Arkadaşlar w10 kullanıyorum ve laptop un wireless bağlantısı 2dk da bir sürekli kopuyor. Bazen bağlantı kopunca tekrardan bağlanamıyorum. Wifi kullanılamıyor diye hata veriyor. Bazen de bağlan dediğimde hata falan da vermiyor, sanki hiçbir işlem yapmamışım gibi öylece bağlanmadan kalıyor.
Bu sorun windows 10 a geçtiğimden beri yaklaşık 2 aydır falan var. Başka modemlerle de denedim. Yine aynı hataları veriyor cihaz. Bazen sanki wireless kartı yerinden çıkmış gibi üzerinde çarpı işareti oluyor. Ancak pc daha yeni ve windows 10 a geçtikten sonra bu sorun çıktı. w8 de böyle bir sorun yoktu.
Benim yaptığım işlemler -Modemi fabrika ayarlarına getirip yeniden kurmak -Pc yi güncelleştirmek -Driverların hepsini güncelleştirmek -Modemin kanalını değiştirmek Daha aklıma gelmeyen birçok şeyi de yapmışımdır. Ancak sorun ne yaparsam yapayım çözülmüyor. Bazen modemle aramdaki bağlantı kopuyor. Tüm gün boyunca bağlanamıyorum. Ağları görüyor ancak bağlanmıyor. Ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi direkt bağlanıyor. Hani diyeceğim wireless kartı arızalı. Ancak böyle bir şey olsa w8 de de aynı sorun olurdu. Pc nin içinde çok fazla program vs var. Sırf bu yüzden format atmak istemiyorum. (ki bu sorun nedeniyle 2 kere format attım) Sorunun w10 dan kaynaklandığına eminim. Cihazda arıza falan yok yani. Zaten format atarsam kesinlikle w7 ye dönüş yapacağım. w8 ve w10 benim pc de stabil bir şekilde çalışmıyor kesinlikle.
bu arada asus x550jk kullanıyorum. bu arada pc den memnunum ama hdd felaket ötesi kötü. aynı şekilde bu wifi sorunu da cabası. almayı düşünen arkadaşlar bu sorunları da göz ardı etmesin.
Bulduğum linklere bir göz gezdirmenizde yarar var win 10 ile ilgili bir sıkıntı olacağını sanmıyorum sorun muhtemelen driverlarladır ki düşük wifi gücü nedeniyle kopmalarda yaşıyor olabilirsiniz. Vereceğim linkleri sadece marka ve modele göre aradığımda buldum sanırım sizin gibi bu sorunu çeken baya varmış..
Aşağıdaki adrese girip kesinlikle uygulayın çözümün işe yaradığı yinde geri bildirimler var.
Bulduğum linklere bir göz gezdirmenizde yarar var win 10 ile ilgili bir sıkıntı olacağını sanmıyorum sorun muhtemelen driverlarladır ki düşük wifi gücü nedeniyle kopmalarda yaşıyor olabilirsiniz. Vereceğim linkleri sadece marka ve modele göre aradığımda buldum sanırım sizin gibi bu sorunu çeken baya varmış..
Aşağıdaki adrese girip kesinlikle uygulayın çözümün işe yaradığı yinde geri bildirimler var.
eyvallah hocam cevap için deneyeceğim hepsini. bu sorunla bir tek w10 da karşılaştığım için cihazdan kaynaklandığını düşünmedim. ancak cihazın marka modelini aratınca bu sorunu yaşayanların olduğunu gördüm ben de şimdi.