Şimdi Ara

Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: combo2009 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.006
Cevap
202
Favori
303.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dosya Gezgini'da telefonunuzu ayarlama ve kullanma

Windows Bağlantısı ile, Mobil cihazınızı Ayarlar'da bilgisayarınızla eşleştirdikten sonra android mobil cihazınızın dosyalarına Dosya Gezgini üzerinden sorunsuz bir şekilde erişebilir ve bunları yönetebilirsiniz.  

Bu özelliği kullanmak için neye ihtiyacınız var? 

Dosyalarınıza erişmek için şunları yapmanız gerekir: 

• Android 11 veya üzerini çalıştıran bir Android cihazı.
    • Windows Bağlantısı sürüm 1.24072.258.0 veya üzeri
    • Windows 11 çalıştıran bir bilgisayar

Bu özelliği etkinleştirme

Bilgisayarınızda:

1. Ayarlar'ı açın.
    2. Bluetooth & cihazları'na gidin.
    3. Aşağı kaydırarak Mobil cihazlar'a gelin ve Cihazları Yönet'i seçin.
    4. Android cihazınız henüz eşleştirilmemişse Cihaz Ekle'ye tıklayın ve eşleştirme işlemini başlatın.
    5. Eşleştirildikten sonra cihazınız Cihazları Yönet altında görünür.
    6. Bu özelliği etkinleştirmek için mobil cihazı Dosya Gezgini göster'i açın

Not: File Explorer'da aynı anda yalnızca bir mobil cihaz görüntülenebilir. Bir cihazda geçiş yapmak diğer cihazları otomatik olarak devre dışı bırakır.

Dosya Gezgini'da ne yapabilirsiniz?

Mobil cihazınız Dosya Gezgini bağlandıktan sonra şunları yapabilirsiniz: 

• Android cihazınızdaki klasörlere ve dosyalara göz atın.
    • Dosyaları açın, kopyalayın, taşıyın, yeniden adlandırın veya silin.
    • Dosyaları mobil cihazınızla bilgisayarınız arasında kablosuz olarak aktarabilirsiniz.

Mobil cihazlar arasında nasıl geçiş yapılır?

Birden çok eşleştirilmiş cihazınız varsa, bunlar arasında geçiş yapmak kolaydır.

Bilgisayarınızda:

1. Ayarlar’ı açın.
    2. Bluetooth & Cihazları'na gidin.
    3. Mobil Cihazlar'a gidin ve Cihazları Yönet'i seçin.
    4. Tüm eşleştirilmiş cihazlar Cihazlarım altında listelenir.
    5. Görüntülemek istediğiniz cihaz için mobil cihazı Dosya Gezgini göster'i açın.

Özellik nasıl devre dışı bırakılır?

Mobil cihaz için Dosya Gezgini erişimini devre dışı bırakmak için: 

1. Ayarlar’ı açın.
    2. Bluetooth & Cihazları'na gidin.
    3. Mobil Cihazlar'a gidin ve Cihazları Yönet'i seçin.
    4. Bağlantısını kesmek istediğiniz cihaz için mobil cihazı Dosya Gezgini göster seçeneğini kapatın.

support.microsoft.com
    Dosya Gezgini'da telefonunuzu ayarlama ve kullanma - Microsoft Desteği
    https://support.microsoft.com/tr-tr/topic/setting-up-and-using-your-phone-in-file-explorer-45ee7712-622c-4a9c-b9aa-a77fb145635e

• combo2009 kullanıcısına yanıt

resimde eksik 23h2 ve 23h4 sürümleri de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

Kabloyu aradan çıkartmak güzel bir olay, bu işi iyi yapıyorlar.

• smart1978 kullanıcısına yanıt

ms hesabı zorunlu kılmasa idi güzeldi

• Terms kullanıcısına yanıt

Ona MAlesef oobe\bypassnro ile geçiştirebilirsiniz

Yada Rufusla USB hazırlarken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 30 Ekim 2024; 10:34:15 >
  • Terms kullanıcısına yanıt

Çözümleri var... Kurarken bile yerel hesap mümkün 24h2 de üstelik.

• Arkadaslar merhaba. Benim deneyimli arkadaşlardan yardima ihtiyacim var. 14900k islemcili corsair h150 capalix elite lcd sogutucu pc de son windows ve bios update lerinden sonra islemcim hep yuzde 15 20 uzerinde calisiyor ve sicakliklarim hep 50 60 larda geziyor bosta iken. Eskiden boyle değildi. Boşta 40 derece ve yuzde 2 3 olarak calisiyordu . Sorunum yazilimsal olaeak buldum. Corsair icue programıni kaldirinca duzeliyor . Sifir yeniden kurunca geri ayni sorun oluyor.programin kalintilarimi var acaba bulamadim. Bu sebepden dolayi formatta atmak istemiyorum ama son care olarak aticam galiba. Tavsiyelerinize ihtiyacim var. Sicakliklarla ilgili windows son update le sorun yasayan oldumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

Revo ile tüm kalıntılardan kurutulup tekrar bir dene istersen hocam?

• SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Programin tam ismi nedir hocam ? Windows a veya diger programlara zarar vericek bisey degil degilmi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben tüm uninstall işlemlerimi yıllardır bu programla yapıyorum hocam.

• Tsk ederim

Rica ederim. Alışınca zaten göreceksiniz, aslında hiçbir şeyi tam manasıyla silmiyormuşuz. :)

Programi duzgun kullanmak icin bir videosu varmidir hocam ? Yoksa arayüzu kolaymı ?

Çok kolay hocam, program ekle kaldır menüsünden hallice diyebilirim. Ama kılavuz olması açısından:

Bitanesin cok saol. Aslinda bu tarz progamlari herseyde kullanmamiz lazim. Cunku kendi programlar bile update aldikca aslinda sorunlar gitmiyor dahada bozuluyor. Silip temiz kurmak lazim

Ne demek hocam, hepimiz aynı dertten muzdaribiz maalesef.

• Tüm sürücülerinizi ( drivers ) komut satırından da kendiniz yedekleyebilirsiniz lakin grafik arayüzü sade ve açık kaynak kodu ile konforlu eski sürücülerin kırıntılarını da temizleyebiliyorsunuz. Yedeğini de alabiliyorsunuz.

Chris Titus Techyoutube
    In the vast ecosystem of Windows, managing device drivers can be a complex task, especially when dealing with third-party drivers. Tools like Driver Store Explorer (also known as RAPR), hosted on GitHub, offer a streamlined approach to handling drivers in the Windows driver store. website guide: https://christitus.com/drivers-in-windows/ . ►► Digital Downloads ➜ https://www.cttstore.com ►► Reddit ➜ https://www.reddit.com/r/ChrisTitusTech/ ►► Titus Tech Talk ➜ https://www.youtube.com/c/TitusTechTalk ►► Twitch ➜ https://www.twitch.tv/christitustech ►► BlueSky ➜ https://bsky.app/profile/christitus.com
    https://www.youtube.com/watch?v=R5RAgqB6YxM&feature=youtu.be

Basit sade bir uygulama. Türkçe olması da anlamlı ama o kadar sade ki her türlü anlaşılır.

İndirme adresi :

github
    Releases · lostindark/DriverStoreExplorer
    https://github.com/lostindark/DriverStoreExplorer/releases

Peki tek tek manuel elle yüklemek yerine seri yükletmenin de kısa bir yolu var :

@echo off&color a && Title [ MULTI .INF INSTALLER ]

::= Multi-PnP.Installer.cmd =

:: Put all Pnf, Infs, Cat, and Sys files etc. together in the same directory

:: Run Batch from current directory

cd %~dp0

:: Scan and Echo .inf files duing install

for /f "tokens=* delims=" %%a in ('dir /b /s /o:gen *.inf') do (

echo == Installing PnP Drivers == "%%a"

:: Delay

ping -n 4 localhost 1>nul

:: Windows Plug-n-Play Installer

start "" pnputil -i -a %%a

)

echo * DONE *

Echo.&Echo.&Echo.

echo == Reboot to finalize driver installs! ==&pause>nul

exit

Kırmızı renkli olanı metin belgesine yapıştırıp kayıt ederken farklı kayıtla ve türü metin değil tüm dosyalar seçilerek txt yerine son uzantısı .bat yapınız ...

Sürücülerin olduğu klasöre atın ve bat dosyasını sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırın. Bu kadar ... Tüm külfeti seri kendisi yapacaktır.

Yalnız dikkat bu komut çok kuvvetlidir bulunduğu klasör ve altındaki tüm klasörleri de işliyor yükletiyor. Yani alakasız başka sürücülerin olduğu başka bir klasörde çalıştırmayın :) . Her türlü denenmiştir. Deneyimlerimle sabittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 30 Ekim 2024; 12:48:41 >

• Merhabalar. 24H2 sisteme yükledikten sonra sürücüler bile kurulmuyor. Exe uzantılı her şey yavaş çalışıyor. Bunun çözümü var mıdır?Not: Acer Nitro 16 784HS 32GB DDR5 RAM RTX406 laptopa kurdum.İlk önce 23H2'yi güncellemiştim. Bu sorunla karşılaştım. Sonra sıfırdan kurulum yaptım. Rufus ile indirdim ve Rufus ile yazdırdım. Gene aynı sonuçla karşılaştım. Örnek veriyorum Nvidia ekran kartı sürücüsünü 1 saatte kurdu. Netim de hızlı 1 Gbit. Böyle yavaş çalışmakta.

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt

Bende aynı sebeple 23H2 ye geri döndüm. Şu an 24H2 ye geçenler ikiye ayrılmış durumda. Ya çok iyi yada çok kötü. Orta yolu yok 24H2'nin. 2 kez yükledim 24H2 yi ikisinde de aynı sorunla karşılaştım. Sizde 23H2 ye dönün derim.

• Bende 24h2'de bahsedilen hiç bir sorun olmadı üzerine 23h2'deki uykudan uyanmama sorunu düzeldi ve daha stabil çalışıyor sistem

işlemci 8. nesil i5 tpm destekli, bypass falan yapmadım

yani üstteki arkadaşın dediği gibi ya çok iyi ya çok kötü gibi bir durum var, sanırım donanım uyumsuzluğu var

• 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.