Şimdi Ara

**WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM** (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
898
Cevap
117
Favori
1.131.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu yöntemi denedim fakat format sırasında bilgisayarın ilk yeniden başlamasının ardından hiçbir tuşa basmıyor olmama rağmen formatta baştan başlıyor.böyle bir sorunla karşılaşan var mı arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melihhh86 -- 19 Mart 2012; 21:30:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Bu gün bir arkadaşıma bu yöntemi kullanarak format attım gerçekten çok hızlı kurulum gerçekleşiyor. ISO dosyaları hazırsa ultraISO programınada ihtiyacımız olmuyor. Windows 7 DVD niz varsa ve bu yöntemle yükleme yapmak istiyorsanız UltraISO programıyla ISO dosyasını oluşturmak gerekebilir. Yalnız ben yüklerken şöyle bir şey oldu. Formatlayıp yükleme bölümüne geçtikten sonra tüm yüklemeler bittikten sonra bilgisayar resetliyor hiçbir şeye basmazsak veya biosa girip boot ayarını tekrar HDD olarak ayarlamazsak tekrar yüklemeye geçiyor.

Evet aynısı bende de olmuştu yazmayı unutmuşum teşekkürler hatırlatma için.İlk resetten sonra biosa girip boot ayarını tekrar HDD yapmak gerekiyor.ISO dosyası hazır olanlar için ultraiso programına gerek yok

ilk resetten sonra bana da aynısı oldu ve format sürekli yeniden başladı.bende yöntem işe yaramıyor diye dvd den format atmıştım..peki dediğiniz yapar ve ilk resetten biostan hdd yi birinci olarak seçersek kaydedip biostan çıkarsak format kaldığı yerden devam mı ediyor yoksa tekrar baştan mı başlıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Melihhh86

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Bu gün bir arkadaşıma bu yöntemi kullanarak format attım gerçekten çok hızlı kurulum gerçekleşiyor. ISO dosyaları hazırsa ultraISO programınada ihtiyacımız olmuyor. Windows 7 DVD niz varsa ve bu yöntemle yükleme yapmak istiyorsanız UltraISO programıyla ISO dosyasını oluşturmak gerekebilir. Yalnız ben yüklerken şöyle bir şey oldu. Formatlayıp yükleme bölümüne geçtikten sonra tüm yüklemeler bittikten sonra bilgisayar resetliyor hiçbir şeye basmazsak veya biosa girip boot ayarını tekrar HDD olarak ayarlamazsak tekrar yüklemeye geçiyor.

Evet aynısı bende de olmuştu yazmayı unutmuşum teşekkürler hatırlatma için.İlk resetten sonra biosa girip boot ayarını tekrar HDD yapmak gerekiyor.ISO dosyası hazır olanlar için ultraiso programına gerek yok

ilk resetten sonra bana da aynısı oldu ve format sürekli yeniden başladı.bende yöntem işe yaramıyor diye dvd den format atmıştım..peki dediğiniz yapar ve ilk resetten biostan hdd yi birinci olarak seçersek kaydedip biostan çıkarsak format kaldığı yerden devam mı ediyor yoksa tekrar baştan mı başlıyor?

hayır kaldığı yerden devam eder

• xp de kullanmak isteyenler şu iki dosyayı kurmaları gerekir

Microsoft .NET Framework v2
    www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=19
    Microsoft Image Mastering API v2
    http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=17073

• Çok basit ve pratik bir yöntem olmuş, üstelik çok hızlı kuruyor sistemi, ben windows 8'i USB'den kurdum 5 dakka sürmedi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

Çok basit ve pratik bir yöntem olmuş, üstelik çok hızlı kuruyor sistemi, ben windows 8'i USB'den kurdum 5 dakka sürmedi :)

arkadaşım nasıl 5 dakka sadece flaştan ilk reset atana kadat tam 10 dak. da kurdu.Sonra kurma devam etti o ara sate bakmadım ama en az 7 dak. o etse 17 dakika sen biraz abartmıssın.
    Bu arada konuyu başlatan, anlatan,yardımcı olan tüm arkadaşlara çok tşk.ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.N.E.Y.H. -- 27 Mart 2012; 12:53:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elhussoo

We were unable to copy your files.
    Xbox için flashladığım usb bugün bu hatayı verdi.
    Bir sitede açıklamasını uyguladım ve sonuç başarılı.
    Win 7 Ultimate'de ;

Cmd.exe 'yi sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırdım.
    daha sonra sırasıyla aşağıdaki komutları yazdım.
    diskpart
    list disk
    select disk #
    clean
    create partition primary
    select partition 1
    active
    format quick fs=fat32
    assign
    exit

NOT: Yalnız dikkat edin Select Disk komutunda USB'yi seçtiğinizden emin olun.
    Bende 2 tane sürücü listelendi; 0 (HDD) ve 1 (USB) şeklinde.
    HDD; bende ikiye ayrılmış durumda fakat, listeleme yaptığımızda bütün olarak gösteriyor.

bu işlemi yaptıktan sonra flash diski başka amaçlar içinde kullanabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

Orijinalden alıntı: elhussoo

We were unable to copy your files.
    Xbox için flashladığım usb bugün bu hatayı verdi.
    Bir sitede açıklamasını uyguladım ve sonuç başarılı.
    Win 7 Ultimate'de ;

Cmd.exe 'yi sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırdım.
    daha sonra sırasıyla aşağıdaki komutları yazdım.
    diskpart
    list disk
    select disk #
    clean
    create partition primary
    select partition 1
    active
    format quick fs=fat32
    assign
    exit

NOT: Yalnız dikkat edin Select Disk komutunda USB'yi seçtiğinizden emin olun.
    Bende 2 tane sürücü listelendi; 0 (HDD) ve 1 (USB) şeklinde.
    HDD; bende ikiye ayrılmış durumda fakat, listeleme yaptığımızda bütün olarak gösteriyor.

bu işlemi yaptıktan sonra flash diski başka amaçlar içinde kullanabilir miyiz?

O işlem hakkında bir fikrim yok ama benim dediğim yoldan yaparsanız kullanabilirsiniz.

• 8 gb taktım 5,15 gb doldu ama benimkinde mart 2012 ye kadar olan güncellemelerde vardı ondandır heralde :d
  •  **WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM**

win 7 home premium 64 bit iso olarak indirdim.(öyle zannediyorum. iso yazıyordu)

**WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM**

programı açtım:

sanırım dosya iso değil. nasıl isoya dönüştürebilirim. ya da siz win 7 home premium 64 bit iso link verebilir misinz? Ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boreas01 -- 6 Nisan 2012; 19:58:47 >

• Birisi yardım etsin lütfen. Bu işi yapmam lazım. Hala bir ilerleme yok.

Bunu:

Klasöre çıkardım:

Nerodan dvd ye iso olarak yazsam win7 elde edebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boreas01 -- 7 Nisan 2012; 20:40:04 >

• eğer gerçekten işe yararsa bu yöntem hata vermeden ellerine sağlık...
  • arkadaşlar ben bu dediginizi harfiyen yaptım cok tskur ederım gercekten oldu ama ben masa ustnden kurdum cunku boot menusunden neyı secıcegımı bulamadım bu arada netbook kullanıyorum cd rom yok yardım edermısınız eskı wındowsu nasıl sılebılırm yada boot menusunden nasıl acabılırm
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnsWeaR

arkadaşlar ben bu dediginizi harfiyen yaptım cok tskur ederım gercekten oldu ama ben masa ustnden kurdum cunku boot menusunden neyı secıcegımı bulamadım bu arada netbook kullanıyorum cd rom yok yardım edermısınız eskı wındowsu nasıl sılebılırm yada boot menusunden nasıl acabılırm

boot menüsünden açmak için bilgisayar sağ tıkla-özellikler-gelişmiş-başlangıç ve kurtarma-ayarlar-işletim sistemlerini gösterme süresini 30 saniye yapın.
  • Adamın dibisin abi
    dvd bozuldu flashla attım sayende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratucarr -- 13 Nisan 2012; 14:30:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArdilesS

quote:

Orijinalden alıntı: crazy_king06

Programı kurmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=B5F726F1-4ACE-455D-BAD7-ABC4DD2F147B&displaylang=en
    Kur kardeş

teşekkürler işe yaradı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 16 Nisan 2012; 13:24:53 >

• Arkadaşım ben yapıcam yanlız işlem özelliklerim uyarmı??? (Vistadan geçicem bu arada) 250 gb HDD 120 GB BOŞ HDD İŞLEMCİ ÖZELLİKLERİ:Soket AM3 (AM2+ geriye uyumlu)
    Çarpan 16 (Kilitsiz)
    Revision C2
    Çekirdek Sayısı : Quad Core - 4 Çekirdek
    Çekirdek Hızı (Core Clock) : 3.2 GHz
    HyperTransport (HT) Bus : 2000MHz
    Thermal Güç : 125 W
    Max Temps (C) : 62'C
    L1 Cache Size (KB) : 128
    L1 Cache Count : 4
    L2 Cache Size (KB) 512
    L2 Cache Count : 4
    L3 Cache Size (KB) : 6144
    Üretim Teknolojisi : 45 nm
    64 Bit Desteği : Evet
    32 Bit Desteği : Evet
    Hyper-Transport Desteği : Evet
    Virtualization Technology Desteği : Evet
    Voltaj : 0.875 - 1.5 V
    Soğutma Tipi : Heatsink ve Fan İçerir...
    MMX
    SSE
    SSE2
    SSE3
    Enhanced 3DNow!
    Cool'n'Quiet
    HyperTransport 3.0
    SSE4a

ANAKART:DrMOS ve Green Power onanımsal olarak enerji tasarrufu,
    APS :İhtiyacınız doğrultusunda fazların aktif hale gelmesini sağlar.
    True Blu-Ray :HD Audio chipi sayesinde çok daha kaliteli ses çıkışı,
    Power eSATA :Bu giriş sayesinde hem veri hemde güç aktarımı tek bir porttan yapılıyor.
    OC Dial :Anakart üzerindeki bu tuş ile kolay Over clock imkanı,
    M-Flah :Biosunuzun yedeğini cebinizde saklayın,
    4 Adet PCI EX16 :4 tane ekran kartını 16x16x8x8 hızında çalıştırabilirsiniz.
    Debug LED (D-LED2) onanımsal hataların kaynağını anakart üzerindeki ledlerle tespit edebilme.

· Chipset :AMD® 790FX+SB750
    · İşlemci Desteği :AMD Phenom II, Athlon X4/X3/X2
    · Soket Tipi :Soket AM3
    · Veriyolu Hızı :5200MT/2
    · Bellek Desteği DR3
    · Bellek Hızı : 800/1066/1333/1600*/1800*/2133*(OC)
    · Bellek Sayısı :4 adet
    · Maksimum Bellek :16 GB
    · PCI Yuva :2 adet
    · PCI Express x1 :1 adet
    · PCI Express x16 :4 adet
    · PCI Express x16 hızı :16x16x8x8
    · DrMOS :Var
    · APS :Var
    · Ethernet :2 x Gigabit
    · Tümleşik Ses : 8 kanal ses Coax/Optik SPDIF ses çıkışı
    · Sabit Disk (ATA) :1 adet
    · Sabit Disk (SATA) :8 adet SATAII
    · Esata :1 adet
    · Raid :0/1/5/10/JBOD
    · USB 2.0 :11 adet
    · Cross Fire :Var
    · Form yapısı :ATX
    · Ölçüler (GxYxD) :30.4 x 24.5 cm

4.00 GB RAM

• Kardeş o yazdıkların önemli değil.Bios ekranında bi bak bakalım sürücü seçeneği olarak usb hdd var mı? varsa neden olmasın?
  • quote:

Arkadaşlar olay çok basit.Sırayla anlatıcam herkes yapacak inşallah.Öncelikle aşşağıdaki linkten (MS nin sitesi) Windows 7 USB DVD Download Tool isimli minik programı indirin.Program çok küçük 1 mb civarı ve ücretsizdir.

Windows 7 USB DVD Download Tool

Daha sonra (elinizde bulunduğunu varsayıyorum) ISO uzantılı Win7 (32bit-64bit) dosyamız için UltraISO veya herhangi bir imaj alma programını yüklüyoruz.Ben kolaylık olsun diye UltraISO koyuyorum buraya.İndirdikten sonra yükleyin.Küreğini felan siz halledersiniz.

UltraISO

Kısaca bunu yapabilmek için elimizde 2 program ve 1 win7 iso dosyası olması yeterlidir.

Şimdi sırasıyla dediklerimi yapınız.

1-En az 4gb boyutunda (ben 8gb kullandım) bir flash diski formatlayıp pc ye takalım.

2-Daha sonra Win7 USB programımızı açalım ve Browse diyelim.

3-Win7 iso dosyamızı programa gösterelim ve seçelim.

4-Burda "USB Device" diyen kısma tıklayalım.Zaten kendisi otomatik olarak bulacaktır USB'yi.

5-Burda "Begin Copying" diyen kısma tıklayıp beklemeye başlayalım.

6- Ve sonunda böyle olması lazım.

7- Burasıda flash diskin görünümü.

Son olarak biostan boot menüsünden "USBHDD" yazan kısmı seçip kaydedip çıkıyoruz ve kurulum başlıyorİLK RESTARTDAN SONRA TEKRAR BOOT OLARAK HDD SEÇİNİZ.

yapamayan bi ben varım sanırım.. allah aşkına bana yardım et ne olursun ya usb o şekilde gözükmüyo herşeyi yaptım.. bildiğin iso şeklinde gözüküyo usb içindeki w7 dosyası

• Ne zaman usb seçsem boot menüsünden Direk Ntsl hatası veriyor...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.