Şimdi Ara

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
70
Favori
79.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kasanın arkasındaki 3.0 girişlerine baktım onlarda görmüyor :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: TheScp....

bir o kaldı denemediğim oda anakartlar çok yeni birşey deyil güncel bioslar kurulu tahminim bios ayarları ama ne denesem boşa hep aynı hata

bir çözüm buldum bunu denermisiniz biosa girip tırnak içinde yazan yerleri bulup enable veya on yapınız.

türkçeye çevirmeme gerek yok herhalde gayet basit.

Enable " Data Execution Prevention" feature from your BIOS settings.

Inside your BIOS Settings:

Go to Performance options.

Change the "Virtualization" feature to Enable or On.

kardeş benim biosta öyle bir ayar yok ama ben xp denedim kurluldu tekrar win7 ,win8 ,win8.1 denedim hepsindede aynı hatayı alıyorum. bu arada biosun farklı wersiyonunuda buldum uzun uğraşlar sonucunda yine aynı hatayı alıyorum.

xp kuruluyor win7 ninde kurulması gerekmiyormu nolmalde özellikleri iyi makina zaten eskidende win7 kullanıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheScp.... -- 6 Haziran 2014; 22:54:16 >

• Murat hocam bilgisayarımın sıcaklığı normalmi sizce? burda işlemcimin sıcaklığı 20derecemi yoksa 39derece mi hocam hangisine bakıyoruz kasam tavsiyeniz üzerinize aldıgım xignatek asgarg 382pure black 500w
    WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: KgnGksnn

başka bir çözüm yolu olabilrmi. Aklıma gelen
    Aygıt Yöneticisi ve Evrensel Seri yol denetleyicisi'nden USB Kök Hub 'ları kaldırıp yeniden yüklemek ama nasıl yükleniyor bilmiyorum

dediğim gibi sağlıklı çalıştığı şekilde bırakınız arkasından birşey yüklemeye çalışmayınız.

sıcaklıklar konusunda ise hepsi 20 derece olamaz yanlış gösteriyor 20 derecede olamaz zaten o da yanlış.

speedfan programıyla bakınız ordada aynıysa sıcaklık ölçeri hatalıdır. bu durumun kasayla alakası yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Haziran 2014; 17:32:17 >
  • quote:

sıcaklıklar konusunda ise hepsi 20 derece olamaz yanlış gösteriyor 20 derecede olamaz zaten o da yanlış.

speedfan programıyla bakınız ordada aynıysa sıcaklık ölçeri hatalıdır. bu durumun kasayla alakası yoktur.

işlemci açma diye bişey varmış hocam biliyorsunuzdur belki duymuştum ben ama uygulamadım. belkide işlemcilerim kapalıdır :S

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KgnGksnn -- 7 Haziran 2014; 17:57:15 >

• quote:

quote:

işlemci açma diye bişey varmış hocam biliyorsunuzdur belki duymuştum ben ama uygulamadım. belkide işlemcilerim kapalıdır :S

alakası yok

tmm 41 derece işte normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Haziran 2014; 17:59:35 >
  • gerçi aidada 39 yazıyodu ama 20ler ne oluyo anlamadım
  • quote:

arkadaşlar win7 ve win8 format atarken şöyle bir hata alıyorum çözümünü bilen warsa yardımcı olsun

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLARWİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR

Öncelikle hdd recovery sileceksiniz bilgisayarınızdan. Sonra format atabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: volverin33

quote:

arkadaşlar win7 ve win8 format atarken şöyle bir hata alıyorum çözümünü bilen warsa yardımcı olsun

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLARWİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR

Öncelikle hdd recovery sileceksiniz bilgisayarınızdan. Sonra format atabilirsiniz.

silme bölümüne gelmeden alıyorum hatayı hatta 0 hdd ilede denedim

• Meraba herkese yeni pc topladım sistem derecelendirmesi yapmak istediğimde pc kapanıyor neden acaba?
  • Hocam allah razı olsun. Çok Yararlı Bir konu olmuş.Benim sistem iyice yavaşladı açılan oyunlar kasıyor 2000 li yılların oyunları bile acaba donanımsal bir sorun mu var yoksa Format atmam mı lazım şu an Home premium iniyor.İnsin Format Atıcam inş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat hocam yeni almış oldugum hdd min benchmark testini yaptım okuma yazma hızı yavaş gibi geldi bu hız oranı neye göre değişiyor
    http://i.hizliresim.com/8n7b5A.jpg
    Birde işlemci tüketimi paylastıgınız resimde 1.5 oranındayken bende bukadar fazla olması olas bir problemmidir

EDIT: HDD Marka Model SEAGETE 1tb barracuda 3.0 64mb cache 7220rpm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KgnGksnn -- 13 Haziran 2014; 14:47:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pembekedi

Meraba herkese yeni pc topladım sistem derecelendirmesi yapmak istediğimde pc kapanıyor neden acaba?

başka bir windows ile deneyin.

quote:

Orijinalden alıntı: ulaswin

Hocam allah razı olsun. Çok Yararlı Bir konu olmuş.Benim sistem iyice yavaşladı açılan oyunlar kasıyor 2000 li yılların oyunları bile acaba donanımsal bir sorun mu var yoksa Format atmam mı lazım şu an Home premium iniyor.İnsin Format Atıcam inş

teşekkürler.

home pre değil oraya yazdık win7 ultimate diye hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Haziran 2014; 15:15:39 >

• quote:

Murat hocam yeni almış oldugum hdd min benchmark testini yaptım okuma yazma hızı yavaş gibi geldi bu hız oranı neye göre değişiyor
    http://i.hizliresim.com/8n7b5A.jpg
    Birde işlemci tüketimi paylastıgınız resimde 1.5 oranındayken bende bukadar fazla olması olas bir problemmidir

EDIT: HDD Marka Model SEAGETE 1tb barracuda 3.0 64mb cache 7220rpm

normal sonuçlar

anakartta etkiler biraz ama sonuç olarak normal

birde dikkatimi çekti sen nereden aldın bu hddyi ? modeli değişik en yaygın olan 9YN162 değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Haziran 2014; 15:18:51 >

• vatandan aldım hocam
  • quote:

vatandan aldım hocam

belki serii değişmiştir

bir sıkıntı yok ama normal yani günlük kullanımda seni rahatsız eden birşeymi var?

ayrıca bunu buradan devam ettirmeyelim pm felan at burası sadece windows yazılımları konusu
  • Murat hocam dün basıma en nefret ettiğim şey geldi lanet olası portalsepeti anasayfası :S
    Dediğiniz adımları uyguladım sırasıyla regedit start page kısmını yaptım. Google chrome için özellikler-hedef kısmında sadece bu yazıyor ;
    "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
    Normal gibi gözüküyor. Ben yinede dediğiniz gibi "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exewww.google.com.tr" yazıp tamam dediğimdeyse
    http://i.hizliresim.com/59jpbz.jpg diye bir hata veriyor. En son yine bu bulasmıstı çözümü formatta bulmustum yine bulastı lanet olasıca sadece utorrent indirdim ve bitane oyuntorenti indirdim pişman oldum

• quote:

Murat hocam dün basıma en nefret ettiğim şey geldi lanet olası portalsepeti anasayfası :S
    Dediğiniz adımları uyguladım sırasıyla regedit start page kısmını yaptım. Google chrome için özellikler-hedef kısmında sadece bu yazıyor ;
    "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
    Normal gibi gözüküyor. Ben yinede dediğiniz gibi "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exewww.google.com.tr" yazıp tamam dediğimdeyse
    http://i.hizliresim.com/59jpbz.jpg diye bir hata veriyor. En son yine bu bulasmıstı çözümü formatta bulmustum yine bulastı lanet olasıca sadece utorrent indirdim ve bitane oyuntorenti indirdim pişman oldum

sistem geri yükleme yap

• baska bir çözüm yolu yokmudur hocam
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.