64 bit Windows 10 Pro kullanıyorum. yaklaşık 1 aydır bazı oyun ve program exe dosyalarını yükleyemiyordum.Hepsi değil bazılarını. Neyse yükleme dosyasına tıkladığımda hiçbir karşılık olmuyordu. Yönetici olarak çalıştır diyorum yine aynı şekilde. Uyumluluk sorunu gidermeye tıkladığımda da;
Sorun giderici yüklenirken bir hata oluştu:
Beklenmedik bir hata oluştu. Sorun giderme sihirbazı devam edemiyor.
Hata Kodu: 0x80004005 hatası veriyordu.
Microsoftun yardım sitesi de dahil bir çok yere baktım, farklı çözümler var bir çoğunu denedim, maalesef çözüm olmadı, sonunda nereden okuduğumu şu an hatırlamıyorum ancak bir arkadaş aynı sorundan ve çözümden bahsetmiş kendisine çok teşekür ediyorum, bende o yöntemi denedim ve sorunum çözüldü. Çok basit bir şekilde Windows 10 da yeni bir yönetici kullanıcı hesabı açtım ve yeni açtığım hesaba girdiğimde yükleyemediğim tüm uygulama ve oyunların yüklendiğini ve uyumluluk sorun gidericinin sorunsuz çalıştığını gördüm. Aynı sorundan müzdarip arkadaşlar varsa çözümü deneyebilirler. Herkes için kesin çözüm olmayabilir ancak denemekten zarar gelmez. Tabi ki bilgisayara format atıp windowsu yeniden yüklemek kolay bir çözüm ancak benim gibi yeni kurulum yapmak istemeyenler, uygulama ve oyunlarını tekrar yüklemek istemeyenler için denenebilir.
İyi formlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme