Bildirim
Windows 10 ses sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Windows 10 ses kartını otomatik olarak tanımadıysa seskartının eski Windows sürümleri için olan sürücüsünü deneyebilirsiniz. Win 10'da Win 7 sürücülerini legacy mod olarak kullanmak mümkün. İmzasız sürücü hatası verirse sürücüyü yine de kullanmak mümkün fakat Windows'un imzalı sürücü zorlamasını devre dışı bırakmak ve imzasız sürücüyü kalıcı olarak kullanabilmek için Windows'u sınama moduna geçirmek gerekir. -
driverpacksolution bu uygulamayı yükleyin internet üzerinden otomatik olarak yükler sürücüyü ama bu uygulama yüklenince antivirüs programı yüklüyor işiniz bittiğinde silersiniz -
-
Hocam inanırmısınız 17gbi yükledim olur olmadık şeyleri buldu hiçbir işime yaramadı :/ -
hocam o program yaramadiysa yapacak bise yok ben hep o programla cozdum -
Sorunu çözdüm ;
Biostan AMD Audio'yu disable edince driveri kurmaya izin verdi . Teşekkürler yardımlarınız için :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X