Şimdi Ara

Windows 10 Pro Kutu USB 3.0 satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows 10 Pro almadan önce sizlere danışmak istiyorum. Piyasada oem ve kutu şeklinde satışlar var. Oem almayacam çünkü her iki bilgisayarıma da kurmak istiyorum. Kutuya da gelince DVD yerine USB 3.0 ile satılıyor. Bahsedilen usb 3.0 bildiğimiz flash bellek mi? Yani içerisine dosya ekleme, güncelleme veya silme yapılabilir mi? Eğer böyle ise çok saçma. Çünkü bilgisayarlarıma genelde virüs bulaşmasında dolayı format atıyorum. Hal böyle olunca virüsler usb belleğe de bulaşacak. Ayrıca Microsoft Store'da da DVD gönderimi yapılmıyor anlaşılan çünkü satın alma işleminde buttonda Şimdi Satın Alın ve İndirin diyor. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murathan.34 -- 4 Mayıs 2016; 2:51:26 >
  • murathan.34 kullanıcısına yanıt
    Oem olanlar yüklediğin anakart üzerinde kalıyor. Kutulu sürümler ise farklı pclere taşıyabiliyorsun. Ama tek pcde çalışıyor. Yani.iki yada daha fazla sistemde çalışmaz. Kursan bile diğeri.hata verir. Dvd göndermiyolar mı. Olabilir. Gönderdikleri belleği sakla. Sadece format atarken kullan. Virüs felan girmez. Niye girsinki. Zaten boot ederek çalışacağı için virüs giremez. Diyelimki girdi. İndirirsin kendi sitesinden elindeki keyle yine kurarsın. Sorun olmaz. Fazla dert etme yani. Önemli.olan keydir. O varsa sorun yok. Ayrıca pro sürümünü aşmana gerek yok. Home sürümü yeter.

• kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Biraz pinpirikliyim. Hatta biraz değil çok Madem öyle buradan veya benzeri bir yerden alacağıma buradan alırım daha iyi en azından en son build ile olanını indirmiş olurum. Yalnız burda da kafama takılan bir şey var. Microsoft Store'dan satın alıp indirirsem bana verilecek olan key ile hem 32 hem de 64 bit için olarak keyi kullanabilir miyim? Yani diyelim 32biti de 64biti de indirdim. ve 32 bit olanını kullandım kararım değişirse 64 bit olanını da aynı key ile kullanabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murathan.34 -- 4 Mayıs 2016; 23:59:27 >

Hayır kullanamazsın. Hangi.sürümde aktif edersen o geçerli.oluyor. Zaren 32 bit kullanan kalmadı gibi.birşey. 64 bit her zaman her açıdan daha iyidir. Ama tekrar söylüyorum home almanız daha iyi. Paranız cebinizde kalır. Ayrıca güvenilir farkli.sitelerden daha ucuza alabilirsin.

• kmlhyt kullanıcısına yanıt
    ilginiz için teşekkür ederim. Home için düşünecem
    İyi forumlar. Herhangi.bi durumda özelden msj atabilirsin.

Önemli olan keydir bence. Orjinal isoyu microsoftun sitesinden indirebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim

Windows 10 Pro Kutu USB 3.0 satışı

Windows 10
    Windows 10 KN
    Windows 10 N
    Windows 10 Single Language

Peki yukarıdaki windows sürümleri arasındaki farklar nelerdir? Temiz kurulum için hangisini seçmeliyim?

Windows 10 yazan core ve pro sürümlerini içerir. N yazanda medya uygulamaları yoktur. SL ise genelde bilgisayar üreticilerinin kullandığı tek dil sürümüdür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Windows 10 olanında medya vs herşey mevcut anlamına mi geliyor?

Evet. N sürümlerinde, bazı medya player programlarının yapımcılarının baskıları sebebiyle medya oynatıcı uygulamaları çıkarılmıştır. Bu sürümlerde medya oynatıcı uygulamaları önyüklü gelmese de, microsoft un sitesinden ve mağazasından indirilebilir.

Yine kn sürümler de n sürümlerin kore pazarına dönük olanıdır.

Bir de e sürümler vardır. Bunlarda da internet tarayıcı uygulamaları önyükle gelmez ama sonradan indirilebilir.

Sadece oem sürümlerde aynı key ile farklı bitte etkinleştirme yapılmaz.

Perakende sürümlerde aynı keyle 32 ya da 64 bit kurulup aktive edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 6 Mayıs 2016; 9:49:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginiz için teşekkür ederim süpersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murathan.34 -- 6 Mayıs 2016; 20:17:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.