Bildirim
Windows 10 Pro RTM 10240 Uptade ile Geldi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
slm hocam bu gece sahip olacakmıyız 10240 iso dosyasına tskler -
iso da düşer büyük ihtimalle,bende w10 kuruluydu zaten uptade ile iniyor şuan.quote:
Orijinalden alıntı: sertoglu28
slm hocam bu gece sahip olacakmıyız 10240 iso dosyasına tskler -
ben su an windows 8.1 kullanıyorum windows 10 10240 son oldunu dusundum için gecmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim tsklerquote:
Orijinalden alıntı: @BJK@
iso da düşer büyük ihtimalle,bende w10 kuruluydu zaten uptade ile iniyor şuan. -
bu rtm'mi la şimdiquote:
ben su an windows 8.1 kullanıyorum windows 10 10240 son oldunu dusundum için gecmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim tskler
Alıntıları Göster -
Kararsız kaldım ama en sonunda dayanamayıp güncelleyeceğim sanırım. Vmware'da kullanıyorum nasılsa. Hep de akşam geliyor bu güncellemeler, Amerika'da öğlen olduğu için sanırım.quote:
Orijinalden alıntı: blackcat67
bu rtm'mi la şimdi
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 15 Temmuz 2015; 23:12:56 > -
mikrosoft kapamıs windows 10 iso dosya yyaınladi siteyi bunun bir anlamıda demek oluyoki sona yaklasıyoruz bencequote:
Orijinalden alıntı: bkaakco
Kararsız kaldım ama en sonunda dayanamayıp güncelleyeceğim sanırım. Vmware'da kullanıyorum nasılsa. Hep de akşam geliyor bu güncellemeler, Amerika'da öğlen olduğu için sanırım.
Alıntıları Göster -
güncelleme ile indiriyorumda bunu nasıl kurucam yardımcı olacak varmı?quote:
mikrosoft kapamıs windows 10 iso dosya yyaınladi siteyi bunun bir anlamıda demek oluyoki sona yaklasıyoruz bence
Alıntıları Göster -
-
-
quote:
hocam arkanıza yaslanın siz:) bir şey yapmanız gerekmiyor.adımları takip edin sadece.
önce indirecek
sonra yüklicek (yeniden başlatın diyecek)
sonra asıl yüklemeye geçecek
sizin yapmanız gereken biraz sabırla beklemek.
usb'ye bootlamam gerekmeyecekmi temiz format atabilecekmiyim? -
yok hocam usb lik bir durum yok,öncekinin üzerine kurucak,tüm kurulum bittikten sonra eski windows old klasörünü silebilirsin.silmesende olur,yer kaplamasın diye silebilirsin,ben sildim mesala.quote:
Orijinalden alıntı: Doubleimpquote:
hocam arkanıza yaslanın siz:) bir şey yapmanız gerekmiyor.adımları takip edin sadece.
önce indirecek
sonra yüklicek (yeniden başlatın diyecek)
sonra asıl yüklemeye geçecek
sizin yapmanız gereken biraz sabırla beklemek.
usb'ye bootlamam gerekmeyecekmi temiz format atabilecekmiyim?
Alıntıları Göster
usb ile atmak istiyorsan iso dosyası bulman lazım.
uptade ilede gayet sağlıklı,kullanıyorum şuan.değişen birşey olmıyacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 16 Temmuz 2015; 0:28:38 >
-
quote:
yok hocam usb lik bir durum yok,öncekinin üzerine kurucak,tüm kurulum bittikten sonra eski windows old klasörünü silebilirsin.silmesende olur,yer kaplamasın diye silebilirsin,ben sildim mesala.
sadece c'deki dosyaları mı formatlıyor? -
format yok hocam,,üstüne güncelliyor.silinen bir şey yok.uptade ile güncelledim,dosyalarım aynen duruyor.quote:
Orijinalden alıntı: Doubleimpquote:
yok hocam usb lik bir durum yok,öncekinin üzerine kurucak,tüm kurulum bittikten sonra eski windows old klasörünü silebilirsin.silmesende olur,yer kaplamasın diye silebilirsin,ben sildim mesala.
sadece c'deki dosyaları mı formatlıyor?
Alıntıları Göster
-
quote:
format yok hocam,,üstüne güncelliyor.silinen bir şey yok.uptade ile güncelledim,dosyalarım aynen duruyor.
teşekkür ediyorum hocam sağolun -
Yeni sistem performansı nasıl ? Edge performansı nasıl ? Ben şimdi güncelliyorum merak ettim -
Gayet iyi gözüküyor şimdilik,bende 1 saattir kurcalıyorum.eDGE'yi baya kararlı ve hızlı buldum.quote:
Orijinalden alıntı: axlrose.
Yeni sistem performansı nasıl ? Edge performansı nasıl ? Ben şimdi güncelliyorum merak ettim -
29 Temmuz'dan önce orijinal olarak kullanabiliyor muyuz RTM sürümünü?quote:
Gayet iyi gözüküyor şimdilik,bende 1 saattir kurcalıyorum.eDGE'yi baya kararlı ve hızlı buldum. -
valla şuan orginal görünüyor,resimde koydum.windows etkinleştirildi yazıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Daxteroy
29 Temmuz'dan önce orijinal olarak kullanabiliyor muyuz RTM sürümünü?
Alıntıları Göster -
Bakalım temiz kurulum için key durumu ne olacak...quote:
valla şuan orginal görünüyor,resimde koydum.windows etkinleştirildi yazıyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X