Merhaba arkadaşlar. Asus laptopum var. Pek iyi konfigirasyonlara sahip değil. Windows 7 kurulu alette.. Bilgisayara Mafia'yı yükledim. Oyun esnasında bilgisayar dondu. Ben de power tuşuna basılı tutarak kapattım aleti.. Açılırken "başlangıç onarmayı başlat" ve "windowsu normal olarak başlat" seçenekleri çıkıyor. normal olarak başlattığım da logodan sonra siyah ekranda kalıyor, ekranda sadece mouse imleciyle... başlangıç onarmayı seçtiğimde de yine aynı şekilde siyah ekranda kalıyor mouse imleci olmadan.. Güvenli modda açmayı denedim ama o da bir süre siyah ekranda kaldıktan sonra (ekranda sadece safe mode yazıları var köşelerde) recovery menüsü geliyor. yani güvenli kipte de açılmıyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim? Recovery yapmak istemiyorum çünkü silinmesini istemediğim bazı belgeler var c sürücüsünde.. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler..
ps: XP'de format atmadan windowsu onar tarzı bişey vardı, format atmadan onarabiliyorduk windowsu.. windows 7de de yapabilir miyim bu olayı bir şekilde??
Hocam ben otür sorunu win7cdsini takıp bellek tanılamayı çalıştır diorum açılıor.
Benimde windows 7 32 bit ultimate vardı bilgisayara cd dvd takınca okumuyordu.Üstüne tıklayıncada pc kitleniyordu.Bende dvd de bişey vardır dedim firware güncellemesi yaptım sonuç değişmedi en son olarak w7 cd si ile onarma yaptım düzeldi seninde bunu yapmanı öneriyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: brsayhan
Merhaba arkadaşlar. Asus laptopum var. Pek iyi konfigirasyonlara sahip değil. Windows 7 kurulu alette.. Bilgisayara Mafia'yı yükledim. Oyun esnasında bilgisayar dondu. Ben de power tuşuna basılı tutarak kapattım aleti.. Açılırken "başlangıç onarmayı başlat" ve "windowsu normal olarak başlat" seçenekleri çıkıyor. normal olarak başlattığım da logodan sonra siyah ekranda kalıyor, ekranda sadece mouse imleciyle... başlangıç onarmayı seçtiğimde de yine aynı şekilde siyah ekranda kalıyor mouse imleci olmadan.. Güvenli modda açmayı denedim ama o da bir süre siyah ekranda kaldıktan sonra (ekranda sadece safe mode yazıları var köşelerde) recovery menüsü geliyor. yani güvenli kipte de açılmıyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim? Recovery yapmak istemiyorum çünkü silinmesini istemediğim bazı belgeler var c sürücüsünde.. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler..
ps: XP'de format atmadan windowsu onar tarzı bişey vardı, format atmadan onarabiliyorduk windowsu.. windows 7de de yapabilir miyim bu olayı bir şekilde??
aynı sorun bende de oldu...desktop pc'de nfs carbon oynuyodum oyun kitlendi...sonra hep arıza vermeye başladı...windows yazısı falan gelio ama masaüstü görüntüsü gelmeden siyah ekran oluyo...bazen de güvenli kip'te çalıştırıyorum...son sorunu ben de soruyorum..."XP'de format atmadan windowsu onar tarzı bişey vardı, format atmadan onarabiliyorduk windowsu.. windows 7de de yapabilir miyim bu olayı bir şekilde??"böyle bir şey yapabilir miyiz???
aynı sorun bende de var. yok mu çözüm
quote:
Orijinalden alıntı: brsayhan
Güvenli modda açarak sistem geri yükleme yap.
merhaba arkadaşlar. benim sorunum şu. acer laptopum var. bilgisayarımı açıyorum. kullanıcı adı ve şifremi giriyorum. hoşgeldiniz yazısından sonra siyah ekranda kalıyor. recovery yaptım sistemi fabrika ayalarına aldım ama nafile. siyah ekran kalmaya devam ediyor. peş peşe esc ye basınca masaüstü geliyor. sinek küçük ama mide bulandırıcı. yardım ederseniz sevinirim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme