Şimdi Ara

Windows 10 Ses Barı Dışında Ses Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alta uzun uzun yazacağım ancak zamanı olmayan ve yardım etmek isteyenler için;
    Win10'un görev çubuğundaki ses düzeyini ayarlama barı haricinde PC'den ses alamıyorum(kulaklı dahil ) ancak PC'yi yeniden başlattığımda sorun düzeliyor. Sorun hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Sadece VGA bağlantısı olan eski bir ekran kullanıyorum. 2 sene önce GTX1060 (VGA çıkışı yok) aldığımda eski dönüştürücüler ile ekranımdan görüntü alamadığım için Display Port to Analog VGA'yı aldım ve 2 senedir sorunuz kullandım. 2 hafta önce ekranda titreşmeler ve kaymalar olunca ,bağlantılarımı farklı cihazlarda test ederek sorunun dönüştürücüde olduğunu anladım ve yenisi alırken daha ucuz olması sebebiyle bu kez HDMI to Analog VGA ve SES Aktif Dönüştürücüsü aldım.

Ancak cihazın(dönüştürücü) ses çıkışından ses alamadığım için eskiden olduğu gibi hoparlörümü kasaya direk bağladım. Ses gelmeme sorunu bu yeni aldığım cihaz ile birlikte başladı. Nvidia denetim masasından Win10'un aygıt yöneticisinden kaldırmama ve pasif bırakmama rağmen her seferinde PC tekrar açıldığında HDMI bağlantısından ses aygıtını cihaz gördü.Görüntüde de yaşadığım problemden ötürü yeni cihazı (HDMI to VGA) iade edip eski cihazın (Display port to VGA) aynısından tekrar sipariş ettim.

Cihaz görüntüde sıkıntısız çalıyor ancak ses problemi devam ediyor. Belirttiğim üzere ses düzeyini ayarlama çubuğunda ses var, yani kabloda veya hoparlörde sıkıntı yok. Sürücüleri sildim, güncelleştirdim ancak sonuç alamadım.İşin farklı bir tarafı PC resetlendiğinde sorun çözülüyor, her açılışta sorun olmuyor ancak her resette sorun çözülüyor. Yardım edebilir misiniz?
    (Sadece burdan ses geliyor)

Windows 10 Ses Barı Dışında Ses Gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dihangman -- 24 Ekim 2018; 13:3:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme,
    Windows hizmetlerdeki Audiosrv'i yeniden başlattığımda sorunun düzeldiğini fark ettim ancak ,bilgisayarı sonradan kapatıp açtığımda sorun devam ediyor.Bu hizmet ile ilgili sorunumu nasıl çözerim acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.