Şimdi Ara

Windows 10 Ürün Anahtarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Laptobumda orjinal win8 yüklü gelmişti. Win10'a ücretsiz güncelleştirme yapmış kullanıyordum. Laptop üzerinde de hala windows ürün etiketi mevcut. Ancak yakında zamanda hard diskim bozulduğu için yenisini almak zorunda kaldım. Yeniden win10 yüklemek istesem benden ürün anahtarı ister mi acaba? İsterse ürün anahtarımı nasıl bulabilirim?

• Aracın triger veya bujisi değiştiği zaman motor veya şase nosu değişiyor mu ? veya cep telefonunun ekranı,bataryası değiştiği zaman imei nosu değişiyor mu ? Bu soruların cevabı hayır sa senin de sorunun cevabı belli.
  • Ürün anahtarı elbette değişmeyecektir ama kurulum ekranında benden isteyecek mi ürün anahtarını? İsteyecekse nasıl edinebilirim?
  • Slm windows outlook hesabında kayıtlı ise sorun olmaz kurarken ürün anahtarim yok seçersin formattan sonra outlook hesabınla oturum açarsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lutfullah_226 L kullanıcısına yanıt
    Ürün anahtarını istediği zaman "atla" deyip geçeceksin sonra İLK internete bağlandığında kendisi otomatik lisansı anakart üzerinden alır,hesap falan açmana gerek yok.
  • Gömülü gelmiştir o bende de öyleydi. Fakat ne ettiysem 8.1 kurduktan sonra tanımamıştı. Zira 10 yükleyince de olmadı orjinal lisans. Ürün anahtarı isterse de var her yerde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nerhabalar.
    İlginiz için teşekkür ediyorum. Herhangi bir ürün anahtarı istemedi benden. Şuan win10 orjinal olarak kullanabiliyorum. Dediğiniz gibi gömülü gelmiştir muhtemelen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.