Şimdi Ara

windows 32bit bilgisayara 64 bit kurulum yapılabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
21.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi böyle bişey mümkünmü?

• yükseltme yapamazsın açılışta boot ayarınlarını değiştirip yükleyebilirsin
  • Hayır kuramassın... İşlemcinin 64 bit desteklemesi gerekir... Destekliyorsa format atıp sıfırdan kurabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SysEdit -- 12 Ekim 2012; 21:59:52 >
  • evet, yeniden windows kurarsan olur. bir dahaki sefere 64 bit olanı kurman yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTHKY90

arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi böyle bişey mümkünmü?

Evet

PC deki HDD nin bölümlenmiş olmasına göre YEDEK lerinizi saklayın yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Hayır kuramassın... İşlemcinin 64 bit desteklemesi gerekir... Destekliyorsa format atıp sıfırdan kurabilirsin...

64 bit işlemciler 2004 den beri mevcut. % 99 ihtimal sorun çıkmayacaktır

Böyle bir soru soran birisinin PC si 2/3 yıllık ancak olabilir yada çok çok yeni bir kullanıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Hayır kuramassın... İşlemcinin 64 bit desteklemesi gerekir... Destekliyorsa format atıp sıfırdan kurabilirsin...

64 bit işlemciler 2004 den beri mevcut. % 99 ihtimal sorun çıkmayacaktır

Böyle bir soru soran birisinin PC si 2/3 yıllık ancak olabilir yada çok çok yeni bir kullanıcı.

32 bit bilgisayara dediği için öyle yazdım... 32 bit windows üzerine demek istiyor sanıyorum o zaman mesele yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anlatmak istediğim şey benım işlemcim 32 bit , 64 bit bi vista veya win 7 kurarsam sıkıntısı olurmu bunun cevabını bılmek istiyorum sadece cunku 4 gb ramım var vista bunun 3 nü görüyor randuman alamıyorum ve yeri gelıyor ekran kartıda yiyor. bi arkadaş özel mesajdan bılgılendırdı benı herkese teşekkür ediyorum bu arada bılgısayarım 1.5 yıllık ve bilgisayar müh. 3 sınıfdayım ama okulda bize bunu değil program yazmayı öğretiyorlar teşekkür ediyorum herkese.
  • Arkadaşım işlemcin 32 bit ise 64 bit işletim sistemi kuramassın... Ama sırf 4 gb ram için kurmak istiyorsan 32 bit windowsta ram kısıtlamasını kaldırabiliyorsun...http://www.teknikportal.com/windows-7-32bit-4gb-ram-cozumu-t52914.0.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.