Şimdi Ara

**WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM** (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
898
Cevap
117
Favori
1.131.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 7 USB DVD Download Tool ile iso dosyasını USB'ye kuruyorum fakat bios ekranı gelmiyor bir türlü.

Ntfs ve fat32 olarak denedim yinede olmadı.

Ayrıca Iso'yu USB'ye kurduktan sonra ilk mesajda ki görünmüyor benim Flash bellek. Bellekte bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı yöntemle önceden format atmışlığım var.

Ayrıca şimdi baktım Belleğin dosya sistemini fat32 olarak değiştirip o şekilde isoyu kurmama rağmen şuan ntfs olarak görünüyor dosya sistemi.
  • kardeş bana windows 7 yi usb belleğe atıp sadece usb belleği taktığımda o windowsla girceğim bi yol söylesene yani usb min içinde bigisayarım olcak taktım mı girebilcem bi yardım eder misn ????? banada bi yardım etseniz:D
  • valla bende 2 tana flash bellek denedim.birisi kinston diğeride toshiba idi,ilerleme çubuğu hiç ilerlemedi,hep 0 da ne hikmetse:S
  • boot menüsünde usb görünmüyor bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

valla bende 2 tana flash bellek denedim.birisi kinston diğeride toshiba idi,ilerleme çubuğu hiç ilerlemedi,hep 0 da ne hikmetse:S

Bu konudaki ilk mesajımdaki işlemi yapın. ISO dosyasını winrar ile direkt olarak USB'ye çıkartın. Çok daha kolay programa gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

valla bende 2 tana flash bellek denedim.birisi kinston diğeride toshiba idi,ilerleme çubuğu hiç ilerlemedi,hep 0 da ne hikmetse:S

Bu konudaki ilk mesajımdaki işlemi yapın. ISO dosyasını winrar ile direkt olarak USB'ye çıkartın. Çok daha kolay programa gerek yok.

Hocam winrarla açılıp atılıyorsa belleğe neden herkes 1. sayfadaki programla uğraşıyor?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Hocam winrarla açılıp atılıyorsa belleğe neden herkes 1. sayfadaki programla uğraşıyor?

Daha kolay geliyor sanırım. Dün bu işlemi yaparak 2. formatımı attım. F diye tanımladı diyelim diskinizi. Extract to F yapmanız yeterli winrar'la. Boşa uğraşmayın bu tür programlarla. İlk mesajdaki CMD komutlarını da eksiksiz yapın. Sonra Windows'u atın. Bios ekranına girip flash'ı 1. sıraya alıp save and exit dedikten sonra kurulum kendi kendine başlayacak. Ben o ekranda bir de C sürücüsünü komple formatlayıp öyle kuruyorum windows'u şahane oluyor

• Merhaba, benim aldığım dizüstünün kendi cd si var ancak cd okuyucum bozulduğu için format atamıyorum o yüzden USB ile atmak istiyorum. Bu CD yi ISO'ya nasıl çevirebilirim? Bir de benim ilk CD'im vista, ikinicisi windows 7 yükseltme CD si. Bu durumda nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
  • KoSeKu3 kullanıcısına yanıt
    cdyi başka bir pcde okutarak imgburn ile kalıbını oluştur daha sonra burdaki programla flash belleğe atıp cdsiz yükleme yaparsın veya netten win7 iso bul öyle at flash a
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • KoSeKu3 kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • bu konudaki programla format atamamıştım bir türlü ama resimdeki program ile sorunsuz bir şekilde format attım nihayet
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Çook teşekkürlerrr : )
  • http://forum.donanimhaber.com/m_92581379/f_//tm.htm#92581379 arkadaşlar konuya bir el atarsanız sevinirim. Ben de bu yöntemi denemek istiyorum.
  • BIOS BOOT dan isk başa removable devicesi seçiyorum sonra SATA yi ve digerini ama f10 basip kaydettigimde yine windows7 başlıyor. Normal şartlarda USB den başlaması gerekmez mi? Win 7 usb tool falan her şeyi hallettim flash bellekte duruyor win7 yardimci olur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .shellac

BIOS BOOT dan isk başa removable devicesi seçiyorum sonra SATA yi ve digerini ama f10 basip kaydettigimde yine windows7 başlıyor. Normal şartlarda USB den başlaması gerekmez mi? Win 7 usb tool falan her şeyi hallettim flash bellekte duruyor win7 yardimci olur musunuz?

Usb takılıyken biosa girin ve usb diskinizin adı yazılı olan satırı 1. sıraya getirin. Bazı bioslarda o kısımda usb ile ilgili 2-3 şey olabiliyor o yüzden bunu yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

BIOS BOOT dan isk başa removable devicesi seçiyorum sonra SATA yi ve digerini ama f10 basip kaydettigimde yine windows7 başlıyor. Normal şartlarda USB den başlaması gerekmez mi? Win 7 usb tool falan her şeyi hallettim flash bellekte duruyor win7 yardimci olur musunuz?

Usb takılıyken biosa girin ve usb diskinizin adı yazılı olan satırı 1. sıraya getirin. Bazı bioslarda o kısımda usb ile ilgili 2-3 şey olabiliyor o yüzden bunu yazdım.

Dostum güzel dedin ama removable device kısmında flash belleğimin ismi yazmıyor. :/

• quote:

quote:

quote:

Dostum güzel dedin ama removable device kısmında flash belleğimin ismi yazmıyor. :/

Peki içinde "USB" sözcügü gecen baska bir satır yokmu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki içinde "USB" sözcügü gecen baska bir satır yokmu?

Maalesef yok. Usb taktigim yer biraz sıkıntilidir benim gerci ama oturumu actigimda okuyor yani flashi. Biosda sadece removable device var. :/

• .shellac . kullanıcısına yanıt
    Anladım kardesim pek umut yok gibi.

Bence sen hdd üzerinden win7 kurmayı dene. O daha zahmetsiz hemde flash bellekle işin olmuyor.

Nette anlatımı bolca var. Anlamadıgın yer olursa sorabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.