Öncelikle herkese hayırlı Cumalar! Ben hemen sorunuma geçiyorum; Şimdi bende Windows 10 yüklü bir Lenovo laptop var. Ben de birkaç ay önce Windows 11'e güncelledim. Buraya kadar bir sorun yok! Fakat Bluetooth ile sorun yaşamaktayım. Yok, çalışmasından yana hiçbir sıkıntı yok! Bende daha önce JBL marka bir Bluetooth kulaklık vardı. Ben bu kulaklığı bilgisayarımda da kullanıyordum. Fakat şimdi bu kulaklığı bilgisayarımdan kaldırmak istiyorum, fakat kaldıramıyorum. Bluetooth aygıtları içinden cihazı kaldır diyorum, hiçbir tepki vermiyor. Cihazı silmiyor bile.. Bu yüzden de, dün elime geçen Sony marka Bluetooth kulaklığı da bağlamama rağmen, bağlı olsa da belli olmuyor. Sadece ses ayarlarından bağlı olduğu görülüyor. Ama işin tuhafı, kulaklığı bilgisayarda kullanabiliyorum, yalnız şarj yüzdesini vs. göremiyorum. Normalde gösteriyor. Driver'ı kaldırıp, Windows 11 sürümünü kurdum, o da işe yaramadı. Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler! Bu da görseli; Not: Cihazı kaldır dedikten sonra gelen uyarıya evet diyorum, fakat hiçbir tepki vermiyor. |
Bildirim