Şimdi Ara

Windows 7 32 Bitmi 64 Bitmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Ben Pcme 4GB Ram Taktırdım.
    Format Atıp Windows 7 32Bitmi Kurıyım 64 Bitmi Karar Veremedim.

Sistem Özellikleri:
    İşlemci:İntel (R) Core(TM) 2 Duo Cpu E655 @ 2.33GHz (2 CPuS) - 2.3GHz
    Ram: 4GB DDR3.
    DirectX 11.

Yardımlarınızı Bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: guattt

Merhaba Arkadaşlar Ben Pcme 4GB Ram Taktırdım.
    Format Atıp Windows 7 32Bitmi Kurıyım 64 Bitmi Karar Veremedim.

Sistem Özellikleri:
    İşlemci:İntel (R) Core(TM) 2 Duo Cpu E655 @ 2.33GHz (2 CPuS) - 2.3GHz
    Ram: 4GB DDR3.
    DirectX 11.

Yardımlarınızı Bekliyorum...

64 bit kurun. Merak etmeyin ben 64 bitim ve hiç bir program uyumluluk sorunu vermedi.
  • 4GB'yi kullanabilmek için 64 bit kurmanız gerekiyor. 64 bit sistem 32 bit programlarıda destekliyor zaten..
  • Teşekkürler Yorumlarınız İçin Forumda Arkadaş 4 Çekirdekli Bilgisayar Dışında 64 Bit Kurarsanız Pc nize Eziyet Ederdiniz Demiştide O Nedenden Açtım Konuyu.
  • 64bit kurun tabikide
  • Arkadaşlar Birşey Daha Soracağım Ben Pcyi aldığımda 2gb drr3 ram 32bit kuruluydu şimdi 4gb drr3 ram taktırdım 64bite yükseltebilirmiyim ?
  • Arkadaşınız sallamış. Bit olayı işlemci destekliyorsa sadece RAM ile alakalıdır.. 3GB üstü RAM için 64 bit kurmak gerekiyor..

Format atmadan yükseltemessiniz. Format atıp Windows'u 64 bit olarak kurmalısınız..[x86: 32bit -- x64: 64bit]
  • işlemci destekliyor ise kurabilirsiniz
  • Destekliyip Desteklemediğine Nasıl Bakabiliriz ?
  • quote:

Destekliyip Desteklemediğine Nasıl Bakabiliriz ?

64 bit kur direk ne desteği saçmalamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Asıl sen saçmalama kardeşim. İşlemcilerin hepsi 64 bit desteklemez. CPU-Z programı ile görebilirsin destekleyip desteklemediğini. Aşağıdaki resimde gözüküyor bak, instructions kısmındaki EM64T 64 bit desteklediğini gösterir. Burdan önce başka bir konuda da, ihtiyacı olmayan birine format öneriyordun. Lütfen "bilginiz yoksa fikrinizde olmasın" düşüncesine uy. Milleti yanlış yönlendirme.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazlotus11

quote:

quote:

Asıl sen saçmalama kardeşim. İşlemcilerin hepsi 64 bit desteklemez. CPU-Z programı ile görebilirsin destekleyip desteklemediğini. Aşağıdaki resimde gözüküyor bak, instructions kısmındaki EM64T 64 bit desteklediğini gösterir. Burdan önce başka bir konuda da, ihtiyacı olmayan birine format öneriyordun. Lütfen "bilginiz yoksa fikrinizde olmasın" düşüncesine uy. Milleti yanlış yönlendirme.

tmm ne olacak yükleyince açılmayacakmı sistem ?

• 64-bit OS will only run on a 64-bit processor. İşte Kanıtı: http://www.techsupportalert.com/content/32-bit-and-64-bit-explained.htm

Google'ı bir şeyler öğrenmek için kullanalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazlotus11 -- 12 Temmuz 2013; 7:42:12 >
  • beyazlotus11

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşımız malaesef millete saçmalamayın derken kendisi saçmaladığınınh farkında degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazlotus11

quote:

quote:

Teşekkürler Sistemim 64Bit Destekliyormuş 64bit kurucam bugün sorunum çözüldü konu kapatılabilir.

• Evet açılmıyor ben bu hatayı 478 pin pentium 4 3.00ghz ve celeron 2.40 ghz işlemcide aldım anakart 4gb ram destekliyordu aldım 4gb ram ama 64 bit kuramadım siyah bir ekranda kalıyor gitmiyor daha ileriye bildiğim kadarıyla 478 pinlerin hepsi 775 pin p4 lerden bazıları desteklemiyor gerisi destekliyor işlemci p4 530 idi intelin kendi sitesinden bakın 32 bit yazıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.