Tembelos Windows 11 22H2 22621.1848 X64 Home+Pro Ofis 2021+Programlı Türkçe ISO https://uupdump.net adresinden derlenmiştir. Tembel Adamın İşletim Sistemi uupdump.net'ten oluşturulmuştur. İçerisine kullanıcının genelde ihtiyaç duyduğu temel programlar eklenmiştir. ISO dosyasında herhangi bir oynama yapılmamıştır. Windows kurulur iken bazı görsel ince reg ayarlar yapılmıştır. (Dosya uzantısını göster, taskbarda gruplama yapma, simgelerin hepsini göster, Masaüstünde bilgisayarım simgesini göster gibi) Windows Defender devre dışıdır. Çıkarılmamıştır. Yüklenen programlar: - Adobe Acrobat Reader (güncel) - Winrar (güncel) - StartAllBack (güncel) - Internet Download Manager (güncel) - Eset Endpoint Antivirüs (güncel) - VLC Player (güncel) - Java 32 ve 64 bit (güncel) - Google Chrome (güncel) - Brave (güncel) - Office 2021 Pro Plus (Aktivasyon opsiyonel) - Google Earth Pro (güncel) - Image Resizer (güncel) - Irfanview (güncel) Not-1 Windows 11'de aktivasyon opsiyonel. Size kalmıştır. Not-2 Program yüklemeleri olduğu için bekleyin yazısında bitene kadar bekleyin. Takıldı zannetmeyin!!! Not-3 Ayarların aktif olması için kurulum bittikten sonra bir kere yeniden başlar. Not-4 Kurulum yaparken interneti bağlamayınız! Not-5 Kurulum bittikten sonra internete bağlanın ve bekleyin Windows 11 aygıtların sürücülerini internetten indirsin ve yüklesin.Tüm Sürümler mevcuttur. Rufus programı ile USB'ye yazabilirsiniz. Ayrıca bilgisayarınız Windows 11 uyumlu değil ise Rufus ile bu istekleri atlayarak kurulum yaptırabilirsiniz. Kurarken internetinizi bağlamayınız. Böylece yerel hesap oluşturabilirsiniz. Tembelos İndirme Adresi: https://cloud.mail.ru/public/eJWo/4draund23 Rufus İndirme Linki: https://github.com/pbatard/rufus/releases/download/v4.1/rufus-4.1.exe < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 15 Haziran 2023; 9:22:6 > |
Windows 11 22H2 22621.1848 X64 Türkçe ISO İndirme
Windows 11 işletim sisteminin en son sürümünü indirmek mi istiyorsun? Windows 11 ISO indir bağlantımızla artık bunu kolayca yapabilirsin.
Windows 11 ISO Türkçe sürümü, Türkçe dil desteğiyle birlikte geliyor, böylece işletim sistemini kendi dilinde kullanabilirsin. İster yeni bir bilgisayar kuruyor olun, ister mevcut sistemini güncelliyor olun, bu Windows 11 indir ISO dosyası ihtiyaçların için mükemmel bir seçenektir.
ISO dosyasını indirdikten sonra, Windows 11 işletim sistemini USB sürücü veya DVD'ye yazabilir ve bilgisayarına yükleyebilirsin. Windows 11 indir işlemi hızlı ve kolaydır, böylece kısa sürede yeni işletim sisteminin keyfini çıkarabilirsin.
Windows 11 22H2 indir sürümü, performans iyileştirmeleri, yeni özellikler ve güvenlik güncellemeleri gibi bir dizi geliştirme içerir. Yeni görev çubuğu deneyiminden gelişmiş oyun performansına kadar bu güncelleme, PC deneyimini önemli ölçüde geliştirir.
İster Windows 11 Pro indir full x64 bit ISO Türkçe sürümünü ister Windows 11 indir sürümünü tercih et, ihtiyaçlarına uygun bir seçenek bulabilirsin. Her iki sürüm de Office 2021 ve diğer kullanışlı programları içerdiğinden, bilgisayarını hemen kullanmaya başlayabileceksin.
Hemen Windows 11 ISO indir bağlantımıza tıkla ve işletim sistemini bugün indir. Yeni Windows 11 deneyiminin keyfini çıkarmaya başla!