Şimdi Ara

Acillll Windows 10 Critical Process Died

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm. Yaklaşık 2 gündür hp pavilion 15-p015st windows 10'lu laptop'umda zaman zaman critical process died hatası alıyorum.1-2 saat açık kalma durumunda bu hatayı mavi ekranda verip yeniden başlatıyor. Kendim Bilgisayarı kapat veya Yeniden Başlat komutunu verdiğimde ise bilgisayar kapanırkenki O şekli dönüyor dönüyor bir yerde takılma yapınca yine mavi ekran hatası veriyor. 3 gündür bu hatayı alıyorum. Bilgisayarı sıfırlamayı, fabrika ayarlarına döndürmeyi de denedim ama aynı şekilde kapanırken mavi ekran verdi. Olabildiğince ayrıntılı anlattım. Sorunun çözümünü söyleyeceklere şimdiden çok teşekkürler. Büyük sevap işlemiş olursunuz

• Aynı sorun 2 gündür bende de var çözüm buldunuz mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halilcc kullanıcısına yanıt
    Maalesef hala aynı şimdi biostan format atmayı deneyeceğim.
  • adamingss A kullanıcısına yanıt
    Ben ram testi yaptım ramler sağlam sürücüler güncel ama sıkıntı devam ediyor. En son çare yeniden kuracağım siz çözüm bulursanız yeniden kurulum sonrası bilgi verin bende yapayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede aynı sorun var ben hdd veya ssd şüpheleniyorum akşam iyice bir kurcalayacağım sorunu bulunca yazarım burayada

bu arada testlerde ssd veya hdd sorun gözükmese bile bu hataya yol açabiliyor

Hatalı yapılandırılmış, eski veya bozuk aygıt sürücüleri. (son derece yaygın)
    Son Windows ile ilişkili yazılım değişikliğinden (yükleme ya da kaldırma) kaynaklanan, Windows kayıt defterinde bozulma.
    Virüs ya da kötü amaçlı yazılım Windows dosyasını ya da ilişkili Windows Operating System program dosyalarını bozmuş.
    Yeni donanım takıldıktan sonra sürücü çakışması.
    Windows Operating System ile ilişkili yazılım ya da sürücü yükledikten sonra hasar görmüş veya kaldırılmış sistem dosyaları.
    Hatası 0xEF mavi ekranı zarar görmüş bir sabit diskten kaynaklandı.
    Bellek (RAM) bozulması nedeniyle CRITICAL_PROCESS_DIED Durdurma Hatası.

CRITICAL_PROCESS_DIED mavi ekran hataları çeşitli donanım, bellenim, sürücü veya yazılım sorunlarından kaynaklanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A4F57CBB -- 7 Ocak 2016; 18:06:52 >

• birde windows kullanımında anlık donmalar yaşıyormusunuz bir program açarken yada yüklerlen bir süre kitlenip 3-5 saniye sonra düzeliyor benim makine bazende kitleyip bu hatayı veriyor..

sizin hatayı alma şekliniz nedir?
  • ben sorunu ssd sata ve power kablosunu değişerek sonrasındada hdd çıkararak test ettim şüphelendiğim gibi hdd sorun büyük ihtimal 1-2 saat çıkarıp kullandım problem olmadı sonra formatlayıp ssd win 8 döndüm 3-4 saattir bir problem yok henüz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Critical Process Died Windows 10
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar nasıl yaptığımı tam olarak bilmiyorum. Öncelikle Windows'un kendi format arayüzünden format atmayı denedim. Olmayınca bari dosya yedekleme yapayım dedim.
    Yedekleme 3 saat sürdü en sonunda hata verdi. Bir önceki windows arayüzüne geçtim. Bilgisayarı kapata tıkladım. Kapandı. Daha sonra problem çözüldü. Dediğim gibi bios tuşuna basın orda seçenekler çıkınca procces menu gibi bir yer vardı sanırım o tuşa basınca bilgisayarı sıfırla gibi seçeneklerin yanından kapata tıkladım çözüldü. Darısı sizin de başınıza...
  • beyler eğer format atmadan biosdan sata ayarlarını değiştirirsenizde bu problemle karşılaşabilirsiniz bilginiz olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.