Şimdi Ara

Windows 10 Rezerve İkonu Getirme ( Rehber ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
9
Favori
27.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş 1. yöntemi yaptım 3 saat oldu durum aynı 30 dk felan demişsinde sabaha karşı olurmu? ayrıca 3.yöntemde yönetici olarak çalıştırsamda kırmızı yazı verip anında kapanıyor ve 2. yöntemdeki KB3035583 dosya bende yok.
  • W7 home Basic 64 bit kullanıyorum. Nette dolaşırken microsoft un sitesine girdim. Hotmail hesabıyla oturum açtım. Küçük bir program vardı onu indirdim. Kurduktan sonra bi seçenek sundu. Yükseltmek ister misin diye. Evet dedim ve yükselttim. Yani oradan da oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi arkadaşlar bir sorum var. bendeki win 8 korsan. dreamspark üye oldum hesap oluşturdum şuan Windows Embedded 8.1 Industry Pro with update 64 bit indiriyorum.Bu windowsu kurduktan sonra ikon gelirmi? Çünkü microsoftun kendi sitesi veriyo cd keyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsser

şimdi arkadaşlar bir sorum var. bendeki win 8 korsan. dreamspark üye oldum hesap oluşturdum şuan Windows Embedded 8.1 Industry Pro with update 64 bit indiriyorum.Bu windowsu kurduktan sonra ikon gelirmi? Çünkü microsoftun kendi sitesi veriyo cd keyi?

bazı şeyleri anlamak bu kadar mı zor,

neden Windows Embedded 8.1 Industry Pro with update'i windows 10 yükseltmeye çalışıyorsunuz ki,

windows 10 çıktığınıda size dreamsparktan Windows Embedded 10 Industry Pro key verilecektir,

bi zahmet sizde .iso'yu indirip kurun....

çok isteyen olursa 2,3 adet dreamspark hesabım var, windows 10 çıktığında keyleri ücretsiz özelden yollarım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 20 Haziran 2015; 21:18:52 >
  • Tüm yöntemleri en az 3 er kez denedim fakat sonuç yok. Windows 8.1 Pro kullanıyorum.
  • Bende düne kadar sorunsuz gözüken rezerve ikonu an itibariyle kayboldu. Windows update kısmında görebiliyorum rezerveyi fakat köşedeki ikon yok. 8.1 malum sunum kurulu...

EDIT: Update ile ikonun kaldırıldığı söylenmiş bazı yerlerde ne kadar doğru bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 21 Haziran 2015; 10:58:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Bende düne kadar sorunsuz gözüken rezerve ikonu an itibariyle kayboldu. Windows update kısmında görebiliyorum rezerveyi fakat köşedeki ikon yok. 8.1 malum sunum kurulu...

EDIT: Update ile ikonun kaldırıldığı söylenmiş bazı yerlerde ne kadar doğru bilemiyorum.

Bendede ikon artık gözükmüyor. Ancak Windows Update e girdiğim zaman Windows 10 Rezerve Edildi yazısı hala duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho62

quote:

Bende düne kadar sorunsuz gözüken rezerve ikonu an itibariyle kayboldu. Windows update kısmında görebiliyorum rezerveyi fakat köşedeki ikon yok. 8.1 malum sunum kurulu...

Bendede ikon artık gözükmüyor. Ancak Windows Update e girdiğim zaman Windows 10 Rezerve Edildi yazısı hala duruyor.

Bende de dün akşam saat 9 zamanı kayboldu.Windows Update rezerve edildi diyor.

• quote:

quote:

Rezerve ikonu kayboldu ancak windows update'de rezerve edildi şekline gözüküyor. Sanırım herkese oldu bugün ya da dün gece itibariyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 25 Haziran 2015; 15:25:03 >
  • Evet merak edilen sorunun cevabı geldi. Şu an Windows 10 kullananlar ve Windows Insider a katılmış olanlar da ücretsiz Windows 10 Sahibi olacak.

Eğer konudaki yöntemler işe yaramadıysa son çare olarak Windows 10 a formatlayabilirsiniz.
  • korsan win 8.1 den sırf şu rezervasyon için lisanslı win7 ye geçtim dün akşamdan beri uğraşıyorum recovery dvd falan fişman. ama rezervasyon programı çalışmadı ne yaptıysam...
  • Bu işlerle uğraşmaya luzum kalmadı artık .http://www.webtekno.com/donanim/microsoft-onizleme-indiren-herkese-windows-10-u-ucretsiz-verecek-h8510.html

edit : sadece yüklenebilecek . aktivasyon olmayacakmış. EDIT2 : HABER YANLIŞ LİSANS VERMİYOR BOŞUNA YÜKLEMEYİN .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 23 Haziran 2015; 18:44:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Tüm yöntemleri en az 3 er kez denedim fakat sonuç yok. Windows 8.1 Pro kullanıyorum.

Aynı durum bende de var.
  • quote:

Evet merak edilen sorunun cevabı geldi. Şu an Windows 10 kullananlar ve Windows Insider a katılmış olanlar da ücretsiz Windows 10 Sahibi olacak.

Eğer konudaki yöntemler işe yaramadıysa son çare olarak Windows 10 a formatlayabilirsiniz.

Ben yanlış duymadıysam insiderlara bedava lisans verilmeyecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

quote:

Evet merak edilen sorunun cevabı geldi. Şu an Windows 10 kullananlar ve Windows Insider a katılmış olanlar da ücretsiz Windows 10 Sahibi olacak.

Ben yanlış duymadıysam insiderlara bedava lisans verilmeyecekmiş.

Evet lisans anahtarı olarak verilmeyecek ancak Windows 10 un tam sürümüne erişim imkanı sağlayacaklarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Bu işlerle uğraşmaya luzum kalmadı artık .http://www.webtekno.com/donanim/microsoft-onizleme-indiren-herkese-windows-10-u-ucretsiz-verecek-h8510.html

edit : sadece yüklenebilecek . aktivasyon olmayacakmış.

yani yapmamız gereken ne? insider hesabı açtım. orj win7 fen yükseltiyorum şu an preview sürümüne. bunlar yeterli olacak mı ücretsiz lisans için?

• quote:

Orijinalden alıntı: mapuza

quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Bu işlerle uğraşmaya luzum kalmadı artık .http://www.webtekno.com/donanim/microsoft-onizleme-indiren-herkese-windows-10-u-ucretsiz-verecek-h8510.html

edit : sadece yüklenebilecek . aktivasyon olmayacakmış.

yani yapmamız gereken ne? insider hesabı açtım. orj win7 fen yükseltiyorum şu an preview sürümüne. bunlar yeterli olacak mı ücretsiz lisans için?

olmayacak malesef fake haber. kurulum yapabileceksin sadece aktivasyon yok. win10 için daha sonra gelecek güncelleştirmeleri alacak sürekli deneme tahtası olacaksın olay bundan ibaret . boşuna uğraşma

edit: orijinal win7 varsa zaten niye kurcalıyorsun ki ücretsiz yükseltme alacaksın hem de lisanslı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 23 Haziran 2015; 18:43:00 >

• recovery dvd den kurdum win7 yi uğraştım o kadar rezervasyon programı çalışmadı da. o yüzden. win7 üzerinden nasıl alıcam ki başka türlü? çıktığı gün uyarı mı gelicek?

• Windows 8.1 SL kullanıyorum pc ile beraber gelen daha önce vardı ikon kayıt yapmıştım fakat servisten geldi 8 yüklüydü 8.1 güncelledim fakat o ikon çıkmıyor tekrar her yöntemi de denedim :/
  • arkadaşlar merak ettiğim bir şey var: rezerve ettiğimiz zaman bize ürün anahtarı mı verecekler yoksa daha sonra mı verecekler? bir de rezerve ettikten sonra bilgisayara format atınca tekrar mı rezerve ettirmemiz gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evokul -- 24 Haziran 2015; 11:39:26 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.