Şimdi Ara

**WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM** (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
898
Cevap
117
Favori
1.131.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu program hata veriyordu, UNEBOOTİNG diye programla iso'nun ayarını değiştirmeden sorunsuzca flasha yazdırdım.
  • Böyle bir yöntemde var iso masaüstünde diğwlimki demon tools lite adli yazilimi indiriyoruz ve kalip dosyasini yerlestiriyoruz ve cd olarak görunuyor bilgisayarima girip tikliyoruz cd gibi gorunen aslinda iso olan dosyaya ve icinde setuba tikliyoruz hdd den format atmis oluyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam flash fat32 olarak mı biçimlencek
  • Hocam sistemin harddiskine 10gb alan acsak, o alani format icin bu yontemle kullanmak mumkun olurmu, sabit sata disk ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimscare -- 9 Aralık 2013; 0:56:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

Hocam sistemin harddiskine 10gb alan acsak, o alani format icin bu yontemle kullanmak mumkun olurmu, sabit sata disk ile.

C ve D gibi ayırırsan olabilir.
  • dvd yi çıkarıp ssd takmıştım bu program beni kurtardı teşekkürler paylaşım için
  • hector-07 H kullanıcısına yanıt
    bende böyle sorunla karşılaşmıstım harddiski komple biçimlendirdim ve silip yeniden oluşturdum calıstı.
  • arkadaşar bende orjinal laptop la gelen lisanslı 64bit home basiv var böle format atsam aktif edebilirmiyim sonra kendi orjinal Windowsum aktif olurmu?

• Çok Teşekkürler hocam
  • Sırf Size teşekkür edebileyim diye üye oldum bilesiniz. Allah ne muradınız varsa versin. Sana dua edicem. İnan şu an sana o kadar çok sey yazmak istiyorumki. nasıl teşekkur edeceğimi bilemiyorum. Allah razı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

[size=3]Arkadaşlar olay çok basit.Sırayla anlatıcam herkes yapacak inşallah.Öncelikle aşşağıdaki linkten (MS nin sitesi) Windows 7 USB DVD Download Tool isimli minik programı indirin.Program çok küçük 1 mb civarı ve ücretsizdir.

Windows 7 USB DVD Download Tool

Kısaca bunu yapabilmek için elimizde 1 program ve 1 win7 iso dosyası olması yeterlidir.

Şimdi sırasıyla dediklerimi yapınız.

[size=4]1-En az 4gb boyutunda (ben 8gb kullandım) bir flash diski formatlayıp pc ye takalım.

[size=4]2-Daha sonra Win7 USB programımızı açalım ve Browse diyelim.

[size=4]3-Win7 iso dosyamızı programa gösterelim ve seçelim.

[size=4]4-Burda "USB Device" diyen kısma tıklayalım.Zaten kendisi otomatik olarak bulacaktır USB'yi.

[size=4]5-Burda "Begin Copying" diyen kısma tıklayıp beklemeye başlayalım.

[size=4]6- Ve sonunda böyle olması lazım.

[size=4]7- Burasıda flash diskin görünümü.

[size=4]Son olarak biostan boot menüsünden "USBHDD" yazan kısmı seçip kaydedip çıkıyoruz ve kurulum başlıyorİLK RESTARTDAN SONRA TEKRAR BOOT OLARAK HDD SEÇİNİZ.

merhaba. ben bu işlemi yaptım fakat şöyle bir sorunla karşılaştım. diski sil seçeneği yok. olduğu gibi üzerine kurdum malesef. virüsler yine kaldı yani. format sırasında diski silemiyor muyuz usb ile format atarken ?

• En baştaki sistem yazan kısmın üzerine gelince ne çıkıyor?
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    resimde görüldüğü gibi bir hata verdi neden olmuş olabilir

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    ya ben en son adımda "Son olarak biostan boot menüsünden "USBHDD" yazan kısmı seçip kaydedip çıkıyoruz ve kurulum başlıyor" diyerek ne demek istediğinizi anlamadım. ilk 6 adımı gerçekleştirdim. nerede kaydedip çık yapacağımı söyler misiniz? yoksa 6 nolu adımdan sonra sirek pc yi boot edip, boot device olarak usb mi seçicem?
  • Alesta1818 kullanıcısına yanıt
    emin olmamakla birlikte, belki de "preactivated" olmayan bir Win7 sürümü varsa elinizde, belki ondan olabilir.
  • memoally M kullanıcısına yanıt
    o ne demek acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alesta1818

resimde görüldüğü gibi bir hata verdi neden olmuş olabilir

Başka iso dosyası ile deneyin.ama sanırım iso dosyasını oluştururken hata yaptınız.netten indirin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 4 Ocak 2014; 17:21:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoally

ya ben en son adımda "Son olarak biostan boot menüsünden "USBHDD" yazan kısmı seçip kaydedip çıkıyoruz ve kurulum başlıyor" diyerek ne demek istediğinizi anlamadım. ilk 6 adımı gerçekleştirdim. nerede kaydedip çık yapacağımı söyler misiniz? yoksa 6 nolu adımdan sonra sirek pc yi boot edip, boot device olarak usb mi seçicem?

Aynen öyle.

• MERHAB ÖNCELİKLE ÇOK GÜZEL BİR KONU OLMUŞ TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIMIZA BENİMDE SÖYLEMEK İSTEDİGİM BİR ŞETLER VAR ARKADAŞLAR BENDE 32 gb LIK SANDİSK USB 3.0 BELLEK VAR BU BELLEKLE ARKADAŞIMIZIN DEDİGİ ŞEKİLDE
    FORMAT ATMAK İSTEDİM VE BİRTÜRLÜ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE FORMATI ATAMADIM SORUN İSO DAMI DEDİM İSO YU DEGİŞRDİM BAŞKA BİR KASADA DENEDİM BİR TÜRLÜ OLMADI VE SÜREKLİ ŞU HATAYI ALDIM
    ( Kur yeni bir sistem bölüm oluşturmayı veya varolan sistem bölümünü bulmayı başaramadı. Daha fazla bilgi için kur günlük dosyasına bakın ) DİYORDU FORMAT SIRASINDA BU HATAYI ÇOK ARAŞTIRDIM AMA AÇIKLAYICI BİR KONU
    BULAMADIM YANLIZ ARKADAŞIN BİRİ BU HATAYI ALDİGİNDA İSO DOSYASINI BAŞKA BİR FLAŞ BELLEGE BOOT ETMİŞ VE SORUNU GİDERİLMİŞ BENDE YAKLAŞIK 3 SAAT ÖNCE GİTTİM BİR 16 GB LIK TOŞHİBA MARKA USB 2.0
    BELLEK ALDIM BU BELLEGE BOOT ETTİM İSO YU VE TEKRAR DENEDİM HİÇBİR SORUN OLMADAN VE HIZLI BİR ŞEKİLDE KURDUM WİNDOWS 7 Yİ YANİ GALİBA HER FLAŞ BELLEK LE FORMAT ATILMIYORMUŞ BUNU ÖGRENDİM
    SORUN YAŞAYAN ARKADAŞLAR BİLGİ SAHİBİ OLSUN DİYE YAZMAK İSTEDİM TEŞEKKÜR EDERİM

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Dostum allahlıksın biliyorsun dmi
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.