meraba! ben bu yöntemi freedos bir sistemde de kullanabilir miyim?
takip
quote:
Orijinalden alıntı: zaralimnp
Hiç denemedim ama olması lazım mantık olarak.
quote:
Orijinalden alıntı: 666
quote:
Orijinalden alıntı: zaralimnp
Hiç denemedim ama olması lazım mantık olarak.
ok denerim o zaman, sağolun.
ağzımı bozucam beddua edicem vb. kötü şeyler olucak . ya deliricem be.. fat 32 olarak biçimliyorum usb yi işlemleri yaparken (programla iso yu seçip usb dedikden sonra ) tekrar bakıyorum ntfs olmuş.. p5q deluxe board var.. boot ekranında usb hdd diye bişey yok. flash ı boot etmiyo görmüyo vb. ne yapıcam ben arkadaşlar ?
hocam usb hdd değil zaten removable disk olarak görmesi lazım. usb hdd bildiğimiz harici disk. ayrıca sen ne kadar biçimlendirsen de o yine kendi formatına döndürecek diski. windows un kendi aracı ile yap.
windowsun kendi aracı ?
bide işlemleri yaptıkdan sonra flash diskin içinde iso dosyası olarak gözükmesi normalmi ?
quote:
Orijinalden alıntı: vforfreedom
bide işlemleri yaptıkdan sonra flash diskin içinde iso dosyası olarak gözükmesi normalmi ?
hayır değil.iso olarak değilde dosyalar şeklinde kalması lazım.
We were unable to copy your files. Xbox için flashladığım usb bugün bu hatayı verdi. Bir sitede açıklamasını uyguladım ve sonuç başarılı. Win 7 Ultimate'de ;
Cmd.exe 'yi sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırdım. daha sonra sırasıyla aşağıdaki komutları yazdım. diskpart list disk select disk # clean create partition primary select partition 1 active format quick fs=fat32 assign exit
NOT: Yalnız dikkat edin Select Disk komutunda USB'yi seçtiğinizden emin olun. Bende 2 tane sürücü listelendi; 0 (HDD) ve 1 (USB) şeklinde. HDD; bende ikiye ayrılmış durumda fakat, listeleme yaptığımızda bütün olarak gösteriyor.
malesef iso halinde gözüküyo. söve söve bi hal oldum