
    Görsellik sıfır.

Sonra;
    - "Efendim, Windows Phone çok hızlı çalışıyor."

Tabi çalışır. Sen S3 Mini'ye bile DOS yükle bak nasıl hızlı.
    Onun gibi birşey...

• Lan o değil de ben o ölümüne savunan fanboylara gülüyorum ya yıl olmuş 2015 hala 2 tane kutucuğu akıcı oynatıyor diye şu windows phone'u çok süper işletim sistemi sanıyorlar valla ya.

• Bu nasıl iş anlamak mümkün değil.
    Ara yüz aynı, kutucuklar aynı, bildirim çubuğunda bir satır fazladan kısayol çekmişler.
    Bir sürü bekleyen var. En azından biraz ara yüzü düzelseydi. Özellik beklemiyoruz zaten hala dns ayarı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 512 mb ram istiyorsa çok stabil olacaktır...

Hep almak istemiştim wp... Şimdi dahaok almak istiyorum

• Nenelere dedelere hitap eden tasarım anlayışı :D büyük büyük renkli menkli cilili bicili kutucuklar microsoft bu kafayla daha çok yol alır

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    En azından bilgisayar tarihi ile aynı tarihe sahip ikon anlayışından iyidir. İlkelliktense cicili bicili kutu çok daha iyidir

• Bırak hocam neye laf anlatıyorsun. Dinazor tabiri bunlar için söylenmiş. Değişim olmayacak. Hane diğerlerifarklı güzel olsa bir şey demeyecem. İos olsun android olsun hala ilk gui ile aynı mantık üzerinde ikonlarla çalışıyor. Ama tabi zamanla evrim geçirecekler. Bugün wp laf diyenlerin çoğu 6 sene önce dokunmatik cihazlarada geçişte problem yaşayanlar. Bi 6 sene sonra anca wp gereken değeri bulur diye düşünüyorum. Çünkü wp o zamana hitap ediyor bir çoğunun beyni bunu kaldıramıyor.

• androidle ios çok mu değişiyor ki bundan bişey bekliyorsunuz
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    En azından bilgisayar tarihi ile aynı tarihe sahip ikon görünümünü kişiselleştirmek için tercih sunuyor. Neyse hocam cicili bicili ui ile mutluluklar
  • Microaoft Pc deki windowsu telefonlarina koysa ne android kalır ne de ios.

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Zaten iğrençti. Kutucuklar falan.
    Yine aynı iğrençliğini sürdürüyor.
    Görsellik sıfır.

Sonra;
    - "Efendim, Windows Phone çok hızlı çalışıyor."

Tabi çalışır. Sen S3 Mini'ye bile DOS yükle bak nasıl hızlı.
    Onun gibi birşey...

Kutucuk tasarımını seven var sevmeyen var.Siz bu tasarımı sevmiyor olabilirsiniz, sevmek zorunda da değilsiniz.Lakin hemen hemen her wp konusunda sülük gibi damlayıp olumsuz eleştirinizi de eksik etmiyorsunuz.Microsoft size ne yaptı da bu kadar kuyruk acısı çekiyorsunuz??Şu yok bu yok falan filan..Android ilk çıktığı zamanlarda eksiksiz, kusursuz cicili bicili olarak piyasaya çıkmıştı zaten öyle değil mi?
    Hız konusunda ise;
    Evet haklısınız S3'e DOS yüklenirse hızdan uçar.Lakin android ile bu hızlara ulaşmak pek mümkün gibi görünmüyor.

• Bakiyorum da cok umutlu kardeslerim var aman dikkat edin kardeslerim Wpden birsey beklemeyin guzel.kardeslerim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.