Şimdi Ara

Windows 10 Mouse Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP marka bilgisayarda (AMD işlemcili) Windows 10'un en güncel versiyonunu kullanıyorum. Mouse harici değil, dahilidir. Yani notebook un kendi mousesini kullanıyorum. İlk başlarda bir sorun yoktu, fakat son 1 haftadır sürekli mouse imleci ekranda donuyor ve ctrl + alt + del yapıp, oturumu yeniden başlatıyorum. Sorun düzeliyor, fakat kısa bir süre sonra tekrarlıyor. Google üzerinden konuyla ilgili yaptığım araştırmalardan bir çözüm sağlayamadım. Bu konuyla ilgili kesin çözüm var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Bana sanki mouse sorunu değilde laptopta donma sorunu var gibi geldi, laptopun windows 10 desteği var mı diyeceğim ama zaten windows 10 kullanıyorsunuz, windows 10 orijinal mi ve donma olduğunda görev yöneticisini açabilirseniz orada hangi işlemi yaptığını görürsünüz.
    belki laptop arka planda işlem yaparken önbellek yetersiz geliyor ve harddiskten dosyaları okumaya çalıştığı için gecikme ve donma yapıyordur, belkide biraz bekleseniz düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

Bana sanki mouse sorunu değilde laptopta donma sorunu var gibi geldi, laptopun windows 10 desteği var mı diyeceğim ama zaten windows 10 kullanıyorsunuz, windows 10 orijinal mi ve donma olduğunda görev yöneticisini açabilirseniz orada hangi işlemi yaptığını görürsünüz.
    belki laptop arka planda işlem yaparken önbellek yetersiz geliyor ve harddiskten dosyaları okumaya çalıştığı için gecikme ve donma yapıyordur, belkide biraz bekleseniz düzelecektir.

Bilgisayar henüz 1 aylık. Windows 10 orjinal. Bilgisayar donsa klavye çalışmaz. Bekleme ile düzelmiyor maalesef.
  • AEFC A kullanıcısına yanıt
    O zaman en mantıklı seçenek recovery yapmak fakat onun öncesinde mousepad+chipset usb yazılımını tekrardan kurmayı deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

O zaman en mantıklı seçenek recovery yapmak fakat onun öncesinde mousepad+chipset usb yazılımını tekrardan kurmayı deneyebilirsiniz.

Az önce Windows 10'u sıfırladım. Tamamen sıfırlamayı seçmeme rağmen kısmen sıfırladı. Sorun halen daha devam ediyor. Teknik kısımlardan pek anlamıyorum. Bahsettiğiniz uygulamayı nasıl gerçekleştireceğim?
  • AEFC A kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlattım sanırım, sıfırlamayı kast etmemiştim, laptopun özelliği olan, laptop tuşlarından yapılan recovery yani fabrika ayarlarına geri döndürmeyi kast etmiştim.

• http://support.hp.com/tr-tr/document/c04777948#AbT1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VMware Keyboard ve Mouse Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Windows 10 Kasma Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.