Şimdi Ara

Windows 10 Siyah Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hp pavilion g6 1309et kullaniyorum. Bilgisayari windows 10a guncelledim. Yukledikten sonra sıkıntısiz sekilde aciliyor ve windows updateden driverlari indirip yeniden baslatiyorum. Yeniden baslattiktan sonra w10 acilis simgesinden sonra siyah bir ekran kaliyor. Hangi tusa basarsam basayim bu siyah ekran gitmiyor. Bilgisayar da bir sure sonra ekran koruyucu aciliyor. Ekran koruyucu ve sifre girme bolumunde herhangi bir sıkıntı yok fakat sifreyi girdiğimde yine ayni sifre ekraninda ekranda donup kaliyor. Sorun devam edince windows sifirlama yontemini denedim ama sonuc yine ayni. System recoveryden w7ye donmek istedigimde yine hata verdi recovery bolumune dokunmadigim halde. Sorunu nasil cozebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde masaustu bilgisayarim oyleydi. sorun hdd den kaynaklaniyor. Sistem hizli acilmak isterken hdd bu dosyalari okuyamiyor. Siyah ekranda takilikaliyor. Ben ssd aldim sorun cozuldu. Windows8 ciktigindan beri cevap aradim 2012 den beri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 10, 8.1'in updatesi olduğundan (win 8.2 olarak sunulabilirdi çünkü aynı bokun laciverti, aynı çekirdek herşey aynı sadece 3-5 reklam amaçlı arayüz değişikliği yapıyorlar) windows 8'deki sorunlarıda beraberinde getiriyor doğal olarak. O siyah ekran benzeri sorunlar kronik win 8 sorunlarıdır aslında. Benim windows 10'dan beklentim sıfır zira win 8'in update hali. şu an win7 kadar stabil bir işletim sistemi yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 15 ekran sorunu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.