Şimdi Ara

Windows 11 güncellemesi bu kez de görev çubuğunu bozuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 11 güncellemesi bu kez de görev çubuğunu bozuyor
    Microsoft geçtiğimiz günlerde Windows 11 işletim sistemi için KB5037853 güncellemesini yayınlamıştı. Windows Latest tarafından bildirildiği üzere, güncelleme bazı kullanıcılar için sorunlara neden oldu.

Ayrıca Bkz.Efsanevi mesajlaşma platformu ICQ tamamen kapanıyor

Microsoft'un çözümü: Güncellemeyi kaldırın

Microsoft, güncellemeden sonra görev çubuğunun yanıt vermemesine neden olabilecek bir sorunu resmen doğruladı. Güncellemeyi yükleyen kullanıcılar bu sorunla karşılaştıklarını ve belirli bir uygulamayı her başlatmaya çalıştıklarında görev çubuğunun donduğunu belirtiyorlar.

Windows 11 güncellemesi bu kez de görev çubuğunu bozuyor
    Kullanıcılar ayrıca tüm simgelerin görev çubuğundan kaybolduğu bir durumla da karşılaştıkları konusunda şikayetçiler. Bu durum explorer.exe'nin yeniden başlatılmasıyla çözülebiliyor. Microsoft geliştiricileri ise sorunları çözmek için acil bir güncellemenin yayınlanması üzerinde çalıştıklarını, ancak bu arada kullanıcıların güncellemeyi silebileceklerini açıkladılar.

Kaynak:https://www.windowslatest.com/2024/05/31/windows-11-kb5037853-breaks-taskbar-fails-on-macbook-with-0x800f0845/

• Farklı zamanlar içerisinde bilgisayarı iki kere Windows 11'e yükseltip ikisinde de arayüzünü beğenmeyip Windows 10'a döndüm. 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5800x3d 32 gb ram 2tb m2 4070ti super...

Win 10da kalmaya devam

• Hep sorun hep sorun yokmu sorunsuz bir işletim sistemi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güncellemeyi yapamadı ki daha bozma aşamasına geçemedik :)

Teslim iyileştir diye bir zırva 3 gündür 25mbps sömürürüyor aleti, güncelleme de %0'da bekliyor 3 gündür

En son ikisini de kapattım, öyle bekliyoruz

Yazılım şirketinin haline bak :)

• Microsoft yeterince metrik toplayamıyor olsa... O yüzden gelin bütün izinleri sonuna kadar açalım. Gönüllü olup bütün iyileştirme programlarına katılalım. Uzak masaüstü bağlantısını da açalım, istedikleri gibi gezsinler. Durumum müsait olsa Microsoft'a bilgisayar bağışlayacağım. Kurban derilerini mi bağışlasak veya (siz de söyleyin öneri)

• İnsider üyeliğim de var, beta testlerine de katıldım.Şuan kullandığım windows sürümünün lisansı microsofttan ücretsiz.Milletin söylediği gibi ne extra bug'a ne de bir hataya rastladım

Bunlar makineye ne yapıyor da bozuyor anlamadım

• Sürekli anında taşıyıcımız inceliyorum nedense şu bozuldu bu bozuldu haberlerindeki şeyleri hiç yaşamadım

• DeepestSea kullanıcısına yanıt

Bilgi işlem uzmanıyım aynı şekilde katılıyorum insanlar pc yi kullanamıyor.

• Vista 2.0 = Windows 11

• Zamanında çok dedim win 11 için erken vista durumunda diye linç yemiştim şuana dek windows 10 gibi performans veren os yok yeni nesil parçalar için.

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

130bin TL’lik dizüstünde dahi hantal çalışıyor Windows 11, başlat menüsü yada kontrol merkezi vs. davulla zurnayla açılıyor. Arayüz hantal. Sistem kaynaklarını Windows 10’dan daha fazla kullanıp sistemi daha çabuk yıpratıyor Windows 11. Dolayısıyla verimlilik konusunda daha çok yolu var.

• İlk olarak sade düz performans gereksiz uygulamaları silecekler haberler vsvs başlat menüsü sade olacak saydam animasyonlar olmasın bize Yeter oyun iş için performans lazım bize

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler yeni pc Alacam da windows 11 mi 10 mu yükleyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

11in arayüzünü 10a çeviren bi program vardı o güzeldi ama deneme üyeliği bitince de para istedi Windows 11 güncellemesi bu kez de görev çubuğunu bozuyor  Windows da fifa gibi oldu artık, skin giydirip satıyolar

• Microsoft'un çözümü: Güncellemeyi kaldırın

Sözün bittiği nokta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocak ayı gibi gelen bir güncelleme Ayarlar uygulamasını bozmuştu. Ayarlar açılmıyordu. Birkaç gün önce gelen bir güncelleme ile Ayarlar tekrar açılıyor. Bazen bozduğu şeyleri de düzeltiyor demek ki. :D

• Böyle sorunlar yok. Bilgisayarı güncel kullanıyorum. Fakat masaüstünü göster düğmesi kayboldu. Yerine Copilot düğmesi geldi.

• Bende bir sorun yok. Çatır çatır çalışıyor windows 11.

• Ee bende niye bir şey yok yada başlat için bi program kullanıyorum belki ondan ötürü düzgün çalışıyordur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.