Şimdi Ara

**WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM** (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
898
Cevap
117
Favori
1.131.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar.Öncelikle ellerinize sağlık.Ben başk bir yöntem buldum.Poweriso programının içinde usb boot hazırla diye bir seçenek var.Bu programı kullanmadan ve modifiye windows iso larında sorun çıkmadan usb den bootable sistem yükleyebilirsini.Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

USB'yi görmüyor program

yeni çıkan usblerin çoğu boot edilemıyor. bende sırf format ıçın sandsk almıştım param çöpe gıttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calligiato

quote:

USB'yi görmüyor program

yeni çıkan usblerin çoğu boot edilemıyor. bende sırf format ıçın sandsk almıştım param çöpe gıttı.

Yukarıda yazdığımı yaptım. Hem daha kolay oldu hem de formatladım. Şu anda formatlı bir şekilde bağlanıyorum foruma. Driver'ları da yükledim kafam rahatladı

• güzel anlatım olmuş eline saglık ögrenmek güzeldir belki lazım olur
  • sorunsuz usb ye yükleme yapıldı boot ile de formata hazır
  • Bigiler için teşekkür eder ve ufak bir soru sormak isterim aynı uygulamayı win98 ve winXP için aynı yada farklı flash belleklere yapmak mümkünmü aynı flash belleğin içine programları java v.s. atmak mümkün mü programları hangi klasöre atmalı yada yeni klosör ismi ne olmalı ki bootu etkilemesin teşekkürler
  • quote:

quote:

USB'yi görmüyor program

bak bunu bilmiyordum.aslında ben her türlü usb diskin boot edilebilir olduğunu düşünüyordum.teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

quote:

USB'yi görmüyor program

bak bunu bilmiyordum.aslında ben her türlü usb diskin boot edilebilir olduğunu düşünüyordum.teşekkürler.

boot edilebilen bir tane öneririmisin hemen gidip alıcam teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Atreides52

quote:

quote:

quote:

USB'yi görmüyor program

bende sandisk extreme var ve boot ediliyor.toshiba var o da boot oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

USB'yi görmüyor program

Teşekkür ederim peki bu bu olayı winXp ve Win98 e yapabilirmiyim aynı porgramla iso'larım var hep ve program kopyalayabilir miyim flash in içine

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

USB'yi görmüyor program

Teşekkür ederim peki bu bu olayı winXp ve Win98 e yapabilirmiyim aynı porgramla iso'larım var hep ve program kopyalayabilir miyim flash in içine

Hiç denemedim.deneyin bişey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: asyam46

MERHAB ÖNCELİKLE ÇOK GÜZEL BİR KONU OLMUŞ TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIMIZA BENİMDE SÖYLEMEK İSTEDİGİM BİR ŞETLER VAR ARKADAŞLAR BENDE 32 gb LIK SANDİSK USB 3.0 BELLEK VAR BU BELLEKLE ARKADAŞIMIZIN DEDİGİ ŞEKİLDE
    FORMAT ATMAK İSTEDİM VE BİRTÜRLÜ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE FORMATI ATAMADIM SORUN İSO DAMI DEDİM İSO YU DEGİŞRDİM BAŞKA BİR KASADA DENEDİM BİR TÜRLÜ OLMADI VE SÜREKLİ ŞU HATAYI ALDIM
    ( Kur yeni bir sistem bölüm oluşturmayı veya varolan sistem bölümünü bulmayı başaramadı. Daha fazla bilgi için kur günlük dosyasına bakın ) DİYORDU FORMAT SIRASINDA BU HATAYI ÇOK ARAŞTIRDIM AMA AÇIKLAYICI BİR KONU
    BULAMADIM YANLIZ ARKADAŞIN BİRİ BU HATAYI ALDİGİNDA İSO DOSYASINI BAŞKA BİR FLAŞ BELLEGE BOOT ETMİŞ VE SORUNU GİDERİLMİŞ BENDE YAKLAŞIK 3 SAAT ÖNCE GİTTİM BİR 16 GB LIK TOŞHİBA MARKA USB 2.0
    BELLEK ALDIM BU BELLEGE BOOT ETTİM İSO YU VE TEKRAR DENEDİM HİÇBİR SORUN OLMADAN VE HIZLI BİR ŞEKİLDE KURDUM WİNDOWS 7 Yİ YANİ GALİBA HER FLAŞ BELLEK LE FORMAT ATILMIYORMUŞ BUNU ÖGRENDİM
    SORUN YAŞAYAN ARKADAŞLAR BİLGİ SAHİBİ OLSUN DİYE YAZMAK İSTEDİM TEŞEKKÜR EDERİM

arkadaşım aynı şeyi bende DAHA şimdi yaşadım....

Elimde zamanının en iyisi olan seriden Sandisk Extreme USB 3.0 16 Gb var (55 mb/s yazma, 190 mb/s okuma) ama gel gör ki;

-ne "win to flash"
    -ne "windosw 7 USB DVD tool"
    -ne de başka program işe yaradı...

şimdi kötü bir usb 2.0 ile denedim, tek seferde kabul etti... GICIK oldum

benim anlamadığım daha önceden ISO yu değiştirerek kurulum yapabilmiştim, bu sefer o da yemedi..

paramızla rezil mi olduk şimdi?!

zaten usb 3.0' dan da format atmadım, driver istiyor kurulumda... ne güzel 3 dk da format atacaktım

**WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM**

• ironblood19 kullanıcısına yanıt
    Aynı flash disk bende de var.sanırım sorun anakartın uefi ayarları ama tam emin değilim.gerçi flaş disk 3.0 da olsa 2.0 da olsa formatı 2.0 hızında atacaktır çünkü usb 3.0 driverları olmayacak format anında.bu sorun değil çünkü 2.0 hızında bile cd den on kat hızlı atıyor.

• Ben de 64 bitten(win 7 ultimate idi sanirim simdiki) 32 bit hone basice gecmeyi dusunuyorum. Bu yontemle olur mu? Ve dosyalarin silinmemesi icin D'ye atmak yeterli mi? O kadar oyun bosa gitmesin. Aile fotograflari da var tabi. Yardim bekliyorum. Ve zorrentten iso bulsak oluyor degil mi?

• anlatımın çok güzel ama ben browse yi seçip iso dosyasını seçerken next e basıyorum hata veriyor

başka bir sorum var flash diski tekrar kuratarabilirmiyiz yani biçimlendirip eski şekline döndürebilirmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanal zeka

anlatımın çok güzel ama ben browse yi seçip iso dosyasını seçerken next e basıyorum hata veriyor

başka bir sorum var flash diski tekrar kuratarabilirmiyiz yani biçimlendirip eski şekline döndürebilirmiyiz

İso dosyasını kabul etmiyordur.evet flaş diski biçimlendir deyince eski haline gelir.

• quote:

hangi programı nasıl bir pcde kurulum yaptığınızı anlatır mısınız? bir de sandisk bilgisayarımda taşınabilir disk olarak mı görünüyor yoksa yerel disk olarak mı?

bende 16 ve 32 lik sandisk extreme var. ikisi de taşınabilir disk olarak görünüyor ama ne desktop da nede laptopda usb 2.0 portunda kurulum yapabildim. malum disk bulunamadı hatasını veriyor. sizin nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz?

EK: hata nedeniyle silicon power b10 usb3.0 flash aldım. bunda da aynı yerde aynı hatayı almaktayım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sanal zeka

anlatımın çok güzel ama ben browse yi seçip iso dosyasını seçerken next e basıyorum hata veriyor

İso dosyasını kabul etmiyordur.evet flaş diski biçimlendir deyince eski haline gelir.

ben sandisk cruzer blade 16 gb ile yaptım programlarıda support klosörü içine attım sorunsuz boot yaptı ama yüklemeyi denemedim henüz peki hızı durumu nasıl yüklemesi DVD mi daha hızlı olabilir mi hızlı yüklemesi için biraz daha hızlı bir flashbellek bulabilir miyiz teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: hotmail_hotmail

quote:

hangi programı nasıl bir pcde kurulum yaptığınızı anlatır mısınız? bir de sandisk bilgisayarımda taşınabilir disk olarak mı görünüyor yoksa yerel disk olarak mı?

bende 16 ve 32 lik sandisk extreme var. ikisi de taşınabilir disk olarak görünüyor ama ne desktop da nede laptopda usb 2.0 portunda kurulum yapabildim. malum disk bulunamadı hatasını veriyor. sizin nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz?

EK: hata nedeniyle silicon power b10 usb3.0 flash aldım. bunda da aynı yerde aynı hatayı almaktayım.

sıkıntı anakartınızın bir ayarında olabilir ama orda olmadan bişey diyemem.

• bi laptopta denedim, zaten fazla bir bios ayarı yoktu laptopun. birde masaüstünde denemiştim vaktiyle ama biosu kurcalamaya pek vaktim olmamıştı, sonuçta iş bilgisayarı olduğu için dvdyi takıp yüklemeyi yapmıştım.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.