Şimdi Ara

**WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM** (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
898
Cevap
117
Favori
1.131.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese kolay gelsin....Şu format işi 4 gündür mahvetti beni bu zamana kadar okadar format attım ama gel gelelim laptopuma format atamıyorum.Cdrom sürücüm arızalı oldugu için usb den format atmaya çalışıyorum.

1.İlk önce usb mi biçimlendiriyorum nfts olarak
    2 sonra win to flash ile iso dosyamı boot yapıyorum
    3 bittikten sonra yeniden başladım boot ekranına giriyorum usb yi seciıyorum
    4 ama kur ekranı gelmiyor dün itibari ile gelmişti ama bu seferde windows kurda arızalı ve bozuk dosya deyiıp kurmadı.
    5. win 7 kullanıyorum xp ye geçiş yapacagım ama bir türlü geçemedim.

Lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar hata nerede??
  • Aslinda Windows Vista, Windows 7, Windows 8,Windows 8.1 falsh diske kurmak çok basit bunun için hic programa gerek yok sadece en ax 4 gb falsh disk ve CMD komutuna ihtiyaç var YAKİNDA PAYLAŞACAĞIM

TİGERMAXUS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde 3 tane Windows 7 recovery DVD'si var. Bu üç DVD'yi birleştirip tek bir İSO haline getirip USB'den format atmak istiyorum. İSO dosyasını usb'ye yazdırmak için programım var ama bu üç DVD'yi birleştirip nasıl İSO haline getireceğimi bilmiyorum.
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    xp için vindovs 7 usb dvd programını kuramayanlara

Windows XP için Yansıma Yönetme API'si sürüm 2.0 (IMAPIv2.0) (KB932716)

türkçesinide buldum Windows XP (KB932716-v2)

http://oryl.com/mobile/media/temp/wp7/Zune%20Sync%20Client/x86/packages/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaos77 -- 1 Nisan 2014; 4:31:57 >
  • kaos77 K kullanıcısına yanıt
    benim derdim pc de 3 tane gerçek hd takılı 200gb 500gb 73 gb vin 7 yi 73 gb olan hd ye kuracağım ama mesele hd scsi xyz bilmemne marka server hd si 15000 rpm deneme yanılma yoluyla yıllardır canım sıkıldıkca deniyorum bir türlü randımanlı çalıştıramadım bıryerlerde hata yapıyorum ama, çözecem.
  • Arkadaşın anlattığı olay biraz dolanbaçlı aslında. Anlatıldığı üzere elimizde mutlaka bir Windows DVD miz vardır. Bu DVD yi önce ULTRAISO programında .iso olarak pc ye kaydedelim. Bilgisayarımızda olmazsa olmazlarından biri olan Winrar adlı program vardır. Ultraiso da yarattığımız .iso uzantılı dosyayı flash diskimize atıyoruz ve daha sonra flash diskimizin içinde bulunan .iso uzantılı dosyanın üzerine sağı tıklayıp "Dosyaları buraya çıkar" dememiz kafidir. Daha sonra .iso kalıbını silmeniz yeterli olacaktır. FLash format diskimiz hazır.
  • Win 8 kurdum sorunsuz
  • Dvd yazıcım yok win 7 ulti 64 bit nası kurarım nerden bulabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BIOS sayfasında boot menüsünde flash gözükmüyor
  • ISO dosyasını nerden bulabilirim????
  • Arkadaşlar ben pek bu iso falan yazma olaylarından anlamıyorum pc ye win 7 indirdim isolu diyodu ama ultra iso ile tekrar iso olarak çevirdim onu daha sonra programa bunu browse den seçip next dediğimde dosyanın iso dosyası olmadığını söylüyor ne yapmam lazım açık bi şekilde birisi anlatıp yardım ederse çok memnun olurum
  • Win 7 iso nerden bulabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol oke.
  • tmm.
  • ok.
  • tmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tigermaxus

Aslinda Windows Vista, Windows 7, Windows 8,Windows 8.1 falsh diske kurmak çok basit bunun için hic programa gerek yok sadece en ax 4 gb falsh disk ve CMD komutuna ihtiyaç var YAKİNDA PAYLAŞACAĞIM

TİGERMAXUS

şu basıt olayı bir anlatsanız...
  • arkadaşlar yardıma ihtiyacım var

http://www.microturk.net/bilgisayar/dvdsiz-windows-7-kurma burdaki şekilde xp yerine wind 7 kurmayı denedim 14. basamakta set up dosyasının yerini yanlış yazdım sanırım , şimdi açamıyorum bootmgr eksik diyor şimdi başka bir bilgisayardan flash bellege bu şekilde dosya alıp sıfırdan kurulum yapabilir miyim
  • teşekkurler
  • Bende şöyle bir hata veriyor:http://a1209.hizliresim.com/11/7/cru68.jpg

USB 3.0 Kingston Flash bellek var. Daha önce bir arkadaşım içerisine Win8 yazdı boot olarak ve ben format attım. Şimdi Win7 kurmak istiyorum ama yukarıdaki sorun çıkıyor.

Win 8 iso'su ile denedim yukarıdaki sorun çıkmadı sorun win7 iso'sunda mı?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.