Şimdi Ara

**WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM** (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
898
Cevap
117
Favori
1.131.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asyam46

MERHAB ÖNCELİKLE ÇOK GÜZEL BİR KONU OLMUŞ TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIMIZA BENİMDE SÖYLEMEK İSTEDİGİM BİR ŞETLER VAR ARKADAŞLAR BENDE 32 gb LIK SANDİSK USB 3.0 BELLEK VAR BU BELLEKLE ARKADAŞIMIZIN DEDİGİ ŞEKİLDE
    FORMAT ATMAK İSTEDİM VE BİRTÜRLÜ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE FORMATI ATAMADIM SORUN İSO DAMI DEDİM İSO YU DEGİŞRDİM BAŞKA BİR KASADA DENEDİM BİR TÜRLÜ OLMADI VE SÜREKLİ ŞU HATAYI ALDIM
    ( Kur yeni bir sistem bölüm oluşturmayı veya varolan sistem bölümünü bulmayı başaramadı. Daha fazla bilgi için kur günlük dosyasına bakın ) DİYORDU FORMAT SIRASINDA BU HATAYI ÇOK ARAŞTIRDIM AMA AÇIKLAYICI BİR KONU
    BULAMADIM YANLIZ ARKADAŞIN BİRİ BU HATAYI ALDİGİNDA İSO DOSYASINI BAŞKA BİR FLAŞ BELLEGE BOOT ETMİŞ VE SORUNU GİDERİLMİŞ BENDE YAKLAŞIK 3 SAAT ÖNCE GİTTİM BİR 16 GB LIK TOŞHİBA MARKA USB 2.0
    BELLEK ALDIM BU BELLEGE BOOT ETTİM İSO YU VE TEKRAR DENEDİM HİÇBİR SORUN OLMADAN VE HIZLI BİR ŞEKİLDE KURDUM WİNDOWS 7 Yİ YANİ GALİBA HER FLAŞ BELLEK LE FORMAT ATILMIYORMUŞ BUNU ÖGRENDİM
    SORUN YAŞAYAN ARKADAŞLAR BİLGİ SAHİBİ OLSUN DİYE YAZMAK İSTEDİM TEŞEKKÜR EDERİM

Aynı flash diskten bende de var ve bende atamamıştım.çok üzerine düşmemiştim çünkü hata çok yönlü olabiliyor.flaş disk-iso-anakart-bios vsvs.bilgilendirme için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu hatayı alıyorum programı açınca sebep nedir? Microsoft Store ISO Backup Tool çalışmayı durdurdu
     **WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM**
  • Biraz konuyu hortlatacam ama çok sağol kardeş. Tamda dvd sürücüm bozulmuşken anlatımın çok işime yaradı...
  • Arkadaşlar konuda baya bi aradım ama bulamadım

USB yi başlarken görmüyor pc. Bios ayarları düzgün.

First Boot Device [USB-CDROM]
    Second Boot Device [
    Third Boot Device [

Şeklinde olmayacak mı ?
  • ben de yapıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insanist

Arkadaşlar konuda baya bi aradım ama bulamadım

USB yi başlarken görmüyor pc. Bios ayarları düzgün.

First Boot Device [USB-CDROM]
    Second Boot Device [
    Third Boot Device [

Şeklinde olmayacak mı ?

Eğer bu şekilde görmüyorsa first boot kısmında USB ile başlayan diğer seçenekleri deneyin.usb-hdd veya usb-fdd gibi..
  • usb'yi boot ederken birden hata verdi.

Şimdi usb'ye müdahale edemiyorum, yazmaya karşı korumalı diyor bunu nasıl çözeceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: döküntü

usb'yi boot ederken birden hata verdi.

Şimdi usb'ye müdahale edemiyorum, yazmaya karşı korumalı diyor bunu nasıl çözeceğim?

biçimlendirme olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

Maalesef, yazmaya karşı korumalı diyor.
  • quote:

quote:

quote:

Aşşağıdaki programla format atmaya çalış hocam.Sonucu yazarsan sevinirim.

http://www.mediafire.com/download/t9kk98644zknc0b/HPUSBDisk.exe

• Arkadaslar ben format atmaya çalıştım karşıma bir sayfa geldi daha ileri gidemedim yardimci olursaniz cok sevinirim
    (Windows bir sorunla karşılaştı durduruldu) diyor mavi birsayfa problem de yok virüs olabilirmi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aşşağıdaki programla format atmaya çalış hocam.Sonucu yazarsan sevinirim.

http://www.mediafire.com/download/t9kk98644zknc0b/HPUSBDisk.exe

Device media is write-protected.

• Öncelikle konu icin cok tesk ederm. Arkadaslar benim bios menusunde hdd ve dvd seceneginden baska secenek cok bu nedendir acaba boot menusune giriyorum usb secenegi yok.... lutfen degerli fikirlerinizi esirgemeyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: by_colakoglu

Öncelikle konu icin cok tesk ederm. Arkadaslar benim bios menusunde hdd ve dvd seceneginden baska secenek cok bu nedendir acaba boot menusune giriyorum usb secenegi yok.... lutfen degerli fikirlerinizi esirgemeyin...

Bios güncelleme deneyin yine gelmezse yoktur demek ki.ama bios işi sakat iş.bilmiyorsanız kurcalamayın.

• bu 32 bit mi 64 bit mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDixon

bu 32 bit mi 64 bit mi ?

farketmez.
  • çok saolun fakat dvd içersindeki windows 7 yi nasil iso dosyasi haline getiriyoruz onu da anlatsaymışsınız güzel olurmuş. bu poweriso mu ne o tarz bi programla yapıyorlardi galiba. alternatif programlarda varsa paylaşırsanız sevinirim.

edit: önceki mesajlarda paylaşmışlar saolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spactre -- 5 Şubat 2014; 12:13:01 >
  • elimde win7 ultimate 32 bit yüklenmiş kurulumu sorunsuz çalışan 8gb lık flash diskim var.
    şimdi yeni bilgisayarıma win7 64 bit yükleyeceğim. flash diskimde boş yer var 64 bit olanı da aynı flash diske yükleyip format atabilir miyim?
    32 bit olanı silmek istemiyorum o da hazır dursun elimde. illaa silmem gerekir mi?
  • lodos54 kullanıcısına yanıt
    onun yerine tüm versiyoları x86 ve x64 olan bir iso yu flash a yükle ben öyle yaptım menüden seçiyorum hangisini yüklemek istiyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

onun yerine tüm versiyoları x86 ve x64 olan bir iso yu flash a yükle ben öyle yaptım menüden seçiyorum hangisini yüklemek istiyorsam

yani tam olark ne yapmam gerekiyor hocam:)
    konuya hakim olamadım
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.