Şimdi Ara

Windows 7 Akıllı Tahta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler okullarda akıllı tahtalar var artık biliyorsunuz bizim okuldakinde şöyle değişik bir program var aşağıdaki resimde bakın tarayıcılar eğitim araçları vs diye kategorilere ayırmışlar ve içine programları atmışlar bu proramın ismini bileniniz varmı ?
     Windows 7 Akıllı Tahta

• Bana sanki normal bir masaüstü resmiymiş gibi geldi programdan daha çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLord15

Bana sanki normal bir masaüstü resmiymiş gibi geldi programdan daha çok.

Normal masaüstü resminde attığım resimdeki yok ama ne yapıcaz ?
  • Bu tür masaüstü resimlerini yapmak çok zor bir şey değil küçük bir photoshop bilgin olması yeterli veya ufak bir resim editör programı.Yapman gereken bilgisayarının çözünürlüğüne göre bir duvar kağıdı resmi bulup üstüne yazılar yazman.Daha sonra üstüne yazılar yazdığın resmi masaüstünün arka plan resmi olarak ayarlarsın.Daha sonra masaüstünde sağ tık yapıp simgeleri otomatik yerleştir seçeneğini kaldırırsın ve masaüstünü yaptığın resmin yazılarına göre fare ile simgeleri yerleştirirsin.Kafam acayip bir şekilde yoğun ve yorgun anlatımda ve ya imla kurallarında herhangi bir hatam oldu ise kusura bakmayın. :)
  • quote:

Bu tür masaüstü resimlerini yapmak çok zor bir şey değil küçük bir photoshop bilgin olması yeterli veya ufak bir resim editör programı.Yapman gereken bilgisayarının çözünürlüğüne göre bir duvar kağıdı resmi bulup üstüne yazılar yazman.Daha sonra üstüne yazılar yazdığın resmi masaüstünün arka plan resmi olarak ayarlarsın.Daha sonra masaüstünde sağ tık yapıp simgeleri otomatik yerleştir seçeneğini kaldırırsın ve masaüstünü yaptığın resmin yazılarına göre fare ile simgeleri yerleştirirsin.Kafam acayip bir şekilde yoğun ve yorgun anlatımda ve ya imla kurallarında herhangi bir hatam oldu ise kusura bakmayın. :)

Bak sen diyorsunki resim ama ben resim demedim program dedim kategorilenmiş onlar yazıları tutup kutucukları istediğin yere götürebiliyorsun

• Rainmeter?
  • Eğer program ise Fences de olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Rainmeter?

Rainmeter değil baktım bende kullanıyorum :)
  • quote:

Eğer program ise Fences de olabilir.

sanırım bu çok teşekkür ederim :)
  • Rica ederim hayırlı günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.