Şimdi Ara

Windows 7 Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şifreyi girene kadar hiçbir sorun yok, aynı hızda açılıyor o ana kadar.şifreyi yazdıktan sonra alttaki mavi çubuk görünüyor, ekranda başka bişey yok, sadece alttaki çubuk.fare imleci işlem yapıldığı andaki gibi bi halka dönüp duruyor.ctrl+alt+delete işe yaramıyor, açılmıyor.bekleyeyim dedim, 1saat boyunca kaldı öyle sonuç aynı.ama safe modda açılıyor.
    daha doğrusu ilk başta çok ağırlaşmıştı, virüs testi yaptım sonuç vermedi.bir gün sonra açtığımda anlattığım gibi oldu işte.
    bi program/oyun yüklemedim/kaldırmadım.içindeki bilgiler olmasa hiç düşünmeden format attırırdım ama başka yerde kopyası olmayan fotoğraflar önemli.
    ne yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: sct_cimbom

şifreyi girene kadar hiçbir sorun yok, aynı hızda açılıyor o ana kadar.şifreyi yazdıktan sonra alttaki mavi çubuk görünüyor, ekranda başka bişey yok, sadece alttaki çubuk.fare imleci işlem yapıldığı andaki gibi bi halka dönüp duruyor.ctrl+alt+delete işe yaramıyor, açılmıyor.bekleyeyim dedim, 1saat boyunca kaldı öyle sonuç aynı.ama safe modda açılıyor.
    daha doğrusu ilk başta çok ağırlaşmıştı, virüs testi yaptım sonuç vermedi.bir gün sonra açtığımda anlattığım gibi oldu işte.
    bi program/oyun yüklemedim/kaldırmadım.içindeki bilgiler olmasa hiç düşünmeden format attırırdım ama başka yerde kopyası olmayan fotoğraflar önemli.
    ne yapabilirim?

Selam...

PC yi "güvenli Mod" da aç. Denetim Masası'dan "Program Kaldır" bölümünde win7 yi kurduktan sonra yüklediğin programlar varsa kaldır. Sorun virüsten değil bir programdan kaynaklanıyor olabilir. Sonra PC yi normal olarak tekrar aç. Eğer sorun devam ederse bu kez Win 7 yi tekrar mevcut sistemin üzerine "onar" şeklinde kur. Sorunun halledilmesi gerekir. Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tgy355

Selam...

PC yi "güvenli Mod" da aç. Denetim Masası'dan "Program Kaldır" bölümünde win7 yi kurduktan sonra yüklediğin programlar varsa kaldır. Sorun virüsten değil bir programdan kaynaklanıyor olabilir. Sonra PC yi normal olarak tekrar aç. Eğer sorun devam ederse bu kez Win 7 yi tekrar mevcut sistemin üzerine "onar" şeklinde kur. Sorunun halledilmesi gerekir. Kolay gelsin.

söylediğiniz 1.seçeneği denedim, ne yazık ki sonuç aynı, şu "onar" meselesi için illa aynı tip format cd si mi lazım (win7 enterprise sp1 32 bit)?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sct_cimbom

quote:

Orijinalden alıntı: tgy355

Selam...

söylediğiniz 1.seçeneği denedim, ne yazık ki sonuç aynı, şu "onar" meselesi için illa aynı tip format cd si mi lazım (win7 enterprise sp1 32 bit)?

PC üzerinde hangi işletim sistemi yüklü ise, o cd ile "Onar" işlemini yap. Eğer ben yeniden uğraşmak istemiyorum diyorsan, PC yi "güvenli mod" da başlattıktan sonra, önemli dosyalarını işletim siteminin kurulu olmadığı bir dizine kopyala ve işletim sistemini yeni baştan kur. Bu da bir seçenek. Kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.