Şimdi Ara

Windows 10 update'den sonra 60 fps sorunu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
16.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kurtbrah

asus k555U, ekran kartı geforce 940m overclock yapmadım yaptığımda +50 fps fazla oluyor tabikide 60 hz olduğu için ekran farkını yaşayabiliyorsun 144 hz monitörle ama performansı gayet iyi powershell ile xboxu kaldırdım ama dvr ı kapatmamıştım sonradan tekrar yüklediğimde ise xbox login olmuyordu bu ay başını bekliyorum laptobu sıfırlayacağım bu arada ısınma sorunu yok bir ara overclock ile h1z1 oynuyordum 1024-768 çözünürlükte high ayarlarda 100 fps sabitti ısınma sorunuda olmuyordu güzel bir laptop ama updateden sonra böyle fps oyunlarında 60 fps sabit olması çok sinir bozucu bi durum moba ve mmorpg de pek fark yaratmıyor hatta memory kullanımı azalıyor daha iyi ama malesef fps oyunlarına daha fazla bağlıyım her neyse ay başında resetliyip bu konuya nelerin değişip değişmediğini tekrar yazacağım.

hocam bende 860m kart var ve sizin kadar fps alamadım hiçbir zaman, max 160 170lerde takıldım nasıl oluyor o fpsler?

• merhaba,
    aynı sorun bendede var ama şöyle. Cs Go da 150 200 fps arası alıyorum sorun yok. fakat h1z1 sabit fps ne yaptıysamda düzelmedi. nvidia ayarları olsun xbox kapatmak ve kaldırmak olsun. bulamadım ve kafayı yeme üzereyim. h1z1 girince 60 fps sabit olsa sorun yok 10 lara 20 lere düşüyor. win 7 kuruluydu önceden bi roun yokytu 70 100 arası alıyorum. yardım edin lüften ...
  • Çözümü bulabilen var mı ? Herşeyi denedim olmuyor
  • Bende de Cs go 60 fps'de sabitliyor çözümü bilen var mı?
  • Desm0nd kullanıcısına yanıt
    Lan sene olmuş 2018 bir kişi de yazmamış arkadaş cevabı , bunun için format atan var bilgisayara; arkadaşlar eğer xbox dvr vesaire gibi fps kısan şeyleri kapattıysanız oyun konsolunda tüm fps leri serbest bıraktıysanız ve hala fps iniz sabitse şunu yapın; örneğin csgo için csgo.exe dosyasını bulun bilgisayarda üzerine sağ tıklayın çıkan ekranda "uyumluluk" yazan sekmeye gelin ve "tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak " diyin. Diğer tüm oyunlar için aynı şeyi yapabilirsiniz.
  • letkom L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki post yukarıda arkadaş yazmış ama ben de daha ayrıntılı yazayım. İnternet değil bilgi çöplüğü çünkü. abv

Aynı şeyleri yaşadım. Çözüm şu oldu ve çoğu yerde yok. Senin de problemi çözerse her yere yaz lütfen.

Steam'e gir

Kütüphane

CS GO sağ tık özellikler

yerel dosyalar

Yerel dosyalara göz at

csgo.exe sağ tıkla

özellikler

Uyumluluk

Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçili değilse seç

Uygula

Tamam.

Steam ve cs go kapalı olmalı. Sonra girince fps iki katına çıkmış olacak. Aynı anda hem bunu denedim hem de geforce game ready drivers güncellemesi geldi onu temiz kurulumla güncelledim. Hangisi çözdü bilmiyordum. Daha sonra yukarıda anlattığım işlemi geri aldım fps yarıya kadar düştü. Sorun uyumluluk ile ilgiliymiş. Eğer bu sorunünü çözerse her yere yaz çünkü google ve diğer tüm siteler(ingilizce olanlar dahil) bilgi çöplüğü. Böyle rezalet yok hayret edersin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.