Şimdi Ara

Windows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.653
Cevap
209
Favori
326.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam hocam, zaten kimse memnun değil burada Ram Windows 11 için gerekli değil mi

Birde ram slotu 4+4gb şeklinde mi yoksa tek 8 gb olarak mı olduğunu nasıl öğrenebilirim. Ona göre ram almak gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 8 Mart 2025; 3:55:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

Bu site globalde en çok önerilen site, bu siteden ISO çekebilmek başlı başına bir eziyet. Onu başardıktan sonra bile sürekli şişen bir klasör iliştiriyor ve yönetim hakkını devralsam bile klasörü silmeye bir türlü müsaade etmiyor. Devamlı silinen, eksilen dosyalarını tamamlıyor. Gel gelelim bu siteden indirdiğim 22H2 ve 23H2 ISO'larına Rufus direkt olarak kaynağı belli olmayan ve önyükleyicisi değiştirilmiş dağıtım hatalarını verdi. Sitenin vaadi orijinal ISO olduğu üzerine kurulu ancak dağıtımlar onları flash disklere yazacak programlarda orijinal gibi görünmüyorlar. Resmi olanın şart olması kişiye ve duruma göre değişir. Bu servis benim için hiçbir şekilde güven vermeyen bir servistir. Belki sadece benim başıma geliyordur bunlar bilemem ancak harici HDD üstünde çalıştırılan sanal makina olarak denediğimde de (VMWare Workstation) Microsoft'tan indirilmiş bir ISO gibi performans vermediler, yüklemede bile problem çıkarttılar.

• dahool kullanıcısına yanıt

cpu-z

PC yeniyse Boşta 1 slot olmalı ona 8 gb takabilirsin. Yok w11 için demedim artık 16 gb ideal ondan dedim arkada açılan vidalı bölme olmalı ramlere kolay ulaşmak için. yada marka model söyle bakarız pc ye

• NoWLoadinG kullanıcısına yanıt

Sen fazla takıntılısın anlaşılanWindows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]  ben indirdim ve kullanıyorum şu an rufus ile yazdırıp yeni topladığım pcye 10 dakikada yüklendi ve orijinal lisansı da girip etkinleştirdim hızında ve kullanımında hiç bir sorun yok bildiğin orijinal oynanmamış iso yaniWindows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] indirmesi de öğrenince zor değil internetinin hızına göre 30 40 dakika civarı iniyor ve kalan dosyaları da silinmezse unlocker dosya silme programıyla siliniyor

Windows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Mart 2025; 8:1:17 >

• Windows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]

Bu 29,3MB yi nasıl temizleyeceğiz ?

Bilen var mı?

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeşim onunla bir bakayım 👍

İçini açmam lazım komple kapak ancak öyle görülebilir. Ben ona müsait olunca bakayım. Teşekkürler.

• Terms kullanıcısına yanıt
    Daha önceki mesajlarında bunu paylaşmıştın. Bulamadın her halde. Bende yaşamıştım buna benzer sorun senin verdiğin o kod ile sildim.

Dism.exe /online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup /ResetBase

Tekrar dene olması lazım.

Seçip dosyaları kaldırın butonuna basınca ne tepki veriyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Denedim hocam. Maalesef ise yaramıyor. Sistem kurulurken klavyeyi bağlıyorum ve fotoğraflardaki gibi yükleniyor. Fakat sistem yeniden baslatilinca üst sırada ünlem işareti ile donanim görünüyor ama surucu yüklenmemis uyarısı veriyor. Surucu güncelleme yapmak istenince ise bu sürücüyü yukleyemiyor uyarısı veriyor. Windows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] Windows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] Windows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]

Malesef denedim olmadı

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Temizliyormuş gibi görünüyor sorunsuz işlem bitiyor ama temizlen miyor

Bende işe yaradı bir yerde bir sıkıntı olması lazım. Bende uzun süre bu sorun ile uğraştım. Bu şekilde çözüldü.

Hımm bazılarında ram kolay ulaşım için küçük bir kapak oluyor bende hp dv7 de var seninkinde yok demekWindows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

Bu arada edge ye vpn gelmiş aktif edersen artık discerd falan açıyorWindows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Mart 2025; 21:26:36 >

• motomurat kullanıcısına yanıt

İlginç 32 bit sürücü varsa genelde kurulur ama baya uyumsuz demek ki yapacak bir şey yok gibi sadece şunu dene sürücü dosyasını sağ tıklayıp uyumlu modda kurmayı dene

Dosyaları kaldır deyince bende kaldırıyorWindows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

O komut Windows Update Geçici dosyaları 190MB yi temizliyordu bende.

Ama bu son updat te o 190MB bede oluşmadı.

Bende komutu kullanmamıştım.

Microsoft Defender Virüsten Koruma dosyaları oluştu 29MB

Ne yaptıysam silinmedi.

Yenile deyince geri geliyor.

Sizde gelmiyor mu?

Aynen kapayıp açınca geri geliyormuş Windows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] ama fazla büyük dosya değil onlar takılmaWindows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.