Şimdi Ara

+ Windows 10 Pro Lisans Anahtarı 40 TL! + Satış Sona Erdi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
43
Favori
11.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sen niye durduk yerde boyle isgillendin birader forumda admin var moderator var neden kendine bu işi misyon edindin hayırdır bill gates köylünmü internet müfettişi mısın? forum ihtiyar heyetindenmisin ? amacın insanlıksa arkadasa vebal gelmesinse özel mesaj yazar durumu izah edersin sakıncalı bir durum goruyorsan sikayet eder sonucunu beklersin forumda ikinci el konularına özellikle kupon satış vs başlıklarına bakarsan kendine meşgul olucak bayağı bir konu bulabilirsin Bu baslikda alışveriş yapanlar ya öğrenci ya maddi durumu belli bir seviyede olan windowsda güncelleme vs konularında sorun yaşayan insanlar fakat emin ol su başlığı trump bil gates okusa evine plaket yollardi surda 5 - 10 arkadaş fırsattan yararlanmış arkadaş 3 5 kuruş para kazanmış bunları dert etme kendine ülkede vergi levhası olmayan seyyardan para kazanan sahte fatura yapan daha sayamadığım bir çok illegal iş yapan insanlar varken arkadaşın yaptığı satış ancak devede kulak kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herhangi1i kullanıcısına yanıt
    Daha önce "NOT: Satan ne sattığını, alan ne aldığını bilmiyor. Aylar olmuş yasa dışı satış yapıyor yönetim bir haber. Şaka gibi! " yazmıştım. Bu ülkenin karakteristik insan özelliklerinin beni hiç yanıltmadığını bir kez daha göstermiş oldunuz. MS Avukatlarının 3 kuruş kazanan (ki satıcının art niyetsiz olduğunu varsayıyoruz) arada ibret olması için mahkemeye verip aldığı ağır cezayı BSA'da manşet yapmasını es geçiyorsunuz. Ayrıca sizin deyiminizle "ya öğrenci ya maddi durumu belli" olan insanlara fatura kesilmemesini, aldığı üründe hiçbir hakkı olmamasını, ileride mağdur olmasını "fırsat" olarak görüyorsanız pusulanız çok şaşmış, üstüne söylenecek bir şey kalmamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edemirci1 -- 3 Haziran 2017; 0:49:0 >
  • Sağol kardeşim su.mubarek ramazan günü bize verdiğin engin bilgiler için sana müteşekkiriz senin gibi filozof insanlar sayesinde ben ve benim gibi bu ülkenin karakteristik insanları bilgi sahibi oluyoruz seninde dediğin gibi artık üstüne söylenecek birşey olmadığından bu baslikda ki misyonunu da tamamlamış oldun onumuze ışık satın yolun açık olsun ...

• herhangi1i kullanıcısına yanıt
    Filozof değilim. :) Kurumsal Sistem Destek Uzmanıyım. Mesleki alanıma girdiği için vakit ayırıp bilgi verdim.
  • pm
  • Vay arkadas pahali satsa bi dert ucuz satsa bi dert .konu sahibinr sabir diliyorum.Cidden hele dh gbi ergen surusu olan biyerde satis icin Allah sabir ihsan eylesin.Adam yazmis yasal olmazsa zaten etkinlestirmiyor.Daha neyi desiyosunuz al kullan gec.

• Windows 7 için key mevcut mu üstad ?

• Hızlı ve sorunsuz bir alışveriş oldu. Tekrar Teşekkürler
  • blue mc B kullanıcısına yanıt
    malesef hocam

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sorunsuz bir şekilde keyi aktif ettim. Teşekkürler
  • Bilgisayarı herhangi bir nedenden dolayı değiştirirsek bu keyi kullanamaz mıyız?
  • bluemoon kullanıcısına yanıt
    anakart değilişkliğinde sıkıntı oluyor hocam. Bazen kabul etmeyebiliyor.

• pm
  • ileriki zamanlarda satış olurmu tamamen bitirdiniz mi
  • Smrt_Sistem kullanıcısına yanıt
    hocam şu aralar satış yapmıyorum. ileri hakkında bir şey söyleyemeyeceğim malesef.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.