Şimdi Ara

Windows 10, PC donanımı hakkında daha detaylı bilgi verecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10, PC donanımı hakkında daha detaylı bilgi verecek
    Windows 10 desteği 1 yıl sonra kesilecek ancak bu durum Microsoft'un işletim sistemine yeni özellikler eklemesini engellemiyor gibi görünüyor. Windows 10, yeni güncellemeyle Hakkında bölümünde PC teknik özelliklerine ilişkin daha detaylı bilgi verecek ve faydalı ipuçları sunacak.

Windows 10 Hakkında sayfası yenileniyor

Windows 10, PC donanımı hakkında daha detaylı bilgi verecek
    Yeni yayınlanan Windows 10 beta sürümünde (19045.5070 / KB5045594) Hakkında sayfasının ekran kartı modeli, video belleği miktarı, depolama alanı ve sürücü modeli gibi detaylı bilgiler sunduğu görülüyor. Ayrıca kullanıcıların bilgisayarları hakkında daha fazla bilgi edinebilecekleri küçük bir SSS bölümü dikkat çekiyor. Burada RAM miktarının performansı nasıl etkilediği, en son Windows sürümünün ne olduğu gibi yeni Windows PC kullanıcıları için faydalı bilgiler veriliyor.

Ayrıca Bkz.Bir devrin sonu: Windows 10 için son tarih paylaşıldı

Microsoft, Windows 10'a desteği kesiyor

StatCounter'ın son verileri, Windows 10'un %62.7 pazar payıyla popülerliliğini sürdürdüğünü, Windows 11'in ise çıkışından üç yıl sonra yalnızca %33 oranında benimsendiğini gösteriyor. Bu arada, Windows 7'nin sadık bir takipçi kitlesi var; kullanıcıların %2.8’i eski işletim sistemini kullanmaya devam ediyor.

Microsoft, Windows 10 desteğini tam bir yıl içinde sonlandıracak. Bu, artık güvenlik güncelleştirmeleri, teknik destek veya hata düzeltmeleri sunulmayacağı anlamına geliyor. Bu tarihten sonra Windows 10 kullanmaya devam eden kullanıcılar, sistem artık yamalanmayacağı için güvenlik açıklarına daha fazla maruz kalma riskiyle karşı karşıya kalacak.

Kaynak:https://www.neowin.net/news/windows-10-is-getting-a-reworked-about-section-with-more-detailed-pc-specs/

• Milleti zorla profesyonelleşmiş gözetim işletim sistemlerine dahil edecekler. Şahsen Windows 10, son Microsoft işletim sistemimdi. Bundan sonra güncellemeyeceğim ve sonraki tüm işlerim için sadece Linux kullanacağım.

Tavsiyem herkesin evinde mahremiyet gerektiren, kritik bilgilerini içeren her belgeyi, bilgiyi Linux tabanlı bilgisayarda işlemeleri. Konforundan vazgeçmek istemeyen insanlar için ara geçiş formülü olarak ayrı bir bilgisayar bulundurmalarını öneriyorum. Zaten her halükarda Linux kullansanız bile Facebook, Twitter, Office, Adobe vs... gibi uygulamalar sizi dinlemek, izlemek, fişlemek için kullanıldığından kaçış yok. Dolayısıyla bunları bir bilgisayarda, diğer tüm işlerinizi Linux'ta halledebilir, Linux işletim sistemine alıştıkça ve program geliştirildikçe temelli Linux'cu olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kseo -- 15 Ekim 2024; 23:49:16 >
  • Kseo kullanıcısına yanıt
    ben de bu şekilde oyun için ayrı pc topluyorum kişisel işler için mace geçebilirim mac in izleme olayı nasıl ?

• 7 yıldır linux... Bu saatten sonra ne yaparsan yap :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tanerergul kullanıcısına yanıt

sadece linux mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oradaki hakkında bölümü direkt Windows 11'den alınmış, birkaç değiştirmeler yapılmış. İnanmıyorsanız Windows 11 kurup bakabilirsiniz.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Alsın ne olacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.