< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 8 Mart 2025; 3:55:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Windows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (330. sayfa)

-
-
Bu site globalde en çok önerilen site, bu siteden ISO çekebilmek başlı başına bir eziyet. Onu başardıktan sonra bile sürekli şişen bir klasör iliştiriyor ve yönetim hakkını devralsam bile klasörü silmeye bir türlü müsaade etmiyor. Devamlı silinen, eksilen dosyalarını tamamlıyor. Gel gelelim bu siteden indirdiğim 22H2 ve 23H2 ISO'larına Rufus direkt olarak kaynağı belli olmayan ve önyükleyicisi değiştirilmiş dağıtım hatalarını verdi. Sitenin vaadi orijinal ISO olduğu üzerine kurulu ancak dağıtımlar onları flash disklere yazacak programlarda orijinal gibi görünmüyorlar. Resmi olanın şart olması kişiye ve duruma göre değişir. Bu servis benim için hiçbir şekilde güven vermeyen bir servistir. Belki sadece benim başıma geliyordur bunlar bilemem ancak harici HDD üstünde çalıştırılan sanal makina olarak denediğimde de (VMWare Workstation) Microsoft'tan indirilmiş bir ISO gibi performans vermediler, yüklemede bile problem çıkarttılar.
-
cpu-z
-
PC yeniyse Boşta 1 slot olmalı ona 8 gb takabilirsin. Yok w11 için demedim artık 16 gb ideal ondan dedim arkada açılan vidalı bölme olmalı ramlere kolay ulaşmak için. yada marka model söyle bakarız pc ye
-
-
Bu 29,3MB yi nasıl temizleyeceğiz ?
Bilen var mı?
-
Sağolasın kardeşim onunla bir bakayım 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İçini açmam lazım komple kapak ancak öyle görülebilir. Ben ona müsait olunca bakayım. Teşekkürler.
Daha önceki mesajlarında bunu paylaşmıştın. Bulamadın her halde. Bende yaşamıştım buna benzer sorun senin verdiğin o kod ile sildim.
Dism.exe /online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup /ResetBase
Tekrar dene olması lazım.
Seçip dosyaları kaldırın butonuna basınca ne tepki veriyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Malesef denedim olmadı
-
Temizliyormuş gibi görünüyor sorunsuz işlem bitiyor ama temizlen miyor
-
Bende işe yaradı bir yerde bir sıkıntı olması lazım. Bende uzun süre bu sorun ile uğraştım. Bu şekilde çözüldü.
-
İlginç 32 bit sürücü varsa genelde kurulur ama baya uyumsuz demek ki yapacak bir şey yok gibi sadece şunu dene sürücü dosyasını sağ tıklayıp uyumlu modda kurmayı dene
-
Dosyaları kaldır deyince bende kaldırıyor
-
O komut Windows Update Geçici dosyaları 190MB yi temizliyordu bende.
Ama bu son updat te o 190MB bede oluşmadı.
Bende komutu kullanmamıştım.
Microsoft Defender Virüsten Koruma dosyaları oluştu 29MB
Ne yaptıysam silinmedi.
-
Yenile deyince geri geliyor.
Sizde gelmiyor mu?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X