Şimdi Ara

Windows 7 Açılış süresi çok uzun Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

Orijinalden alıntı: suvarsahayatvar

fişini çekince 0 saniyede kapanıyor.

tamam sen kazandın

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Kimin bilgisayarı daha erken açılıyor yarışması mı yapıyoruz

Burda bi sorun var bi çözelim sonra yarışırız arkadaşlar :) şu sorunu bi çözelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: crayTic

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Kimin bilgisayarı daha erken açılıyor yarışması mı yapıyoruz

Burda bi sorun var bi çözelim sonra yarışırız arkadaşlar :) şu sorunu bi çözelim

Sana dediğim gibi sadece dosya yüklerken yavaşlıyorsa yüklediğin oyun vb şeyler sorunsuz açıyorsa sorunun kaynağı hard disk.
    Her şey de yavaşsa RAM.
  • Öncelikle çalıştır a msconfig yazarak gereksiz programları ve güncelleştirmeleri devre dışı bırak daha sonra ccleaner ile bi temizlik yap.
    Daha sonra defrag programı ile c ve d sürücüsünü defrag yap ve sonucu bildir
  • Hocam dediğiniz işlemleri yaptım 5 sn kadar fark etti bence harddisk de sıkıntı. bide ben bişe ögrendim asus anakartlarda sata 3.0 manuel olarak bios dan aktif hale getirmek gerekiormuş doğrumu ?
    Birde cpu-z resminde ramlar 2000 mhz de çalışıor sanırım doğrumu buda ?
  • Hd devir hızın 5200 olmasın ?
  • 7200 devir bi türlü çözemedim
  • 7200 devir veri aktarımı 5400 devire nazaran daha hızlı olur yalnız bunun yanında diğer parşalarında performanslı olması gerekir 7200 devire düşük çalışan bir işlemci az kapasiteli ram koyarsan o verimi alamazsın . tam tersini 5400 devirde yaparsan hızlı işlemci yeterli kapasitede ram koyarsan 7200 den daha iyi iş yapar dolayısıyla performaslı pc lerde okadar fark yapmaz.yüksek fiyatlı pc lerdede 5400 var ama adam verim alıyorki testlerde o hdd yi koyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 23 Eylül 2011; 22:00:41 >
  • Veri aktarımı sn de 15 mb ile 12 arası değişiyor DvD sürücü çok hızlı sata III bağlı ama bukadar yavaş kopyalıyor.Napmam gerekiyor
  • Konu Güncel........
  • Konu Günce Lütfen Şu Sorunu çöze bilecek birisi yokmu yaw....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.