Şimdi Ara

**WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM** (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
898
Cevap
117
Favori
1.131.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam program ile flashı hazırlayıp atmadın mı eğer öyleyse çalışmaması normal
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    iso dosyası yoktu cd içinde bende cd içindeki dosyaların tamamını belleğe attım ardından bu konunun ilk sayfasında bir üyenin söylediği şekilde komutlar yazarak belleği hazırladım ardından format işlemine geçtim bellek ile c yi biçimlendirdim ardından kurulum işlemine geçtim ancak bir yerde dosya bozuk hatası aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam öyle olmaz imgburn vb programlar ile cd nin imajını alıp ilk sayfadaki programla flasha atman gerekir .ilk sayfada anlatılanları yaparsan sorunsuz kurulum yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

hocam öyle olmaz imgburn vb programlar ile cd nin imajını alıp ilk sayfadaki programla flasha atman gerekir .ilk sayfada anlatılanları yaparsan sorunsuz kurulum yaparsın.

bahsettiğiniz işlem için iso dosyası gerekiyor mu çünkü bende iso dosyası görünmüyor herşey klasör halinde.

• evet gerekiyor söylediğim program ile cd nin iso dosyasını oluşturabilirsin sonrada flasha atarsın
  • Arkadaşlar merhaba bu yöntem ile windows 8 de kurabilir miyiz?
  • Evet windows 8 içinde geçerli mi arkadaslar ?
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    Peki hocam teşekkür ederim birde o şekilde deneyeyim

• usta çok sağolasın valla bu kadar net ve temiz anlatanı olmamıştı ellerin dert görmesin

• rica ederim
  • quote:

rica ederim

Hocam dediğin şekilde yaptım şimdide şöyle bir sıkıntı oluştu.kurulum dilini seçiyorum ardından kurulum başlıyor diyor sonra kurulum yerini seçiyorum ardından dosyalar kopyalaniyor,dosyalar genisletiliyor,özellikler yükleniyor, guncellestirmeler yükleniyor, yükleme tamamlanıyor diyor sonra windows yeniden başlatılacak diyip bilgisayarı resetliyor sonra kurulum en bastan tekrar başlıyor yine dil seciyorum aynı şeyler tekrarlanıyor.

• pc reset atınca flashı çıkar yoksa sürekli aynı noktaya gelirsin
  • quote:

pc reset atınca flashı çıkar yoksa sürekli aynı noktaya gelirsin

Allah razı olsun hocam nihayet oldu.Çok teşekkür ederim.Arkandan çok dua edicem

• rica ederim , eyvallah etmiş kadar oldun
  • arkadaşlar merhaba;
    resimlerde gördüğünüz sorunu kimse yaşadı mı? sanırım windows setup exe dosyasını seçmemi istiyor ama böyle bir exe olmadığı için seçemiyorum. bütün klasörleri tek tek seçip ileriyi tıkladım fakat olmuyor. flashı başka bir bilgisayara takıp baktığımda ana dizinde setup ve autorun dosyalarını görebiliyorum. sorun nedir beyler
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kertmeyenkele_ -- 6 Temmuz 2014; 12:56:31 >

• arkadaşlar flashlan atıcağımız iso dosyasını nerden bulabiliriz ve birde win 7 korsan içinmi bu yoksa orjinalmi bu soru çokbnasit olabilir :D
  • Dratura D kullanıcısına yanıt
    win7 dvd sini takıp nero veya imgburn gibi programlarla dvd iso sunu alabilirsin
  • Aradan yıllar geçmiş ama bende bi uyarıda bulunuyum
    Format işlemindeki ilk yeniden başlatmada biosdaki root ayarlarını sıfırlayın default
    Ben 10 kere o format işlemini yapıyordum hdd yi 1 e getirmeme rağmen ilerlemiyordu başa dönüyordu bios>root ayarlarını default yapınca düzeldi
    Sizde benim gibi kafayı yemeyin

• riquard R kullanıcısına yanıt
    dvd ile mi flashla mı formatlarken bu sorun oluyo
  • sağolun halletim öyle olmasa da halettim
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.