Şimdi Ara

Windows 10'u internetten nasıl etkinleştirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar freedos laptop aldım ve Uefi olarak win 10 yükledim fakat nasıl orjinal yapabilirim? Nette bazı yöntemlerle yapan var fakat bende bazıları işe yaramadı yardımcı olur musunuz?

• Sinann7 kullanıcısına yanıt
    Legacy olarak Windows 7 Ultimate yükle ve Daz Loader ile etkinleştir sonra Windows 10'a yükselt. Şimdi UEFI olarak tekrardan temiz kurulum olarak Win 10 yükle al sana orijinal Windows

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 24 Haziran 2016; 17:28:59 >
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Dostum başka yöntemle yaptım ama bi daha başım sıkışırsa bu yöntemi deneyeceğim teşekkürler Bu arada orjin win 7 yi 10a yükseltirken lisanslı oluyor diye biliyorum tekrar uefi olarak win 10 kurmaya gerek varmı ki?
  • Sinann7 kullanıcısına yanıt
    Bu söylediğim yöntem 29 temmuza kadar geçerli çünkü ücretsiz yükseltme bu tarihde bitiyor. Şöyledigim yöntemde win 7'yi UEFI olarak kurarsan daz loader ile etkinleştiremezsin. Legacy olarak kurup önce yükseltmen gerekiyor. Sonra eğer istersen UEFI olarak temiz kurulum olarak win 10'u yükleyebilirsin. Yükleme ekranında senden ürün anahtarı isteyecek o bölümü atlayıp geçeceksin kurulum bitince otomatik olarak internete ilk bağlanişinda etkinleşecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 25 Haziran 2016; 15:58:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Legacy olarak Windows 7 Ultimate yükle ve Daz Loader ile etkinleştir sonra Windows 10'a yükselt. Şimdi UEFI olarak tekrardan temiz kurulum olarak Win 10 yükle al sana orijinal Windows

Hocam sürümün Ultimate olmasının bir nedeni var mı? Legacy Windows 7 Professional ile etkinleştirip yükseltsek sorun çıkar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ffkn3 F kullanıcısına yanıt
    Sorun çıkmaz olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.