Şimdi Ara

Windows 10 yönetici izinleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7'den geçtim, her şeyim yöneticiydi hiç bana sormazdı "Kardeş sen yönetici misin" diye. Yap deyince yapardı. Win10'da adım atsam "Sen yetkili bi abiye benziyosun?" diyor. İlla en ufak şeyi bile sağ tık ile yönetici yapmam lazım. Program Files'i değiştirirken bile yönetici izni istiyor çoğu zaman değişiklik yapmama izin çıkmıyor. Var mı bi çözümü şu saçmalığın?

• Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları > Kullanıcı Hesabı Denetimi Ayarlarını Değiştirin.

Buradaki seviye çubuğunu en aşağı çekip ayarları uygularsanız artık Yönetici onayı isteyen işlemlerde uyarı vermeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErkanCo

Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları > Kullanıcı Hesabı Denetimi Ayarlarını Değiştirin.

Buradaki seviye çubuğunu en aşağı çekip ayarları uygularsanız artık Yönetici onayı isteyen işlemlerde uyarı vermeyecektir.

Defalarca yaptım her seferinde geri eski yerine geldi meret. Windows Defender'den dolayı mı acaba...
  • ErkanCo kullanıcısına yanıt
    Şu anda da öyle ama az önce yine sordu
  • Ayarları değiştirince Windows Güvenlik Merkezi uyarı verir. Sorunları çöz dediğinde ayarları eski haline alıyordur.

Bunu yapsan dahi Windows klasöründe bir değişiklik yapıyorsan uyarı verebilir.
  • quote:

Ayarları değiştirince Windows Güvenlik Merkezi uyarı verir. Sorunları çöz dediğinde ayarları eski haline alıyordur.

Bunu yapsan dahi Windows klasöründe bir değişiklik yapıyorsan uyarı verebilir.

• Program Files ve Windows klasörlerinde değişiklik, kopyalama işlemlerinde yetkili olsan dahi uyarı verir. Bu istisna.

Bu klasöre sağ tıklayıp Özellikler'e girdikten sonra Güvenlik sekmesinde izinleri düzenleyip kendi kullanıcına Tam Kontrol yetkisi verip dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Program Files ve Windows klasörlerinde değişiklik, kopyalama işlemlerinde yetkili olsan dahi uyarı verir. Bu istisna.

Bu klasöre sağ tıklayıp Özellikler'e girdikten sonra Güvenlik sekmesinde izinleri düzenleyip kendi kullanıcına Tam Kontrol yetkisi verip dene.

TrustedInstaller'e aitmiş o klasörler, Administrators üzerine aldım, Malwarebytes izin vermiyor kendi klasörüne. Saçmalığın daniskası.

• win 10 güvenlik yetkileri çok karışık.
    w7 den yükseltme yaptıysan bundan olabilir sıfırdan bi kurulum yap derim.
  • Yeni bir administrator grubuna ait user açmayı deneyebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

win 10 güvenlik yetkileri çok karışık.
    w7 den yükseltme yaptıysan bundan olabilir sıfırdan bi kurulum yap derim.

Valla işim ona kaldıysa annemin kızlık soyadını sorsa cevaplarım, içinde tonla arşiv var.
  • benim Windows 10 pro da güvenlik sekmesinde kullanıcılarda şöyle bir kullanıcı grubu var acaba nedir bu ? tüm uygulama paketleri, tüm kısıtlanmış uygulama paketleri diye iki yeni kullanıcı grubu var nedir bunlar bilgisi olan var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caco_tr

benim Windows 10 pro da güvenlik sekmesinde kullanıcılarda şöyle bir kullanıcı grubu var acaba nedir bu ? tüm uygulama paketleri, tüm kısıtlanmış uygulama paketleri diye iki yeni kullanıcı grubu var nedir bunlar bilgisi olan var mıdır acaba?

- yönetici modunda programlar
    - yönetici modunda olmayan programlar
  • Teşekkürler kardeşim anladım zaman oldu ama olsun microsoft bile cevap vermedi doğru şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.