Şimdi Ara

Windows 10 SİYAH EKRAN SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunum ilk defa başıma geldiği için sizlerden yardım almak istedim, bilgisayarımı yaklaşık rakam verecek olursam 2 3 gün boyunca sorunsuz kullanıyorum fakat kapatıp tekrar açtığımda anakart yani boot ekranından sonra siyah ekranda kalıyor ve ilerlemiyor. Sisteme restart attığımda veya klavyeye dokunduğumda görüntü geliyor ve tüm bunlar olurken kasanın tüm donanımları çalışıyor. Oyunlarda veya sistemde herhangi bir problem mevcut değil normal kullanımda herhangi bir sorun görmüyorum. Nadirde olsa sistem sadece açılırken siyah ekrana düşüyor. Sizce format atmalımıyım? Ekran kartı gtx 1080 msi x modeli anakart ise z270 tomahawk işlemci i7 7700. Şimdiden yardımlar için teşekkürler

• windows 10 Lenovo Z585 PC laptop um var bilgisayara ikinci bir ekranda ben Tv ye bağladım orada açılıyor fakat laptop ekranında açımlıyor yardımlarınızı talep ediyorum örnek link

windows logosundan sonra ekran kararıyor tv deki ekran açılıyor

https://www.youtube.com/watch?v=8QZoOulw-Mg

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheDako kullanıcısına yanıt
    Laptopun bataryasini cikar üzerinde usb filan ne varsa cikart daha sonra 20-25 saniye boyunca açma tuşuna power tuşuna basili tut içerisindeki elektrik boşalip tekrar bataryayi takip dene..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkasindaki power pusu kapatip kasayi normal acarsasina acmaya valiş içerisi deki elektriği boşaltip tekrar dene veya anakartda varsa bios tuşuna bass yada reset tuşuna olmadi bios pilini cikartip 10-15 dk bekle düzelmediyse sorunun kaynagi ekran kartindaki giriş veya mınitör kablolarini kontrol ettir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.BİOSU resetledim ve kayıt ettim.Windows 10 PRO yüklüydü ,windows single language 10 a dönüştü ve lisanslı hale geldi.Ekran açıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 15 ekran sorunu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.