|
Bildirim
Sırf o da değil, bedava verildi. Bedavaya rağmen istediği kadar kullanıcıya ulaşamayınca, her gün bir kaç kere popup çıkarıp taciz etti. Bir daha sorma diye seçenek koymadı. Buna rağmen sabırla reddedenlerin bir kaçının bilgisayarını onların bakmadığı sırada otomatik çevirdi. Şaka gibi. Microsoft tarihinin en başarısız işletim sistemi ünvanını ele aldı. Başka hiç bir versiyon bedava dağıtılmamıştı, bu kadar yalvarılmamıştı, bu kadar zorlanmamıştı ve tüm bunlara rağmen bunca senede böyle pazar paylarında kalmamıştı. Ha bir de sözde yeni dx12 yi bile sırf w10 da çalışır şekilde ayarladı. dx12 de o kadar fark ortaya koyamayınca oradan da tutturamamış oldu. İddia ediyorum şu bedava aylarca dağıtımı olmasaydı şu anda pazar payı %15'i geçmemişti.
|
Ben de Windows 10 1809 sürümündeyim. Peki niye en son sürümdeyim ve Windows 10'un pazar payı niye artıyor?
Ben Windows 10 1803 sürümünde kalsam, ya da 7'de kalsam, eninde sonunda en son güncelleştirmeyi zorla yapacağı için, en son sürüme kendim geçiyorum ki, Microsoft planlamadığım bir güncellemeyle düzenimi bozmasın ve sistemin içine etmesin. İşinde gücündeyken bi bakmışsın yeniden başlatmanı istiyor. Her güncelleme geldiğinde "Sistem güncellemesi mi lan acaba sıçtık" diye kafayı yemek yerine, her şeyimi ayarlayıp kendim geçiyorum son sürüme. Tüm mesele bu. Yoksa 1803 sürümünde kalırdım. Windows 10'un pazar payı artmıyor. Arttırılıyor kısacası. |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 4 Şubat 2019; 20:3:50 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |