|
Windows 11 güncellemesi Başlat menüsünü bozdu
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Şükür hiç kurmadım, sadece VM den arada deniyorum bir şeyler :)
-
Bi komik geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hep de başkasının suçu; MS hiç suçlu değil, Allah için. "Güzelim W 7'nin a..... s....." demiyorlar da "üçüncü parti yazılım kullanmayın" diyorlar. W 10'da güncelleme kapalı iken bana sormadan, güncellemeyi indirip, yetinmeyip kurup, hazırda beklet yapmama rağmen cold start yapan dedem değil mi? Açık bütün uygulamalar kapanıyor tabi ki.
-
W10 kullanıyorum hala, kafam çok rahat :) Muhtemelen W12 çıkınca oraya atlarım. Microsoft'ta adet oldu herhalde, birini sağlam çıkarıyor diğerini kötü çıkarıyor.
Windows XP çok sağlamdı fakat Vista berbattı.
Windows 7 çok çok iyiydi fakat Windows 8 kötüydü. (8.1 ile düzeltmeye çalıştılar çoğunu ama W7 kalitesi yoktu bana göre)
W10 şu an çok stabil fakat W11'i üç ay önce kurduğumda buglardan geçilmiyordu.
Buradan tümevarım yapsak W12 sağlam olacak diyebilir miyiz? :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 29 Temmuz 2023; 13:57:38 >
-
Microsoft haklı bu sefer 😅. Başlık biraz yanıltıcı olmuş. Microsoft: "Ben ExplorerPatcher vb. programları desteklemiyorum" diyor. Sorun gerçekten ExplorerPatcher geliştiricilerinin çözeceği bir şey. Bu programı kullanmayanlar herhangi bir sorun yaşamadı
Niye haklı; MS, kullanıcılarına hiç sordu mu, peki, "siz neden Explorer Patcher kullanma ihtiyacı duyuyor sunuz?" diye? Herkesde aldı yürüdü, bir "her şeyi en iyi ben bilirim" mottosu, ortalığın içine e.........
Gördük işte 8'deki kutu kutu penseler nasıl dönüp dolaşıp, "XP" stili menü sistemine geri döndü. Hayır, güncelleme sisteminde bile kullanıcının bir bildiği oluyor kesinlikle ama MS'in umurunda değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 29 Temmuz 2023; 16:38:03 >
-
ExplorerPatch bir işime yaramıyor sadece sorun çıkarıyor silsen de düzelmiyor vs işime yarayacak bir özelliği maalesef benim için yok. Ms zaten sorun çıkarıyor 10 yıldır böyle herkes farkında. Ama StartAllBack ile rahatım ExplorerPatch'le değil. Bu nedenle Microsoft explorer patch'e uymak zorunda değil zaten bir başlat menüsü geliştirilmeye devam ediyor ve güzel çalışıyor. Güzel bir başlat menüsünü zar zor geliştiren MS bir de Explorer Patch'e uyumlu olmakla nasıl uğraşsın ?
Şu w11 güzel olduğu için 3. party başlat menüsü yazılımı için kullanmayın net. Gerçekten kullanışlı bir start menu var. Explorer da artık fena değil. Insider Beta'ya yeni özellikler hızlı geliyor. Ben görünüşten ve bir nebze kullanım kolaylığından memnunum. Beğenmeyen bir üst ui/ux seviyesine geçsin mac os ya da beğendiğiniz bir linux
Windows 7 home premium x64 yada üst sürümler programları ve oyunları açsa çoğu kullanıcı windows 10'dan win 7'ye geçer görüşündeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 29 Temmuz 2023; 22:18:36 >
-
Başlık biraz değil, baya yanıltıcı,
Harici uyg. kendini optimize etmesi lazım, MS yine kötüleniyor bu sitede her seferinde olduğu gibi.
Hayır bu haberi hazılırlayanın anladık konuyla alakası yokta, bunu türkçeye çeviren DH editörününde haberi yok, el insaf anlamadıkları konularda haber yapmasalar razıyım.
MS'in veya herhangi bir yazılımın, Bilgi dahilinde olmayan 3.parti geliştirilen bir uygulama için, uygulama veya kütüphanelerinin entry pointlerini sabit tutma gibi bir kaidesi bu zamana kadar olmamıştır olamazda. Bu başlı başına bir saçmalık ve zırvalık. Akıl mantık işi değil.
Explorer pather çalışmıyor diye başlığı MS başlat menüsünü bozdu diye atıp, algı yaratanların yüzü kızarır mı? sanmıyorum. Yarın elma basar parayı bunlara onu övmeye devam ederler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 29 Temmuz 2023; 19:13:39 >
-
DH kalitesi iyice düştü bu nasıl başlık bu nasıl haber bu nasıl içerik. Rezilsiniz.
-
Puahahhaha haber ve başlık nasıl bir uyum içinde böyle. Bir süre DH ye girmeyeceğim
-
O program Windows 10 görev çubuğuna geçmenizi sağlıyordu ben kullandım evet her büyük guncellemede sorun meydana getiriyor.
Peki Microsoft çalışanları kendine bir sorsun bakalım neden bunlar kullanılıyor?
Yeni geliştirilen kaba görev çubuğu beğenmiyorum kardeşim kisilestirmesi sıfır, yönü değiştirlemiyor ayrıca küçültülmüyor sevmediğim için zaten Windows 10 a geçtim ve rahatım.
Sorun MS'in ExpPatch'e uyup uymaması değil zaten, kendi kafasına göre hareket etmesi ve suçu hep kullanıcıya atmasıdır. Kullanıcı ExpPatch ve/veya bir başkasını kullanmaya neden ihtiyaç duyuyor acaba diye düşünmüyor. Tek suçlu kullanıcı...
-
Değil, her şey sadece bir başlat menüsü ve/veya ara yüz tasarımı değil. Tartışılması gereken bir sürü konu var ama neyse...
-
Mecbur kaldığım için AMD R5 5600 bir sistemde, önceden kurulu W 7 64 çalıştırdım. Hiçbir sürücü kurulu olmamasına rağmen sistem yağ gibi akıp gitti. Şu an W8.1/10/11 eziyetini yok yere çektik/çekiyoruz.
-
Düşünmeseydi bu başlat menüsü değişir miydi arkadaşım
Anakart nedir?, benim bildiğim 5600 işlemci win 7'yi çalıştırmıyor!, önceden başka bir hdd'ye kurulmuş win 7'yi ryzen 5600 sistemde çalıştırıp kullandınız!, doğru mu anladım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 30 Temmuz 2023; 23:15:20 >
-
Bu explorer patch ne oluyor ne nasil silinir. Bir güncelleme geldi. Bilgisayarı kullanamaz oldum. Bluetooth tamamen gitti. Hiç bir şekilde çalışmıyor. Sürücü görmüyor. Wifi güvenli bağlı değil ya da bağlı değil güvenli hatası veriyor. Hiç bir şekilde internete giremiyorum. Kablolu, kablosuz, telefonu Hotspot olarak falan her şey denedim. Hiç bir şekilde internete bağlanamadim. Her şey resetledim İnternet network ile alakalı hiç bir şekilde düzelmedi. Güncellemeyi silince düzeliyor. Ama Bluetooth malesef tamamen gitti. Hiç bir şekilde aktif olmuyor. Aynı şekilde başlat tuşu da çalışmıyor. CTRL + ESC yapınca çalışıyor.
Başlat tuşu çalışmadığı için ekran fotosunu alma Baslat + Prtsc de malesef çalışmıyor.
En sonunda Windows 10 a döneceğim. Pişman oldum. Gerçekten lanet bir işlerim sistemi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Microsoft haklı bu sefer 😅. Başlık biraz yanıltıcı olmuş. Microsoft: "Ben ExplorerPatcher vb. programları desteklemiyorum" diyor. Sorun gerçekten ExplorerPatcher geliştiricilerinin çözeceği bir şey. Bu programı kullanmayanlar herhangi bir sorun yaşamadı
|
DH kalitesi iyice düştü bu nasıl başlık bu nasıl haber bu nasıl içerik. Rezilsiniz.
|
Başlık biraz değil, baya yanıltıcı,
Harici uyg. kendini optimize etmesi lazım, MS yine kötüleniyor bu sitede her seferinde olduğu gibi. Hayır bu haberi hazılırlayanın anladık konuyla alakası yokta, bunu türkçeye çeviren DH editörününde haberi yok, el insaf anlamadıkları konularda haber yapmasalar razıyım. MS'in veya herhangi bir yazılımın, Bilgi dahilinde olmayan 3.parti geliştirilen bir uygulama için, uygulama veya kütüphanelerinin entry pointlerini sabit tutma gibi bir kaidesi bu zamana kadar olmamıştır olamazda. Bu başlı başına bir saçmalık ve zırvalık. Akıl mantık işi değil. Explorer pather çalışmıyor diye başlığı MS başlat menüsünü bozdu diye atıp, algı yaratanların yüzü kızarır mı? sanmıyorum. Yarın elma basar parayı bunlara onu övmeye devam ederler. |
Mecbur kaldığım için AMD R5 5600 bir sistemde, önceden kurulu W 7 64 çalıştırdım. Hiçbir sürücü kurulu olmamasına rağmen sistem yağ gibi akıp gitti. Şu an W8.1/10/11 eziyetini yok yere çektik/çekiyoruz. |
Benzer içerikler
- instagram yardım merkezi
- whatsapp gizli mesaj
- apple watch whatsapp görünmüyor
- instagram uyku modu nedir
- youtube mp3 dönüştürücü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X