Şimdi Ara

**WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM** (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
898
Cevap
117
Favori
1.131.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bana windows 7 sp1 lazım nereden bulabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2miz -- 9 Haziran 2014; 16:45:09 >
  • 2miz kullanıcısına yanıt
    Burda
  • Benim diğer PC için format lazım fakat o açılmıyor bile ben burada Wİn7 iso dosyasını usb'ye atarak diğer pc ye taksam olur mu? Önce iso ve usb toolu indirdim. Win 7 yi usbye kursam sorun hallolur mu?
  • Bu islemden sonra usb yi formaflayip eskisi gibi kullanabiliyormuyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet
  • Arkadaşlar biosta removeabla device diye gözüküyor. Onu ilk sıraya alıyorum hatta 2. ve 3. bootu disable ediyorum. Fakat usb takılıyken windows başlıyor. Yani boot olayı olmuyor. Yukardaki arkadaş çözümü yok demiş ama bilen birileri yok mu nasıl yaparım ? Usb Sandisk 16 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

Arkadaşlar biosta removeabla device diye gözüküyor. Onu ilk sıraya alıyorum hatta 2. ve 3. bootu disable ediyorum. Fakat usb takılıyken windows başlıyor. Yani boot olayı olmuyor. Yukardaki arkadaş çözümü yok demiş ama bilen birileri yok mu nasıl yaparım ? Usb Sandisk 16 gb

Ben sandisk ile ne yaptıysam yapamadım.Toshibanın dandik usbleri bile yapıyor ama sandisklerde olmuyor.bence flaşı değişin.
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    birazdan deneyecegim
  • benim w7 5.333 mb inşallah sorun çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0110011001001011

Bende şöyle bir hata veriyor:http://a1209.hizliresim.com/11/7/cru68.jpg

USB 3.0 Kingston Flash bellek var. Daha önce bir arkadaşım içerisine Win8 yazdı boot olarak ve ben format attım. Şimdi Win7 kurmak istiyorum ama yukarıdaki sorun çıkıyor.

Win 8 iso'su ile denedim yukarıdaki sorun çıkmadı sorun win7 iso'sunda mı?

aynı sorun bende de var yardım plz

• Aynı yöntemle Win 8.1 yükledim sıkıntı yok arkadaşlar.Ama kesinlikle kullanacağınız usb bellek 2.0 olsun çünkü 3.0 da hata veriyor.
  • Arkadaşlar ben yeni sistem topladım ve anakartım asus m5a97 r2.0 ve bios ayarlarım çok değişik herşeyi yapıyorum ama bios ayarlarından flash seçme olayını yapamıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz internettede araştırdım ama hiçbir yerde yazmıyor
  • boot kısmının fotosunu atarsanız yardımcı oluruz.

• boot priority yazan yerden usb hdd seçmeniz lazım.diğer ayarları bilmiyorum ve sanırım fast boot kapalı olması lazım.
  • Albay şimdi windows7 cd aldım ama biostan nasıl ayar yapıp cd direkt formata başlatıcam bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alico35

Albay şimdi windows7 cd aldım ama biostan nasıl ayar yapıp cd direkt formata başlatıcam bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim

boot priority yazan yeri cd yapacaksın.başka bişey yok diye biliyorum.
  • Dvd okuyucu bozulduğu için bellekle atayim dedim bir guzel c yi formatladim sonra kurulum yaparken dosyalardan birisi bozuk dedi.Ulan c yi formatlamasaydim bari simdi mal gibi kaldim bu harici dvd okuyucularin fiyatlari ne kadardir mecbur onlara kaldim.

• başka bir pc de yeniden flashı hazırla o kadar masrafa gerek olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

başka bir pc de yeniden flashı hazırla o kadar masrafa gerek olmasın

hangi dosyanın bozuk bilmiyorum ki hocam orjinal cd den direk attım belleğe baska bir bilgisayardan yapsam yine ayni islemi yapacagim.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.