Bildirim
Windows 11 güncellemesi bu kez de görev çubuğunu bozuyor
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Farklı zamanlar içerisinde bilgisayarı iki kere Windows 11'e yükseltip ikisinde de arayüzünü beğenmeyip Windows 10'a döndüm. 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5800x3d 32 gb ram 2tb m2 4070ti super...
Win 10da kalmaya devam
-
Hep sorun hep sorun yokmu sorunsuz bir işletim sistemi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güncellemeyi yapamadı ki daha bozma aşamasına geçemedik :)
Teslim iyileştir diye bir zırva 3 gündür 25mbps sömürürüyor aleti, güncelleme de %0'da bekliyor 3 gündür
En son ikisini de kapattım, öyle bekliyoruz
Yazılım şirketinin haline bak :)
-
Microsoft yeterince metrik toplayamıyor olsa... O yüzden gelin bütün izinleri sonuna kadar açalım. Gönüllü olup bütün iyileştirme programlarına katılalım. Uzak masaüstü bağlantısını da açalım, istedikleri gibi gezsinler. Durumum müsait olsa Microsoft'a bilgisayar bağışlayacağım. Kurban derilerini mi bağışlasak veya (siz de söyleyin öneri)
-
İnsider üyeliğim de var, beta testlerine de katıldım.Şuan kullandığım windows sürümünün lisansı microsofttan ücretsiz.Milletin söylediği gibi ne extra bug'a ne de bir hataya rastladım
Bunlar makineye ne yapıyor da bozuyor anlamadım
-
Sürekli anında taşıyıcımız inceliyorum nedense şu bozuldu bu bozuldu haberlerindeki şeyleri hiç yaşamadım
-
Bilgi işlem uzmanıyım aynı şekilde katılıyorum insanlar pc yi kullanamıyor.
-
Vista 2.0 = Windows 11
Zamanında çok dedim win 11 için erken vista durumunda diye linç yemiştim şuana dek windows 10 gibi performans veren os yok yeni nesil parçalar için.
-
130bin TL’lik dizüstünde dahi hantal çalışıyor Windows 11, başlat menüsü yada kontrol merkezi vs. davulla zurnayla açılıyor. Arayüz hantal. Sistem kaynaklarını Windows 10’dan daha fazla kullanıp sistemi daha çabuk yıpratıyor Windows 11. Dolayısıyla verimlilik konusunda daha çok yolu var.
İlk olarak sade düz performans gereksiz uygulamaları silecekler haberler vsvs başlat menüsü sade olacak saydam animasyonlar olmasın bize Yeter oyun iş için performans lazım bize
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler yeni pc Alacam da windows 11 mi 10 mu yükleyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
11in arayüzünü 10a çeviren bi program vardı o güzeldi ama deneme üyeliği bitince de para istedi Windows da fifa gibi oldu artık, skin giydirip satıyolar
Microsoft'un çözümü: Güncellemeyi kaldırın
Sözün bittiği nokta.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ocak ayı gibi gelen bir güncelleme Ayarlar uygulamasını bozmuştu. Ayarlar açılmıyordu. Birkaç gün önce gelen bir güncelleme ile Ayarlar tekrar açılıyor. Bazen bozduğu şeyleri de düzeltiyor demek ki. :D
-
Böyle sorunlar yok. Bilgisayarı güncel kullanıyorum. Fakat masaüstünü göster düğmesi kayboldu. Yerine Copilot düğmesi geldi.
-
Bende bir sorun yok. Çatır çatır çalışıyor windows 11.
-
Ee bende niye bir şey yok yada başlat için bi program kullanıyorum belki ondan ötürü düzgün çalışıyordur.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İnsider üyeliğim de var, beta testlerine de katıldım.Şuan kullandığım windows sürümünün lisansı microsofttan ücretsiz.Milletin söylediği gibi ne extra bug'a ne de bir hataya rastladım
Bunlar makineye ne yapıyor da bozuyor anlamadım |
Farklı zamanlar içerisinde bilgisayarı iki kere Windows 11'e yükseltip ikisinde de arayüzünü beğenmeyip Windows 10'a döndüm. 😄
|
Bilgi işlem uzmanıyım aynı şekilde katılıyorum insanlar pc yi kullanamıyor. |
Benzer içerikler
- e devlet abonelik iptali
- instagram seni engelleyen kişinin profilini görme
- stalklamak nedir
- tiktok para kazanma
- bedava mavi tik
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X