Şimdi Ara

Windows 10 ön sürüme geçmelimiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanan arkadaşlar durum nasıl eğer pek fark kalmadıysa stabilite vs açısından geçmeyi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bekleyin şunun şurasında ne kaldı ki.

Bu ay veya önümüzdeki ay dağıtıma başlanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayın 15inden sonra her an gelebilir.

• Neye göre gün veriyor bu arkadaşlar, aklım almıyor.

• Hocam merak ettim yüklüyorum da yaklaşık 1 saattir guncelleme yükleniyor diyor ama %0 da uzun mu sürüyor yoksa bi anormallik mi var ?

• Merak edecek hiç bir şey yok aslında; bir kaç görsel değişikliğin dışında şimdilik hissedilecek bir yenilik, gelişmişlik olmayacak. Resmi sürüm geldiğinde dahi belirli bir süre hiç bir şey değişmemiş gibi kullanmak zorunda kalacaksınız hatta. :)
  • Hocam güncelleme 1 saattir %0 da sebebi nedir ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: netist

Hocam güncelleme 1 saattir %0 da sebebi nedir ?

indiriyor muhtemelen son durum nedir...!
  • Lumia 950 lansmanında şubat ayında ilk parti cihazlara dağıtılacağını söylediler zaten Türkiye için. Ayrıca lumia 950, 15 şubatta satışa çıkıyor. Telefonlar çıkmadan da eski cihazlara verileceğini sanmıyorum. Buna dayanarak 15inden sonra beklenmesini söyledim.

• Bence acele etmeyin, windows bu güncellemesi vs. bitmez :) Tam otursun sistem, uygulamalar filan, geçeriz. Ben de 535 kullanıyorum, uygulamaların çoğu 8.1 için yazılmış. win10 da sıkıntı çıkabilir.
  • Lunia 925 kullanıyorum 2 senedir geçen haftalarda windows10'a geçtim. 2 senedir telefona reset atmadım geçiştede uygulamalar falan kaldı. Birkaç temel sorunu var. ( yükleme ekranları oluyor bazen anlık, edge akıcı ama takılmalar mevcut ve hala linkleri uygun uygulamada açmıyor, kolay erişim ayarları iyi ama ilk açılışta yükleme yapar gibi beklettiği oluyor, ) bunlar dışında ek olarak telefonumda glance screen bazen gözükmüyor tek çare reboot. Yükleme sorunları ve glance screen çözülürse gerisi kişisel olarak çok önemli değil umarım güncelleme ana hatlarıyla hafif bir şekilde gelir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.