Bildirim
Windows 10'u internetten nasıl etkinleştirebilirim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Legacy olarak Windows 7 Ultimate yükle ve Daz Loader ile etkinleştir sonra Windows 10'a yükselt. Şimdi UEFI olarak tekrardan temiz kurulum olarak Win 10 yükle al sana orijinal Windows
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 24 Haziran 2016; 17:28:59 > -
Dostum başka yöntemle yaptım ama bi daha başım sıkışırsa bu yöntemi deneyeceğim teşekkürler Bu arada orjin win 7 yi 10a yükseltirken lisanslı oluyor diye biliyorum tekrar uefi olarak win 10 kurmaya gerek varmı ki? -
Bu söylediğim yöntem 29 temmuza kadar geçerli çünkü ücretsiz yükseltme bu tarihde bitiyor. Şöyledigim yöntemde win 7'yi UEFI olarak kurarsan daz loader ile etkinleştiremezsin. Legacy olarak kurup önce yükseltmen gerekiyor. Sonra eğer istersen UEFI olarak temiz kurulum olarak win 10'u yükleyebilirsin. Yükleme ekranında senden ürün anahtarı isteyecek o bölümü atlayıp geçeceksin kurulum bitince otomatik olarak internete ilk bağlanişinda etkinleşecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 25 Haziran 2016; 15:58:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MRT_
Legacy olarak Windows 7 Ultimate yükle ve Daz Loader ile etkinleştir sonra Windows 10'a yükselt. Şimdi UEFI olarak tekrardan temiz kurulum olarak Win 10 yükle al sana orijinal Windows
Hocam sürümün Ultimate olmasının bir nedeni var mı? Legacy Windows 7 Professional ile etkinleştirip yükseltsek sorun çıkar mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun çıkmaz olur.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- format sonrası driver yükleme
- bu uygulama güvenliğiniz için engellendi
- microsoft yazılım koruması platformu hizmeti
- antimalware service executable kapatma
- sağlam lisans güvenilir mi
- secure boot nedir
- değişken yenileme hızı açılmalı mı
- paint 3d
- ekran kartı resetleme
- bilgisayar açılmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X