Şimdi Ara

windows 10 update başarısız sorunu çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. 30 temmuzda (ki o gun doğum gunumdu :) güncelleme ile dağıtılan orjınal windows 10 için uzun uğraş verdim. bir kac yerden faydalandım ve en sonunda update olarak güncelledim su an win10 kullanıyorum
    windows 7 starter kullanan biri olarak sinirimi bozdu update
    cunku windows10 güncelleme kısmına geldi ancak başarısız hatası verdı ve yuklemedı.
    bır cok sıtede wuauclt.exe komutu var sadece ve bende hiçbir sekılde işe yaramadı.
    kullandığım yöntemi aşağıda yazıyorum ve o yöntemle anında update kısmında cıktı win10 ve hemen yüklemeye başladı

buyrun yöntem ( kayıt defterine erısmek için calıstır kısmına regedit yazın entere basın çıkacaktır)

sunu da belırteyım ekleyecegınız yenı dosya Dword32 olmasına dıkkat edin ve cok dıkkatlı olun yanlış bısey yapmayın

burdakı ıslem ıle ben sorunsuz bır sekılde update olarak guncelledım windows10 a.

yapılan ıslemler tamamen sızın sorumluluğunuz altındadır.

BİRİNCI ADIM
    işleme ilk olarak windows updateyı durdurmakla başlıyoruz.
    denetim masası+ yönetimsel araçlar+Hizmetler / windows update - 1), Windows Update hizmeti nden sag tık yapıp durdurun.

Windows'un yüklü olduğu yerel sabit disk (genellikle C sürücüsü) çift tıklayın.
    3. Windows klasörünü çift tıklatın ve sonra SoftwareDistribution klasörünü çift tıklatın.
    4. çift tıklatın. Açmak ve ardından klasördeki tüm dosyaları silmek için DataStore klasörü Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
    5. Geri düğmesini tıklatın. SoftwareDistribution klasöründe, açmak için İndir klasörünü çift tıklatın klasördeki tüm dosyaları silin ve ardından pencereyi kapatın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
    (yani kısacası softwareDistribution klasörü ıcıne giriyoruz ardından DATA STORE klasorunun ıcını sılıyoruz ve DOWNLOAD klasorunun içinide sılıyoruz)

ikinci adım.
    1)Kayıt anahtarını bulun:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate\OSUpgrade]
    2) Bu anahtarın olması gerekir. Yoksa oluşturun.
    3) DWORD (32-bit) değerini kullanarak = "AllowOSUpgrade” isminde (tırnak işareti olmadan), bu değeri yazın = 0x00000001.
    Kayıt anahtarını modifiye ettikten sonra kapatın ve
    kapattığımız updateyi tekrar yönetimsel araçlardan acık konuma getirip güncellemeleri kontrol edin
    Hayırlı olsun. kolay gelsın.

Burda kı yöntemi microsoftun resmi sitesinden edindiğim bilgilerdir kendım denedım ve sorunsuz bır güncelleme ile windows 10 u kurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benmetin16 -- 1 Ağustos 2015; 22:09:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: benmetin16

selam arkadaşlar. 30 temmuzda (ki o gun doğum gunumdu :) güncelleme ile dağıtılan orjınal windows 10 için uzun uğraş verdim. bir kac yerden faydalandım ve en sonunda update olarak güncelledim su an win10 kullanıyorum
    windows 7 starter kullanan biri olarak sinirimi bozdu update
    cunku windows10 güncelleme kısmına geldi ancak başarısız hatası verdı ve yuklemedı.
    bır cok sıtede wuauclt.exe komutu var sadece ve bende hiçbir sekılde işe yaramadı.
    kullandığım yöntemi aşağıda yazıyorum ve o yöntemle anında update kısmında cıktı win10 ve hemen yüklemeye başladı

buyrun yöntem ( kayıt defterine erısmek için calıstır kısmına regedit yazın entere basın çıkacaktır)

sunu da belırteyım ekleyecegınız yenı dosya Dword32 olmasına dıkkat edin ve cok dıkkatlı olun yanlış bısey yapmayın

burdakı ıslem ıle ben sorunsuz bır sekılde update olarak guncelledım windows10 a.

yapılan ıslemler tamamen sızın sorumluluğunuz altındadır.

BİRİNCI ADIM
    işleme ilk olarak windows updateyı durdurmakla başlıyoruz.
    denetim masası+ yönetimsel araçlar+Hizmetler / windows update - 1), Windows Update hizmeti nden sag tık yapıp durdurun.

Windows'un yüklü olduğu yerel sabit disk (genellikle C sürücüsü) çift tıklayın.
    3. Windows klasörünü çift tıklatın ve sonra SoftwareDistribution klasörünü çift tıklatın.
    4. çift tıklatın. Açmak ve ardından klasördeki tüm dosyaları silmek için DataStore klasörü Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
    5. Geri düğmesini tıklatın. SoftwareDistribution klasöründe, açmak için İndir klasörünü çift tıklatın klasördeki tüm dosyaları silin ve ardından pencereyi kapatın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
    (softwareDistribution klasörü ıcıne giriyoruz ardından DATA STORE klasorunun ıcını sılıyoruz ve DOWNLOAD klasorunun içinide sılıyoruz)

ikinci adım.
    1)Kayıt anahtarını bulun:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate\OSUpgrade]
    2) Bu anahtarın olması gerekir. Yoksa oluşturun.
    3) DWORD (32-bit) değerini kullanarak = "AllowOSUpgrade” isminde (tırnak işareti olmadan), bu değeri yazın = 0x00000001.
    Kayıt anahtarını modifiye ettikten sonra kapatın ve
    kapattığımız updateyi tekrar yönetimsel araçlardan acık konuma getirip güncellemeleri kontrol edin
    Hayırlı olsun. kolay gelsın.

Burda kı yöntemi microsoftun resmi sitesinden edindiğim bilgilerdir kendım denedım ve sorunsuz bır güncelleme ile windows 10 u kurdum.

Maalesef bende olmadı dediğin gibi bütün yöntemleri denedim bi türlü gelmedi güncelleme.

• kardeş neler neler denedim hiçbir sekılde update kısmına getırememıstım güncellemeyi. bu anlattığım yöntemle yukledım. adımları doğru yaptığına emınmısın. bende ilk basta ASUpgrade yi kayıt defterine eklerken yanlış eklemıstım olmamıştı. sag tık yapıp DWORD32 degerını secıp bıdaha denedım ondan sonra oldu güncelleme.
  • quote:

kardeş neler neler denedim hiçbir sekılde update kısmına getırememıstım güncellemeyi. bu anlattığım yöntemle yukledım. adımları doğru yaptığına emınmısın. bende ilk basta ASUpgrade yi kayıt defterine eklerken yanlış eklemıstım olmamıştı. sag tık yapıp DWORD32 degerını secıp bıdaha denedım ondan sonra oldu güncelleme.

işletim sistemin tam oalrak neydi ?
  • DetectiveFusco kullanıcısına yanıt
    windows 7 starter 32 bit
  • quote:

windows 7 starter 32 bit

windows 10 home'A yükseltti değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DetectiveFusco

quote:

windows 7 starter 32 bit

Evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 11 yükleme sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

windows 7 starter 32 bit

Evet.

teşekkür ederim hayırlı olsun.. Ben de win7 home var artık oradan yükseltme yapacağım .

• quote:

quote:

quote:

quote:

windows 7 starter 32 bit

Evet.

teşekkür ederim hayırlı olsun.. Ben de win7 home var artık oradan yükseltme yapacağım .

Saol dostum. Umarim basarirsin cunki guncelleme gelipte basarisiz diye yuklemediginde insan ayrica bi sinir oluyor.

• benmetin16 B kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun kardeşim indiriyor şu an umarım indirirken bir sıkıntı çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

Allah razı olsun kardeşim indiriyor şu an umarım indirirken bir sıkıntı çıkmaz.

Yardimci olduysam ne mutlu bana. Bende sorunsuz indirip kurdu. Hayirli olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.