Şimdi Ara

Windows 11 güncellemesi bu kez de görev çubuğunu bozuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Windows 11 e geçmeyin. Windows 10 na devam

• Win11 yuklwdim geven hafta pc kasmaya basladi sanki. Dengesizlik var. Win10 devamke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Win 11 her zaman problem çıkarmıştır

win 10a gecmeni oneririmWindows 11 güncellemesi bu kez de görev çubuğunu bozuyor Windows 11 güncellemesi bu kez de görev çubuğunu bozuyor 

• W11 leş gibi sorun yumağı bir işletim sistemidir, bunun aksini söyleyeni kaale bile almıyorum artık.. Çevremde bilgisayarı ile sorun yaşayan biri olduğunda ilk sorduğum soru hep W11 denen çöpü mü kullanıyorsun?? oluyor.. Evetse W10a geçmediği müddetçe yardım edemeyeceğimi söylüyorum çünkü W11'e ne yapsan boş yere uğraşmış oluyorsun..

Ben sorunsuz sıkıntısız her pc bileşeninden maksimum verim almak istiyorum diyen, W11'in salak saçma sorunlarından bıkan herkese W12 çıkıp stabilite kazanana kadar W10 X64 Home Single Language Perf Edition öneriyorum.. 2 senedir çevremde belki 15 20 tane bilgisayara kurdum şu ana kadar sorun yaşayan bir kişi bile görmedim.. Mevcut sisteminizden Her anlamda daha iyi performans alıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de geçenlerde W11 mağduru oldum, pc de W10 kurulu, dışarı çıkıp alışveriş yapayım dedim geldiğimde pc W11 kurmuş yüklemiş resmen iznim olmadan yapmış internette bunun gibi olaylar yaşayan insanlar olmuş

• DeepestSea kullanıcısına yanıt
    sende olmadıysa kimsede de olmamıştır kanzi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    home sl yerine ltsc iot kurun. 2030'a kadar destekleniyor.

• Sorunsuz çalışıyorsa kurcalama. Windows 10 a devam. :)

• kuasudba kullanıcısına yanıt

Güzel kardeşim ben win lisansını microsoft tarafından ücretsiz kullanıyorum.Ayrıca kimsenin elde edemediği build'leri de beta tester olarak kullanıp rastladığım hataları bildiriyorum.Böyle bir hata yok ve görmedim de

• gelen son güncelleme ses aygıtını sildi hiç bir şekilde yüklemelerime cevap vermiyor siliyorum kuruyorum ses aygıtı yok diyor :d win 11 görsel olarak iyi olabilir ama kullanım açısından daha çok çabalamaları gerek...

• DeepestSea kullanıcısına yanıt
    1. kardeşin falan değilim.
    2. sende çıkmadıysa kesinlikle öyle bir hata yoktur, sevgili prof tester.
  • kuasudba kullanıcısına yanıt

Ne yaparsan yap çok da..

• bloklamış bir de ahahah. sen de benim çok da s.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.