Şimdi Ara

Windows 11, Microsoft hesap güvenliği için uyarıda bulunacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 11, Microsoft hesap güvenliği için uyarıda bulunacak
    Microsoft, kullanıcıların Windows 11'de Microsoft hesaplarına erişimi kaybetmemesi için yeni bir özellik sunmaya hazırlanıyor. Windows 11 24H2 sürümü, kullanıcılara Microsoft hesaplarını korumaları için bir yedek e-posta veya telefon numarası eklemeleri gerektiğini hatırlatacak.

Ayrıca Bkz.Windows 11'in pazar payı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Windows 11 Başlat menüsünde “Erişimi asla kaybetmeyin. Her zaman hesabınıza erişebileceğinizden emin olmak için bir kurtarma telefon numarası ekleyin” bildirimini gösterecek.

Bu bildirim, Microsoft hesaplarında ikinci bir e-posta veya kurtarma telefon numarası olmayan kişilere gösterilecek. Microsoft, bu bilgilerin şifre unutulması veya herhangi bir nedenle hesabın kilitlenmesi durumunda hesabın kurtarılmasında yardımcı olacağını söylüyor.

Windows 11’in yeni özelliği KB5053660 güncellemesiyle Dev ve Beta kanallarındaki test kullanıcılarına sunuldu.

Kaynak:https://www.windowslatest.com/2025/03/11/windows-11-24h2-will-send-alerts-to-remind-you-to-secure-microsoft-account-with-backup-email/

• Windows 10 da zaten ayarlara girince ve başlat menüsünde profil fotoğrafımın üstünde görüyorum uzun zamandır.

• ÖNCE ŞU 24H2 DE REZİL SORUNLARI DÜZELTSİN HASTA RUHLU MSWindows 11, Microsoft hesap güvenliği için uyarıda bulunacak 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Mart 2025; 1:16:32 >
  • Ben de sanırım 24H2’ye geçtiğimden beri görüyorum. Aylar oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.............. şeyini en baştan bir hesaba bağlamasan da kafamız rahat kullansak olmaz mı?

• Yerel hesap kullanımını tamamen serbest bıraksalar hiç böyle şeylerle uğraşmak zorunda kalmazlar.

• Windows 11'i hiç sevmedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.