Selamlar dün akşam bilgisayarımı windows 8.1 den windows 10 a yükseltmeye karar verdim. Normal bir şekilde kuruluma başladım.
Ardından %95'e kadar geldi ve orada biraz durdu.Ardından
Ekranda bir hata yer aldı "Windows gereken dosyaları yükleyemiyor.Yükleme için tüm dosyaların kullanılabilir olduğundan emin olun ve yüklemeyi yeniden başlatın yazıyordu.Hata kodu : 0x8007001B1
Biraz şaşırdım her yolu denedim fakat başaramadım
Ramlerin ve hddyi söküp sarı yerlerini silgi ile sildim.Kasanın tozunu aldım. Ramleri tak çıkar yaptım yinede işe yaramadı 1-2 gündür uğraşıyorum lütfen yardım edin.
Sorunu çözdüm.
2 adet ram vardı.İkisinde çıkartıp yerlerini değiştirdim.
ErcX4521E
kullanıcısına yanıt
Statik elektrikten de kaynaklanmis olabilir ... Cozum yonteminizden anlasilan ozunde oyle gibi ...
merhaba,
windows 7 den veya windows 8 den ücretsiz yükseltme süresi bitti eger deneme sürüm kurmak isterseniz format ile geçebilirsiniz bunun için
Windows 10 orijinal iso indirme ve usb ile format atma :
pc windows 10 , pes yüklemiştim ps3 kolu bağlamak içinde uygulama (scp toolkit) inidrmiştim. kolu bağladım , çalaıştı . tekrar usb li klavyeyi kullanmaya gelince de algılamadı ve kamera da çalışmıyor şuan bilgisayara komple reset attığım halde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme